Bréking (fék)nyúz, 2019. január 4. – Tudósítás a másik valóságból

0
492
MTI Fotó: Szigetváry Zzolt

Az Origóból megtudhatjuk, hogy a kormányellenes tüntiket titkos találkozón szervezték a Soros-bérencek. Elvégre ki hallott már olyat, hogy egy tüntetést előre megszerveznek, a résztvevők meg egyeztetnek. A PestiSrácok.hu ismét leleplezte Soros Györgyöt, akinek még az amerikai külügy is a markában van. A kormányszóvivő pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy a bevándorláspárti erők idén fokozni fogják a Magyarország elleni támadásokat.

Titkos találkozón szervezték a sorosisták a tüntiket

Miután csúnyán lebuktak, bujkálásba menekültek Soros György álcivil szervezetei és a velük karöltve haladó ellenzéki pártok. Mint arról az Origo elsőként beszámolt, december 30-án egy titkos találkozón egyeztetettek különféle álcivil szervezetek és az ellenzéki pártok képviselői, hogyan kellene megszervezni a kormányellenes tüntetéseket.

Meglepő módon Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke az Echo TV csütörtök esti műsorában elismerte, hogy volt titkos egyeztetés. Azt állította, hogy természetes, hogy egy olyan tüntetésen, amelyen részt vesznek civil szervezetek, ellenzéki pártok, van egy koordinációs megbeszélés. Azt részletesen azonban nem fejtette ki, hogy miért éppen ezen szervezetekkel kell egyeztetniük, s miért ennyire részletesen.

A megbeszélésen nem meglepő módon a hazai bevándorláspárti ellenzék is részt vett – Gyurcsány DK-jától természetesen a Jobbikig. Titkos megbeszélésen rögzítették előre, milyen “spontán” ötleteik lesznek majd. Hiába kérdezzük őket, nem válaszolnak. (Origo: Lebukása után hallgatásba menekült a sorosista ellenzék)

Soros markában az amerikai külügy

Lényegében az amerikai kormányzat támogatásával fut Soros György radikális baloldali programja – állapította meg a Judicial Watch nevű, washingtoni székhelyű konzervatív alapítvány. A hírt közlő Tűzfalcsoport blogon olvasható, hogy Soros világszerte hihetetlen pénzeket fordít a radikális baloldali politika támogatására az OSF (Nyílt Társadalom Alapítványok) globális hálózatain keresztül.

A Judicial Watch külön vizsgálati jelentése dokumentálja az Egyesült Államokból finanszírozott NGO-k és az OSF érdekkörébe tartozó szervezetek közti pénzügyi kapcsolatokat. A jelentés szerint a program célja a legitim módon megválasztott nemzeti kormányok megdöntése, az államhatárok felszámolása, konzervatív politikusok célkeresztbe állítása, zavargások, engedetlenségi mozgalmak szítása, a felsőoktatási intézmények felforgatása és menekültválságok kirobbantása, szervezése. A 2018. november 30-i keltezésű különjelentés releváns személyeket megnevezve mutatja be az OSF és az amerikai külügy összefonódását. (PestiSrácok.hu: Az egyetlen ember, aki saját külpolitikát épít – Az amerikai külügy Soros markában)

A bevándorláspárti erők 2019-ben fokozni fogják a Magyarország elleni támadásokat

A bevándorláspárti erők a Soros-hálózattal együttműködve fokozni fogják Magyarország elleni támadásaikat 2019-ben – jelentette ki Hollik István kormányszóvivő a kormány Facebook-oldalára feltöltött videofelvételen.

Hollik István azt mondta, “ennek első jeleit már láthattuk erőszakos utcai tüntetések formájában”.

Úgy fogalmazott: azért támadják Magyarországot, mert az egész bevándorláspárti politika útjában áll, ráadásul egyre több szövetségese is van ez ügyben.

“Azért támadják a bevándorlásellenes nemzeti kormányt, hogy elmozdítsák azt, és Soros embereit ültessék a hatalomba, akik szó nélkül végrehajtják a migránsok beengedését és a nemzeti szuverenitás föladását” – hangoztatta a kormányszóvivő, aki szerint ha a májusi európai parlamenti választásokon ismét a bevándorláspártiak kerülnek többségbe, Európa bevándorlókontinensé válik.

A bevándorláspártiak javaslatai már “ott vannak a brüsszeli döntéshozók asztalán”, és e javaslatok célja, hogy “fokozzák, felgyorsítsák és megkönnyítsék a migránsok beáramlását Európába” – tette hozzá Hollik István. (MTI: Kormányszóvivő: a bevándorláspárti erők 2019-ben fokozni fogják a Magyarország elleni támadásokat)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .