Lázár Jánosnak a hanyatló nyugat jut az eszébe Bécsről

0
898

Szigetvári Viktor szerint Lázár János hazudik, amikor Bécset próbálja szörnyű, bevándorlók okozta bűnözéssel teli városként bemutatni.

Az Együtt miniszterelnök-jelöltje közleményében azt írja: a fideszesek csak privátbankolni járnak Bécsbe, de érdemes lenne körülnézniük ott, mert az egy szép, fejlődő város. Inkább tanulnunk kell és bízni abban, hogy egyszer elérjük Bécs fejlettségét, sokszínű, nyitott kultúráját, amihez

különböző etnikai és nemzetiségi kisebbségek is hozzátartoznak,

mert ez is hozzájárul ahhoz, hogy közösségeik erősebbek.

Szigetvári annak kapcsán írta mindezt, hogy Lázár János újabb videót tett közzé Facebook-oldalán, amin az látható, ahogy Bécsbe látogat, és elszörnyed az állapotokon. Lázár János arról beszél, hogy ott, ahol bevándorlók jelentek meg, nőtt a bűnözés, a kosz és a piszok.

Szigetvári Viktor szerint Lázár János hazudik. Bécs a világ egyik legélhetőbb városa. A modern, nyugatias világhoz hozzátartozik a békés egymás mellett élés és a sokszínűség. Tudjuk, hogy a fideszesek csak privátbankolni járnak Bécsbe, de érdemes körülnézni, mert az egy szép, fejlődő város. Ha a miniszterelnökséget vezető miniszter szakított volna időt valóban körülnézni a városban, szembesült volna azzal is, mennyivel jobb a helyi lakáspolitika Hódmezővásárhelyhez képest.

Ott ugyanis a fiatal családokat és szegényebbeket a helyi önkormányzat aktívan segíti a kiterjedt önkormányzati bérlakás-piaccal.

Tévút a Fidesz kampánya, amellyel putyinista módon a nyugat hanyatlásáról hazudik. A nyugati országokat is érik válságok, de erősebbek és jobban meg tudják oldani bajaikat, mint a keletre sodródó, egyedül maradó, illiberális, putyinizálódó Magyarország – írja.

Szigetvári szerint inkább tanulnunk kell és bízni abban, hogy egyszer elérjük Bécs fejlettségét, sokszínű, nyitott kultúráját, amihez különböző etnikai és nemzetiségi kisebbségek is hozzátartoznak, mert ez is hozzájárul ahhoz, hogy közösségeik erősebbek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .