Már a német közszolgálati televízió kabaréja is Orbánnal foglalkozik

1
1292

Orbán Viktor biztosan büszke arra, hogy ennyire a nemzetközi figyelem középpontjába került, bár a Manneken Pis hasonlat talán zavarba ejti.

Az Oliver Welke által vezetett, politikai és közéleti témákat feldolgozó Heute Show-ban az hangzott el, hogy „Orbán korrupt kormánya egy percig sem tudna életben maradni az EU lóvéja nélkül”.

A humorista megkérdezett egy „bölcset” is, aki elárulta, mi az a három ok, amiért nem zárták ki a magyar kormánypártot a Néppártból:

Audi, BMW, Mercedes – hangzott a válasz.

Welke szerint a németek jót mulatnak azon is, hogy a bevándorlás ellen felhergelt tömegek a vendégmunkások helyett túlórázhatnak a rabszolgatörvénynek köszönhetően.

A ZDF kabaréműsora Orbán mellett a Brexittel foglalkozott, a videón a magyar kormányfő 3:25-től téma:

1 hozzászólás

  1. Azért létezik az a vastag bőr a képen!!!! Az EU csatlakozáskor átadtuk a piacainkat a nyugatnak, ezért kohéziós pénzek járnak (nem adományok) !! és akkor pont a gerinctelen németek a leghangosabbak? Ők viszik ki a legtöbbet az országból. A médiájuk képe is alaposan megvastagodott. Mikor volt hasonló M. politikusoktól, médiától fordítva???? Nem M.Országon nincs szólásszabadság hanem pont náluk. A Spiegel botrány meg Udo Ulfkotte könyvei pontosan bizonyítják ezt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .