Hidzsábban szexelt, halálra ítélték – sportkommentátor lesz

0
1693

A pornósztár Mia Khalifát halálra ítélte az Iszlám Állam, mert hidzsábban szexelt a kamerák előtt. Most viszont új lehetőséget kapott.

F-L-O-R-I-D-A S-T-A-T-E #AllAboutTheU #fsU #BeatMiami

A post shared by Mia Khalifa (@miakhalifa) on

A libanoni születésű Mia Khalifa a Mirror szerint az egyik legnépszerűbb felnőttfilmes volt tavaly, de aztán júliusban bejelentette visszavonulását. Ezután közösségimédia-sztár lett, most pedig a sportban kapott lehetőséget.

Egy YouTube-műsort vezet majd egy egykori sztárkosarassal,

Gilbert Arenasszal együtt. Ő egykor az NBA all-star csapatában is szerepelt, aztán szintén a közösségi médiában gyűjtött rengeteg követőt. A műsor címe Out of Bounds lesz, hétfőn indul.

A Washington Post szerint a céljuk, hogy “autentikus módon mutassák meg a közösségi média nyers kommentvilágát”. Ennek alapján választották ki a két műsorvezetőt, akik eddig is kendőzetlen mondták el a véleményüket.

When we see our exes cars’ parked next to each other… #OutOfBounds #WorldsMostDangerousSportsShow

A post shared by Mia Khalifa (@miakhalifa) on

Mia Khalifa azután került fel az Iszlám Állam halállistájára, hogy

hidzsábban forgatott egy szexjelenetet.

És bár a halálos ítéletet nem vonták vissza, de a terrorszervezet most mással van elfoglalva: sorra szenvedik a vereségeket Irakban és Szíriában, így inkább a saját jövőjük a kérdés.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .