Fidesz: “A sajtó kétharmada az ellenzék kezében”

1
657
wikipedia

Már az EP kulturális bizottságában is alternatív “igazságot” terjeszt a Fidesz kárpátaljai parlamenti képviselője: Bocskor Andrea. Azt követően tűzték napirendre a magyar médiaviszonyokat, hogy hírét vették a kormányzati médiumok egy alapítványba tömörítésének. Az erről szóló vitában hangzott el, hogy ez csak szerkezeti változás. Majd közölte: a Médianéző Intézet elemzése szerint a nem kormánypárti médiumok hárommillióval több emberhez jutnak el. Szerintük a kormánypárti-ellenzéki sajtó aránya 69-31, az ellenzék javára. Az alternatív valóság csúcspontja Bocskor Andrea azon közlése, hogy  Magyarországon „senki sem korlátozza az ellenzéki vélemények megjelenését és a sajtószabadságot”.

A Fidesz szerint a világ

BRÉKING!!! Nem vicc: a Fidesz tényleg arra panaszkodik Brüsszelben, az Európai Parlamentben, hogy a sajtó több mint kétharmada ellenzéki Magyarországon. OSSZÁTOK!!!

Közzétette: Európai Hang – 2019. február 20., szerda

1 hozzászólás

  1. Szeretnék látni egy felsorolást. Mlyen lapokra vonatkozik? Napilap nincs is ennyi,
    a periodikát, szaklapokat meg nem lenne szabad pártálláshoz kötni. Van még egy lehetőség: a vidéki lapok egynek számítanak.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .