Fölösleges azzal vádolni a kormányt, hogy hisztériát kelt, ráadásul az adófizetők milliárdjaiból. Szó sincs ilyenről, ha eddig voltak is kételyeink a migránsokkal, vagy éppen a Soros György zsoldjában álló civilekkel kapcsolatban, akkor mostantól ennek vége.

Ács Rezső, Szekszárd fideszes polgármestere ugyanis rettenetes dolgokról számolt be a nagyközönségnek. Az Index munkatársai beszélgettek a Tolna megyei város első emberével, aki nem kertelt, nem maszatolt, nem ködösített, hanem elmondta az igazságot.  Ács úr közlése szerint „ismeretlen emberek ismeretlen teherautókkal mindenféle dolgokat művelnek a városban és senkinek nincs semmilyen információja róluk.”

Ezek, bárhonnan is nézzük, tények. Konkrétumok, hogy mást ne mondjunk. Vagyis, nagy a baj. Talán itt a világvége, vagy valami, ami még annál is rosszabb. Most már – hála Ács úr szíves közlésének – mindent tudunk a migránsok módszereiről. Meg arról, hogy Soros és civiljei miként segítik őket. Annyira veszélyesek, olyan jól álcázzák magukat, hogy senki nem látja őket, és nem is hall róluk semmit. Még szerencse, hogy a polgármester úr éber és résen van. Ha ő is ugyanolyan lenne, mint a többi ember, ki tudja, mit művelnének az ismeretlenek az ismeretlen teherautóikkal.

De most végre megtudtuk a teljes igazságot. Az elvetemültséget mi sem bizonyítja jobban, hogy egy olyan ember, aki teszem azt, nem Ács Rezső szekszárdi polgármester, képes arra gondolni, hogy nincsenek is migránsok Szekszárdon. Hogy a polgármester úr megzakkant, mert agyára ment az a sok hülyeség, amit pártja és kormánya el akar hitetni a magyar emberekkel.

Most ennek vége, jött egy ember Ács Rezső személyében, aki nem volt rest, és leleplezte a sötétben bujkáló Soros-civileket. Meg persze azokat az egyelőre láthatatlan migránsokat, akik olyan sokan vannak, és annyira felháborító dolgokat művelnek, hogy teljesen úgy néz ki, mintha nem is lennének.

Ezek a migránssimogató civilek olyan tökéletesen álcázzák magukat, hogy a szekszárdi polgármesteren kívül mindenki mást sikerült becsapniuk a városban. Ha nem lenne Ács Rezső, még az is megtörténhetne, hogy mindenki azt hiszi, amit lát, vagy tapasztal. Ács úr azonban jól tudja, hogy ha valamit nem lát, akkor az nem azt jelenti, hogy nincs ott semmi. Éppen ellenkezőleg: ha valami nem látszik, és nem is hallott róla senki, az éppen annak a bizonyítéka, hogy van ott valami. Sőt, nem egyszerűen valami, de olyan valami, ami annyira furmányos, hogyha valaki nem szekszárdi polgármester, azt gondolhatja, hogy nincs ott semmi.

Az, hogy a szekszárdi polgármester hisztériát és riadalmat kelt az ismeretlen személyek ismeretlen teherautói miatt, azt bizonyítja, hogy a Soros-terv igenis létezik. És minél inkább nem látja senki, annál bizonyosabb, hogy van.

Nincs jobb annál, mint amikor az ember úgy biztos valamiben, hogy nem tud semmit.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .