Meglepett már valakit egy sétarepülés kuponnal?

0
591

Egy sétarepülés kuponnal még választható útvonalon is lehet repülni Budapest felett. Ki ne álmodozott volna arról, hogy egyszer Budapestet a levegőből csodálja meg?

Biztosan sokan érzik ezt így. Az Élménypláza különleges ajánlatai között, most sétarepülés is választható. A repülés iránti vágy sokakat foglalkoztat, így kicsiknek, szülőknek és nagyszülőknek is tökéletes ajándék lehet a megvásárolt élmény kupon.

Ma már bárki megteheti azt, hogy élményrepülésre indul a főváros felett. A világ szépségeinek felfedezése, a festői tájak, a lakókörnyezetünk megismerése sokakat vonz. Szeretteinket, barátainkat, ismerőseinket is megajándékozhatjuk ezzel a különleges élménnyel. A pilótafülkéből letekintve láthatjuk a tájat, megismerhetjük a pilóta tevékenységét, így leírhatatlan élménnyel gazdagabban térhetünk haza. A pilótafülkében. végig nyomon követhetjük a felszállást és a leszállást is, hallhatjuk, ahogy a pilóta az irányítótoronnyal egyezteti az utazás részleteit. A pilótafülkében a kicsik megismerhetik a bonyolult műszerfal minden egyes apró részletét. Egy ilyen élmény biztosan maradandó lesz bármely korosztály számára.

A sétarepülésre előzetes időpontegyeztetés után kerülhet sor és legalább a program előtt két héttel kell ezt megejteni. A pilótával közösen lehet megtervezni az útvonalat, és menet közben is lehet azt módosítani.

A különleges élményvoucher 3 fő részére 20 perces repülést tartalmaz, amely a hét bár mely napjára kérhető. Lehet ez egy hétvégi élmény, de egy kellemes nyári hétköznapi szünidős program is. A programot 6 éves kor alatt nem ajánlják. 6 és 18 éves kor között pedig szülői hozzájárulás szükséges. Ha az időjárás rosszra fordul, akkor az időpontot meg lehet változtatni és másik időpontban is fel lehet használni a megvásárolt kupont. Az Élménypláza weboldalán érdemes megnézni a többi lehetőséget is, hiszen az is elképzelhető, hogy a sétarepülés napjára még egy különleges programot beiktathassanak a résztvevők. Mi biztosak vagyunk abban, hogy ez a nap felejthetetlen lesz minden résztvevő számára.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .