Lapátra teszi Demcsákot az elbulvárosodott ATV? – FRISSÍTÉS

0
1228

Kedden délután, vagy legkésőbb szerdán születik végleges döntés, de sajtóhírek szerint kitelt az ideje Demcsák Zsuzsának az ATV-nél. Ha igaz a hír, nem sok vizet zavart a TV2-től átigazolt tévés. Még meg sem melegedett, máris mennie kell?

Állítólag nem a botrányosra sikerült Szanyi-interjú miatt rúgják ki Demcsákot. Szakmai körökben úgy terjed, hogy ez csak az utolsó csepp volt a pohárban.

Mely pohár lassan, de biztosan telítődött. Amikor Demcsák feltűnt az Egyenes beszéd című műsorban, rögtön látszott, hogy nem odavaló. Nem a tudása, hanem a személyisége nem illik ebbe a közegbe. A magánéletéről szóló szaftos történetekkel korábban ő maga is tett róla eleget, hogy ne lehessen egy komoly közéleti, politikai műsor közelébe engedni.

Itt nézheti meg az ominózus, Szanyi Tiborral készült interjút

Elődjét a székben, Kálmán Olgát lehetett szeretni, vagy nem szeretni. Olga modoros volt, de egyéniség: súlyt adott a műsornak.

Mielőtt bárki pálcát törne Demcsák feje fölött, ne feledjük, hogy ami vele történt, az egyenes következménye annak, hogy az ATV egy ideje vészesen elkezdett bulvárosodni. A komolyan vehető arcok közül Kálmán Olga a konkurenciához távozott, Mészáros Antónia eltűnt képernyőről, Bombera Krisztina pedig nem a képességeinek megfelelő munkát végez.

Jöttek helyettük mások. Olyanok, akik tévés személyiségek ugyan, ám újságíróként nem értékelhetők. Kárász Róbert, Bochkor Gábor, Hajdú Péter.

Ebből a társaságból távozik most dicstelenül Demcsák Zsuzsa. Pedig, nem biztos, hogy egyedül ő a hibás. A Szanyival készült interjúnál kétségkívül nem állt a helyzet magaslatán – kit érdekel, hogy saját bevallása szerint két órát aludt a műsor előtt – ám ez nem csupán az ő felelőssége. A televíziós műsorokat csapatok készítik, de a bőrét a képernyőn szereplő riporter, műsorvezető viszi a vásárra.

Demcsák Zsuzsa ma reggel a Facebook-oldalán kommentálta az esetet. Azt írta, hogy úgy érzi, itt az idő tisztázni a műsorban történteket.

„Elismerem, hogy hibáztam abban, amikor tudtam, hogy mennyire fáradt vagyok, hogy évek óta nem pihentem, mégis bementem adást vezetni.”

Arról is írt, hogy gyerekei iskolakezdése mellett túlvállata magát, és magánéletében is olyan fordulat következett be, amely sok álmatlan éjszakát okoz neki.

Amúgy egy ideje furcsa dolgok történnek az ATV környékén. Sok néző érzékeli ezt, a szakmában is az a közvélekedés, hogy az ATV nem más, mint Őfelsége kinevezett ellenzéke, Orbánék ezzel a tévével bizonyítják, hogy Magyarországon demokrácia van és szólásszabadság.

Demcsák valószínűleg távozik, de a show megy tovább.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .