Gyurcsány: Nem fogok meghátrálni

1
8654
DKP

“Az önök kezébe adjuk Magyarország sorsát” – mondta Szegeden Gyurcsány Ferenc. A DK elnöke a megtelt Klauzál téren beszélt az a DK Ellenállás tüntetés sorozatán.

 A korábbi miniszterelnök azt ígérte, nem fog meghátrálni, de hozzátette: a nép nélkül nem lesz változás. Ma már az is látható, hogy csak a parlamenti munka kevés lesz Orbánék elmozdításához, pedig minden perc, amit hatalomba töltenek, károkat okoz Magyarországnak. Milyen esélyei vannak az ellenzéknek – tette fel a kérdést Gyurcsány -, amikor a hatalom a bűzös propagandára hatmilliárdot költ? Marad az utca, a beszélgetés az emberekkel. 

A DK elnöke ellenállásra biztatta a jelenlevőket, mondván, hogyan számolunk el önmagunkkal, ha csak túl akarunk élni. Gyurcsány azt mondta: Orbán távozása közös nemzeti ügyünk, és a küzdelemhez erőt adhat, hogy az áprilisi tisztességtelen választáson többen szavaztak a Fidesz ellen, mint mellette.

A szegedi tüntetésen Gyurcsány Ferenc mellett felszólalt Donáth Ferenc, a Nagy Imre Társaság budapesti elnöke, Veres Dávid, budapesti kerületi önkormányzati képviselő és Kaczur Ágnes történész.

1 hozzászólás

  1. Tisztességtelenségről beszél Ferike.Mindeközben még egy tüntetést sem tud meghamisítani rendesen(fotoshop)
    Nem kér belőled már senki,az alja DK-s szarok esetleg még akik a moslékos vödör legalján vannak.Lejárt már az időd,semmi keresnivalód a politikába.Átbasztad te is népet és még most neked áll feljebb.Pofázol a demokráciáról,de az emberek háta mögött megszavazod az ország büntetését. Zsidóságot szapulod de zsidó elkobzott házban laksz.Te egy igazi mocsok szarházi vagy.Beszélsz a lopásról,pont az aki eladta az országot a nyugatnak(gyarmatosítottak)Beszélsz a lopásról mikor te is elloptad de sem stadion sem kórházat nem épitettél belőle.De a metrót sem..!!És még felvettél IMF hitelt..Hová lett ennyi pénz Ferike….Itt már te nem pofázol,lejárt az időd.Legközelebb parlamentbe se kerülsz be.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .