A tavaszi fáradtság leküzdése és az immunerősítés fontossága

0
1078
FH

A komótos téli hónapok után megérkezett az üde kora tavasz. Ilyenkor intünk búcsút a téli időszámításnak, előre állítjuk az órát is, mintha sietnénk megújulni. Ez persze sokak napi ritmusát bolygathatja meg. A reggelek valamivel döcögősebben indulnak az átállást követő első hetekben. De valóban csak ennyi lenne a tavaszi fáradtság mögött?

A fáradékonyságnak számos egészségügyi oka is lehet. Előfordul, hogy a korán kelés tényleg nehézkes. Azonban hosszú távon nem indokolhatja a tartós fizikai és mentális gyengeséget.

Megcsappant vitaminraktárak

Mikor tompaságot, kókadtságot észlelünk, érdemes megvizsgálnunk a vas- és vitaminkészleteinket. Ugyanis a vas- és vitaminhiány okozhat aluszékonyságot, erőtlenséget, ami gyakran hátráltat a mindennapi feladataink elvégzésében. Továbbá a hosszú távon fennálló vas- és vitaminhiány káros is tehet a szervezetünkre. Gondoljunk csak az oxigént szállító hemoglobin életfenntartó szerepére. Mindez a vas és C-vitamin együttes szedésével növelhető.

Immunerő – életerő

A szervezet számára szükséges vitaminok zöme megtalálható az ételekben. A zöldségek és a gyümölcsök kiválóak ebből a szempontból is. Ám a napi fogyasztásukkal csak egy minimális vitaminszintet érünk el, amit még bőven fel lehet tornázni. Ebben a különféle készítmények is segítenek.

Étrend-kiegészítővel egyszerűbb

Egy megpakolt kosár gyümölcsöt kellene elmajszolni, hogy annyi vitamint vegyünk magunkhoz, mint ami a tablettákban van. Természetesen a pirulák nem pótolják a friss gyümölcsöket, azonban a készítményekkel kiegészítve kiváló kombót alkotnak.

Top 3 tavaszi immunerősítő készítmény

  1. Floradix Krauterblut: A piac egyik legjobb vaskészítménye B1, B2-, B6-, B12-vitaminokkal a kimerültség ellen. Hozzájárul a vér egészséges termelődéshez. A vaspótlás kiemelten fontos, mivel a szervezetünk nem tudja előállítani.
  2. Hush & Hush alvássegítő: A pihenés az egészségmegőrzés alappillére. A legalább 6 órás zavartalan alvásra mindenképpen szükségünk van. Ebben van segítségünkre az alvásvitamin. Megnyugtatja az idegrendszert, lelassítja a zakatoló gondolatokat.
  3. Naja Forest gyógygombák: Zsírbontó hatásának köszönhetően jó partner a rövidebb és hosszabb távú diétákban. Elősegítheti a fogyást és a testsúlycsökkenést. Emellett a szervezetet is erősíti és ellenállóbbá teszi.

A termékpaletta persze ennél jóval szélesebb. Célszerű a választás előtt tájékozódni a különféle termékek között. Az Internetpatika webshopjában minden készítmény neve alatt pontos leírást talál, amivel segítünk eligazodni vásárlóinknak.

Látogasson el webshopunkba még ma!

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .