Kezdőlap Gazdasági hírek Göbbels irigykedne

Göbbels irigykedne

1
1505
wikipedia

Szabó Tímea facebook bejegyzése

Orbán Viktor gyűlöletkampánya célba ért.
Kocsis Olivió párbeszédes képviselőtársamról ilyen plakátok jelentek meg az utcán. Az ember gyomra összeszorul. Ha nem ismerjük fel idejében vagy hagyjuk szabadon burjánzani ezt az uszítást bárki ellen is, akkor az a béke, az a társadalom, amit ma ismerünk el fog tűnni a Föld színéről. Az a legkevesebb, hogy feljelentést tettünk ebben az ügyben, a mi felelősségünk ennél sokkal nagyobb. Véget kell vetnünk a gyűlöletnek! Minden egyes nap dolgoznunk kell azért, hogy egyesével győzzük meg az embereket arról, hogy a szolidarításnak, az egymás iránti tiszteletnek nincs alternatívája, ha egy boldog országot akarunk teremteni. Mindig is voltak Orbán Viktorok, Kövér Lászlók, Bayer Zsoltok, de az ő milliókat megalázó politikájuk sosem volt és nem is lesz tartós. Nekünk mindenki számít, és arra hívlak titeket is, hogy ebben dolgozzunk együtt! Martin Luther King azt mondta: amikor mindennek vége, nem ellenségeink szavaira fogunk emlékezni, hanem barátaink hallgatására. Barátaim, mi ne hallgassunk!

A képen a következők lehetnek: 1 személy, mosolyog, szöveg

21 órája

Nyilvános
andrea Szabo és további 2,7 E ember

Szabó Tímea

Es egyben felszolitom a kormany es a Fidesz-Kdnp kepviseloit, hogy nyilvanosan hatarolodjanak el ettol a plakattol es annak uzenetetol!
564TetszikReagálásVálaszTovábbtegnap, 11:37

Robert Yugovich

Ez az ország nem , hogy egy helyben toporog hanem visszatért a horthy korszakba ! 🙁
32TetszikReagálásVálaszTovábbtegnap, 11:07

Gabriella Ágota Rózsa

A jo qva anyjukat,azt..bocs,de ez a velemenyem a fideSS maffiarol!!!!
TetszikReagálásVálaszTovábbtegnap, 15:47

Lengyel Monika

Húsz éve nem élek Magyarországon. Mikor húsvét előtt hazalátogattam a svéd párommal, egy a bazilikához közeli drága étteremben két magyar vendég lenácizta őt az északi kinézete miatt.
Mi így éltük meg személyesen, hogy a gyülölet kampány teljesen átitatta a magyar társadalmat. Eszméletlenül kínos. Ami ma Magyarországon történik az egy agyrém…
404TetszikReagálásVálaszTovábbtegnap, 12:09

Gyorgyi Takacs

Ez ma Mo. Soha még ilyen gyűlölet hullám nem söpört végig az országon mint ami most van. Ezt érte el a Fidesz kormány kitartó munkája. Tudom minden diktatúra alappillere a gyuloletkeltes de régen álmomban sem gondoltam hogy a magyarok ennyire ostobák. Tisztelet azoknak akikben még maradt emberség ebben az embertelen világban.
277TetszikReagálásVálaszTovábbtegnap, 11:35

Sândornê Hermann

Èn egy orbàn nèlküli orszàgot plusz uniot szeretnèk.
406TetszikReagálásVálaszTovábbtegnap, 11:19

Ágota Smaraglay

Mintha Hitler idejében élnénk, mesélte az édesapám ugyanilyen gyűlölet plakátok jelentek meg. Szégyen, ez a nép nem tanul, el kell kergetni az ilyen vezetőt, aki ilyen gyűlöletet szít
362TetszikReagálásVálaszTovábbtegnap, 11:03

Judit Czeglédi

Magyarországot nem a „migránsoktól kell megvédeni”, hanem az ilyen fajta megnyilvánulásoktól! Borzasztóan bomlasztó a hatása. Ez főbenjáró bűn , amit a magyar társadalom ellen követnek el. Ezzel valóban tönkre lehet tenni egy ország népét és ez a valódi veszély! Nem pedig az álszent mantrák a migránsokról!
232TetszikReagálásVálaszTovábbtegnap, 11:14

Mária Bodnár

Mi bajuk van Kocsis -Cake Olivioval? Nagyon is normális ember! Bár a fideszben lennék ilyen emberek!!!
193TetszikReagálásVálaszTovábbtegnap, 11:06

Sanba Dor

Tudjuk, hogy orban cigány származású mégsem ezzel politizálunk ellene, hanem a hazugságai, a lopasai, korrupt magatartása és kétszínű politikája miatt!
100TetszikReagálásVálaszTovábbtegnap, 12:07

1 hozzászólás

  1. Drága barátaim! Véreim, magyarok! (meg zsidók, cigányok, arabok pirézek)
    Hát azt hiszitek, hogy olyan kurva könnyű antirasszistának lenni?! Az, hogy embernek tekintsd kétlábú társadat, akármilyen a kultúrája, szokásrendje, szaga? Nem, drága barátaim, baromi nehéz. Az embernek a legnehezebb saját magát legyőzni – az alantas ösztöneit kordában tartani, és mégis megőrizni a mentális egészségét.
    Nagy a felelőssége annak, aki egy társadalom irányítására vállalkozik. Választhat: segíti-e az egyént és a közösséget e nehéz munkában? Vagy céljai elérése érdekében éppenhogy felpiszkálja ezeket az ösztönöket, tapasztalatokat? Annak érdekében, hogy miközben egymásnak uszítja a zsidót-cigányt-keresztényt-muzulmánt akár magyar, akár német, akár szlovák vagy brazil, ő teli hálóval halászhasson a zavarosban dicsőséget, gazdagságot.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .