Egy FBI-ügynök szerint Trump egy idióta

0
1343

Az ügynök még egy jelzőt is használt Trumpra. Kitették a vizsgálóbizottságból.

„Istenem, mi történt ezzel az országgal? Lehet, hogy ez a kib***ott idióta lesz az USA elnöke?

Dehát nem képes egyetlen kérdésre sem értelmes választ adni!”

– írta az ügynök. A választás napján pedig így írt: „ez k**vára ijesztő, lehet, hogy ez a gyűlöletes ember lesz az USA elnöke?”

A republikánusok persze most azt állítják az elnökválasztásba való orosz beavatkozást vizsgáló bizottságról, hogy elfogult. Robert Mueller a vizsgálat vezetője, aki egykor az FBI igazgatója volt, erre azt válaszolta: amint megtudta, miket írt az ügynök, azonnal intézkedett és áthelyeztette.

Nemrég Trump vejét is meghallgatta a bizottság, amely az elnökhöz közel állók pénzügyeit is vizsgálja.

Egyesek szerint ugyanis az oroszok ilyen ügyek miatt akár zsarolhatják is az elnököt.

Mások pedig másféle zsarolásról beszélnek: amikor Trump harminc éve Oroszországban járt egy szépségversenyen, akkor egy minden bizonnyal bekamerázott lakosztályban állítólag különféle szexuális játékokat játszott a résztvevőkkel.

Mindenesetre Trump egykori előválasztási ellenfele, Marco Rubio republikánus szenátor azt mondta: még korai az impeachmentet emlegetni, vagyis azt a jogi eljárást, melynek keretében megfoszthatják tisztségétől az Egyesült Államok elnökét.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .