Mai kérdés – Ön szerint a Fidesz döntse el mi jó Magyarországnak?

1
466
wikipedia

“Majd az európai választások után eldöntjük itt a Fideszben, hogy mi jó Magyarországnak, a Néppárton belül kell-e folytatnunk, vagy valamiféle új pártszövetségben van a helyünk.” – mondta Orbán Viktor a Kossuth rádió Vasárnapi újságnak adott interjújában.

Ön szerint a Fidesz döntse el mi jó Magyarországnak?

1 hozzászólás

  1. A terroragitátort jópár éve nem tartom történésznek. Egyszer ugyanis épp a Horthy-rendszer lepedőjét mosta-mosta, többek között azzal, hogy az demokrácia volt, általános és TITKOS szavazással. Be se fejezte az interjút, csörgött a telefonom. A hatoszályt járt Anyukám volt: Ez történész??? És nem tudja, hogy vidéken nem volt szavazólap, meg urna: a jegyző, a pap, meg a tanító előtt kellett aláírni a választójegyzéket! Merthogy Anyu ugyan nem járt egyetemre – de falun nőtt föl, és 85 éves korára sem vesztette el az emlékezetét.
    Úgyhogy a terrorigazgató jogosan morgolódott egyszer, így valahogy: nem lehet normálisan beszélni 56-ról, mert élnek a szemtanúk és örökké bezavarnak a képbe…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .