Kezdőlap Címkék Program

Címke: program

WordPress weboldal készítés és amit tudnod kell róla!

0

Ez a cikk azért íródott, hogy minél többet megtudhass a WordPress weboldal készítés rejtelmeiről. A WordPress nem más, mint egy ingyenes tartalomkezelő szoftver (CMS) a tárhelyeden, amely megjeleníti és kezeli a honlapodat az interneten, és nem mellesleg rendkívül népszerű. A WordPress weboldal ára is fontos tényező, annak kialakítását is bemutatjuk röviden.

Megfelelő választás lehet a WordPress, ha blogot vagy vlogot szeretnél indítani. A blog nem más, mint egy folyamatosan, újabb bejegyzésekkel bővülő weboldal. Eredetileg weblog, ami a web és a log (napló) szóból áll, de mára lerövidült, és elfogadottá vált a blog kifejezés, írója pedig a blogger.  A vlog videó blogot jelent, készítője ez esetben egy vlogger.  WordPress segítségével felépítheted a weboldalat vagy a webáruházadat is. Egy üzleti weboldal ma már mindenkinek jó szolgálatot tesz, legyen az illető fodrász vagy edző, esetleg üzleti tanácsadó, mindenki számára hasznos lehet.

WordPress weboldal

Nagy előnye, hogy minden vállalkozáshoz használható, valamint nem követel programozói tudást. Mindenkinek saját igénye szerint, a vállalkozásához, tevékenységéhez alakítható. Könnyű a kezelése, mivel magyar nyelvű a felület, és nem utolsó szempont, hogy alacsony a karbantartási költsége.

Egy üzleti weboldal esetén fontos a hatékonyság, ezért az ilyen típusú weboldal elkészítéséhez nem árt segítségül hívni egy szakembert, mert egy szakszerűen elkészített oldalon könnyen jeleníthetők meg a cikkek. A WordPress lehetővé teszi, hogy a sablonok testreszabása révén a kinézet harmonizáljon a cég megjelenésével. 

Az üzleti WordPress weboldal fejlesztésének lépései

 • Online marketing tervezés – marketingstratégia kialakítása
 • Kinézetének megtervezése – megvalósítása
 • Domain név lefoglalása – honlap tárhely előfizetésével együtt
 • Weboldal elkészítése – feltöltése a tárhelyedre.

Folyamatos kapcsolattartás szükséges a megrendelővel!

Sikereket csak egy jól működő, hatékony online marketing rendszer részeként érhetünk el!

A weboldalon kívül az online marketing rendszer elemei lehetnek még:

Landing, oldalak, közösségi média jelenlét, hírlevelek, SEO/keresőoptimalizálás, Facebook hirdetések, Google Ads hirdetések stb.

WordPress weboldal ára

A WordPress tartalomkezelő rendszer ingyenes. Ahhoz, hogy valami formát öltsön az elképzelésünk, rendelkezésre állnak ingyenesen elérhető sablonok és pluginek (kiegészítők, bővítmények egy nagyobb programhoz).

 • Maga a weboldal elkészítésének egyszeri díja van.
 • Ehhez jön még a domain (domén) éves díja, ami más néven tartománynév, vagyis az internet egy tartományát, meghatározott részét egyedileg leíró megnevezés, tehát a honlap neve. Az internetes keresés megkönnyítését szolgálja, mivel egymás között IP címekkel kommunikálnak a számítógépek. Elég beütni a domain nevet a keresőbe, és megtaláljuk a vállalkozás weboldalát.
 • A tárhely előfizetésnek is éves díja van.
 • És a folyamatos karbantartásnak is van költsége.

Egy weboldalkészítés ára sok mindent magában foglalhat:

Első sorban az ügynökség méretét (kevés vagy több alkalmazott), presztízs és tapasztalat (nagyobb név, nagyobb ár), weboldal típusa, mögöttes infrastruktúra típusa (egyedi fejlesztés vagy tartalomkezelő rendszerre alapozott). Továbbá az is befolyásoló tényező, hogy sablon vagy egyedi design alapján készül, a fejlesztési folyamat lépései, az ügyfél igényei (funkciók), határidő, oldalak száma, írott tartalom, grafikai anyagok, tárhely és domain, mind árképzést befolyásoló tényező.

SSL tanúsítvány, többnyelvűség, jogi megfelelőség is szükséges egy weboldal létrejöttéhez.

Összegzés:

A WordPress tartalomkezelő rendszer ingyenes, de vannak díjak, amiket éves szinten fizetni kell. A sikeres weboldal egy hatékonyan, jól működő online marketing rendszer része. A sikeresség érdekében sokat tehetünk a különböző online marketing elemek bevonásával. Pl. landing, oldalak, közösségi média jelenlét, hírlevelek, SEO/keresőoptimalizálás, Facebook hirdetések, Google Ads hirdetések stb. Egy jó pozíció megszerzése és megtartása nagy forgalmat generálhat, ennek előnye egyre többekben tudatosul. A keresőoptimalizálás fontos, hogy minél többször jelenjünk meg a keresési találatok között.

Győzelmi mámor után munkanap

0

A mai napon a Momentum vezető politikusai (Fekete-Győr András elnök, Cseh Katalin és Donáth Anna EP-képviselők) tartottak sajtótájékoztatót a párt EP-választás utáni terveiről.

Fekete-Győr András elmondta: a Momentum sorsdöntő választáson van túl, országos szinten a harmadik erővé vált Magyarországon. Elmondta: mindenkit vár a Momentum, akik politikai árvává lettek vasárnap. Az első 24 órában már 300 új taggal bővült a párt, folyamatosan növekszik. “Mindenkit, aki ma politikai árvának érzi magát, arra szeretnék bíztatni, hogy jöjjenek bátran, legyenek fiatalok, középkorúak vagy idősek. Országos és európai hálózat áll mögöttünk. Szükségünk van mindenkire, hogy a Momentum a legkisebb falvakban is megjelenjen.

Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője elmondta: Európa egyértelműen választott, Orbán Viktor barátainak pártjai kisebbségbe szorulnak, nagyon kis frakciót fognak alakítani, nem lesz komoly súlyuk az európai politikában. Európa megmutatta, hogy nem kér a gyűlöletből, a múltba révedésből, a közösség gyengítéséből – hanem egy erős, egységes Európát szeretne. Hozzátette: az ALDE delegációjával való egyeztetésen az lesz a céljuk, hogy a Momentum képviselői Magyarország legfontosabb ügyein tudjanak dolgozni a jövőben: egyrészt az EU-s pénzek megmentésén, másrészt olyan kulcsfontosságú területeken, mint a jogállamiság és a környezetvédelem.

“Értelemszerűen fontos kérdés lesz az Európai Bizottság elnökének megválasztása, ezzel kapcsolatban szeretném egyértelműen leszögezni: nem tudunk olyan bizottsági elnököt megszavazni, aki nem határolódik el Orbán Viktortól. Csak olyan jelöltet támogatunk, aki hitet tesz amellett, hogy elkötelezett a magyar jogállam visszaállítása iránt.”

– tette hozzá.

Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője arról beszélt: egyértelműen az elmúlt két év országjárása áll az eredmények mögött. “Kötelességünk járni a különböző településeket, és létrehozni a helyi kis közösségeket. A mostani eredmény megerősített minket abban, hogy ennek a munkának van igazán értelme. Ezért már holnap országjárásra indul a Momentum, és Katalinnal együtt, amíg fel nem tudjuk venni a mandátumunkat, körbemegyünk a lehető legtöbb településen, és arról kérjük ki a véleményüket, hogy a Momentum hogyan tudja őket képviselni.”

Dobrev Klára bemutatta három legfontosabb programpontját

0

Dobrev Klára, a DK EP-listavezetője mai sajtótájékoztatóján egyebek között arról beszélt, hogy a Demokratikus Koalíció az Európai Egyesült Államok elkötelezett híve. Szerinte nem kétség, hogy Európa egységes lesz, csak az a kérdés, hogy mi magyarok benne leszünk-e.

Ezért tartja hazafias kötelezettségének is, hogy most az EP választáson is küzdjenek Orbán rendszerével, amely azzal fenyeget, hogy ennek az egységes Európának a perifériájára fogunk szorulni, ami minden magyarnak egy tragédia lenne.

Számára a program talán legfontosabb pontja a szociális Európa. Három konkrétumot is megemlített, ami ennek fontos része:

 • be kell vezetni az európai családi pótlékot,
 • az európai minimálbért,
 • az európai minimál nyugdíjat
 • és ennek finanszírozására be kell vezetni az európai szintű multiadót.

Beszéde végén hangsúlyozta, hogy egyebek között ezért fog küzdeni az Európai Parlamentben.

Szelídebbre sikerült a Jobbik programja – 2014-hez képest

Bevezetnék az oligarcha-adót, amit 2002-ig visszamenőleg alkalmaznák; nem lépnének ki az EU-ból, de tévútnak gondolják az integráció mélyítését. nem bontanák le a kerítést és felfüggesztené Paks 2-t.

Az idei, 68 oldalas dokumentum már szinte csak a Fideszre koncentrál, Jobbik-programban még nem látott demokráciaféltésként azt írják, a legelső lépések egyikeként visszavezetné Magyarországot arra a demokratikus útra, „ahol nem képzelhető el olyan intézmény vagy személy, amely, vagy aki kontroll és a felelősségre vonás lehetősége nélkül tevékenykedhet.” A Jobbikos „közjogi rendszerváltás”

arányosabb választási rendszert, a népszavazás kiszélesítését, közvetlenül választott köztársasági elnököt

és az alkotmánybíróság szerepének visszaállítását jelenti.

Az oktatásban

„diákközpontú oktatási forradalmat hirdetne”

a Jobbik, mert szerinte a „XXI. században az iskola nem csupán ismeretátadási hely, hanem egyben az egyik legfontosabb szocializációs tér is. Nemcsak a tudást, hanem magatartásmintákat, emberi kapcsolatokat, az együttélés szabályait is meg kell tanulniuk a gyerekeknek.”

A Fidesz oligarchaadóról: „A Fidesz-kormányhoz, illetve annak politikusaihoz köthető gazdasági holdudvar éves szinten átlagosan 400 milliárd forint közvetlen kárt okozhat, ezért bevezetjük az „oligarchaadót”, aminek közvetlen következménye, hogy Mészáros Lőrinc, Andy Vajna, Garancsi István, Habony Árpád és a hozzájuk hasonló „üzletemberek”

néhány év alatt elveszíthetnék vagyonuk jelentős részét.

Az adó a 300 millió forint feletti éves vagyongyarapodásra terjedne ki, és 2002-ig visszamenőleg alkalmaznánk.”

A Jobbik ezenkívül:

 • Nem állítaná le, de felfüggesztené Paks 2-t addig, amíg át nem vizsgálják a megkötött szerződést.
 • Vona nem bontaná le a kerítést, visszaállítaná a határőrséget.
 • Nem lépnének ki az EU-ból, de tévútnak gondolják az integráció mélyítését.

A cigánybűnözés (2014) helyett a Jobbik program a cigánysággal kapcsolatban többek között a bentlakásos iskolák hálózatát említi, mint a leszakadt rétegek oktatásának egyik megoldását.

Kunhalmi kulcsszerepben?

0

Csütörtökön írta a Független Hírügynökség: pénteken feltehetően bejelenti a Magyar Szocialista Párt, hogy elmarad a december 9-re tervezett kongresszus. Ennek valószínűségéről már korábban említést tett Molnár Gyula elnök, ám ő maga annak a híve, hogy legalább a programról beszéljenek és szavazzanak a küldöttek. Az MSZP mostani közleménye ezeket az információkat erősítette meg, egy új elemmel: Kunhalmi Ágnes szerepével.

A párt azt közölte a nyilvánossággal, hogy a Magyar Szocialista Párt „Tegyünk igazságot” című programját december 9-én mutatja be a választóknak. Az MSZP a kongresszusát a jövő év elején tartja, amikor szándékai szerint bemutatja a demokratikus ellenzéki pártok közös ajánlatát Magyarországnak.

Tehát kongresszus helyett program bemutató. És Kunhalmi:

„Molnár Gyula pártelnök javaslatára az MSZP Országos Elnöksége Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselőt, a párt budapesti elnökét bízta meg, hogy ő legyen az MSZP választási programjának arca.”

Hogy ez valójában mit jelent, még nem lehet pontosan tudni. Korábban arról is szó volt, hogy a szocialisták beállnak Karácsony Gergely, mint miniszterelnök-jelölt mögé. Kunhalmi „előrelépése” vajon ennek a szándéknak a megváltozását is jelenti?

Mindenesetre az MSZP ismét közölte: a párt továbbra is közös ellenzéki listát, közös miniszterelnök-jelöltet és közös képviselőjelölteket szeretne, ugyanis matematikailag így van legnagyobb esély a kormányváltásra – a koordinált indulás 27 körzet feladását jelentené.

Gyurcsány összehozná Magyarországot

0

„A fenébe! Hozzuk már össze Magyarországot!” – ezzel zárta le a Demokratikus Koalíció országos választási programbemutató rendezvényén elhangzott beszédét Gyurcsány Ferenc. A pártelnök Salgótarjánban elmondott egyórás beszédének vezérfonala az volt, hogy ismét egységesíteni kell az országot, lakóinak vallásától, bőrszínétől, lakóhelyétől, iskolázottságától, ideológiájától, stb. függetlenül. Konkrétumokat is sorolt, amikor a DK általános és szakpolitikai elképzeléseit ecsetelte.

 

Gyurcsány keményen kiállt Magyarország európai elkötelezettsége mellett, mint mondta:

„Magyarország számára Európa nem a múlt, hanem a jövő”.

Állást foglalt a közös kül- és honvédelmi politika, energiapolitikai és a közös adó- és pénzügypolitikai mellett, hangoztatva az euró bevezetésének a fontosságát hazánk számára, illetve az európai ügyészségbe történő belépés szükségességét.

Az oktatásról szólva beszélt arról, hogy meg kell szüntetni a KLIK-et, helyi szinten kell dönteni az iskolák milyenségéről, miközben nagy hangsúlyt kell fektetni a nyelvoktatásra, a kétnyelvűség megteremtésére, s el kell törölni a hit- és erkölcstan oktatását – hiszen a hit az mindenkinek a magánügye.

Vissza kell állítani a 18 éves tankötelezettségi korhatárt, mondta, a felsőoktatásban pedig jelentősen emelni kellene a keretszámokat, biztosítani kell az ingyenes belépést, majd méltányos tandíjat kell meghatározni, illetve rendes ösztöndíjrendszert kialakítani.

S ha már a béreknél tartunk – Gyurcsány nem ért ugyan egyet a bérunióval, de azzal igen, hogy a magyaroknak joguk van éppen úgy élni, mint másoknak bárhol Európában. Közben tekintettel kell lenni azonban arra is – figyelmeztetett –, hogy ne zárjon be fél Magyarország amiatt, mert a munkáltatók nem tudják kigazdálkodni a rájuk háruló bérterheket. A megoldás az lehet, hogy aki foglalkoztat, az az első két ember után a jelenleg fizetendő szociális járuléknak csak a töredékét kelljen lerónia, s a további dolgozók után sávosan emelkedőt.

Abszurd, hogy a kormány által megállapított minimálbér alacsonyabb, mint a szintén a kormány által meghatározott létminimum. Ezen változtatni kell – szögezte le,

hozzátéve: az sem járja, hogy a közfoglalkoztatottak sem kapnak elegendőt az emberi élethez.

Többsávos adórendszert vezetne be, a magasabb adókulcs a 300 ezer forintosnak mondott átlagfizetés kétszerese felett léphetne be. Emellett a 100 millió forint feletti örökségek utáni részt is megadóztatná a társadalmi szolidaritás jegyében.

Egyenlő egészségügyi szolgáltatást mindenkinek!

– hangzott az ígéret, s az, hogy hatalomra kerülve visszaállítanák a társadalombiztosítást, rögzítenék, hogy pontosan mi jár érte. Habár egyenesen nem mondta, de meglebegtette a vizitdíjat, amikor arról beszélt, hogy „az egészségügyben az általuk szorgalmazott reformmal, a vizitdíjjal, a kórházi díjjal a feudalizmust akarták felszámolni az egészségügyben”.

Miként az oktatásban, úgy az egészségügyben is  béremelés kell.

Beszédében nagyobb teret szentelt annak a gondolatnak és célnak, hogy végre nem a múlton kellene vitáznunk egymással, hanem közösen megtalálni „a jövő okos Magyarországát”: Vitázni az orosz energiafüggősétől való megszabadulástól, a megújulók elterjesztéséről, Paks-II leállításáról kellene.

Kitért az általa  hazugságnak nevezett rezsicsökkentésre, mint mondta, az alapvető közműveket egy bizonyos szintig mindenkinek ingyen kellene megkapnia, miként egyébként az internet-hozzáférést is egy szintig ingyen kellene biztostani mindenki számára.

A vérforraló választási rendszerre is megoldást kínálna az internet

– ha az észtek megcsinálták, mi is meg tudnánk valósítani az e-szavazást, s akkor mindenki egyforma kondíciókkal vehetne részt a választásokon – mondta, kitérve a határon túliak, illetve a külföldön dolgozó magyarok szavazásának igazságtalanul eltérő voltára.

A Szociálpolitika részeként legalább 50 százalékkal megemelné a családi pótlékot, a nyugdíjaknál pedig visszahozná a nyugdíjkorrekció intézményét. Nyugdíjplafont állapítana meg, s korrigálná a rokkantakkal történt méltánytalanságot.

Különleges ügyészi hivatalt állítana a fel a pofátlan korrupció ellen.

Külön kitért a jobboldal által „bűnös városnak” kikiáltott Budapestre, amely az ország ékköve, az az ország, amely nem büszke a fővárosára az nem mondhatja magát nemzetinek.

Vissza kell állítani a város becsületét, s a forrásait, közvetlenül választott önkormányzatok kellenek

– mondta, hozzátéve: zöld várossá kellene alakítani, nem pedig kivágni minden fát és tönkre tenni a Városligetet és a Duna partját. Új Duna hidak kellenének, s meg kellene hosszabbítani a 3-as és a 4-es metrót.

Tíz éve történt – Nemzeti Pálinkaprogramot indít a kormány

0

2007. november 10-én a Független Hírügynökség beszámolt arról, hogy bejelentették: számos konkrét cselekvési program indul hamarosan a vidéki munkahelyek bővítése érdekében. Ilyen lesz például a Nemzeti Pálinka Program, amelynek segítségével a pálinkakészítés és forgalmazás vidéki húzóágazattá válhat.

A kormányfő szombaton hajnalban tért vissza négynapos vidéki körútjáról, amelynek keretében 7 megyében 18 településre látogatott el. Kiderült, hogy a vidék sokkal jobb állapotban van, mint ahogy azt a városi emberek egyébként gondolnák – mondta a kormányszóvivő.

Daróczi Dávid szerint sok a probléma és a tennivaló, de látszik, hogy az ott élőkben rengeteg a tettvágy.

Terveik, elképzeléseik vannak, és ezekhez kérnek segítséget, forrásokat az államtól – tette hozzá.

Két nagy uniós alap létezik, amely a következő hat évben a meghatározza a vidékfejlesztést, és forrásokat is biztosít hozzá – közölte az FVM szakállamtitkára. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv és az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program. A két programot egy keret dokumentumba, az Új Magyar Falu Programjába foglalták össze. Ebben összeszedték azokat a fejlesztéspolitikai eszközöket, amelyek a két nagy programban megjelennek, és amelyek eredményeképp 50-60 különböző pályázat jelent, vagy jelenik meg – mondta Ficsor Ádám.

A legfontosabb cél a munkahelyteremtés, mert jelenleg a falvakban nincs elegendő munkalehetőség. A szakállamtitkár szerint, ha egy fiatal elmegy főiskolára, egyetemre, kicsi rá az esély, hogy miután elvégezte, visszatérjen szülőhelyére. A munkahelyteremtő program keretében kisvállalkozásoknak, köztük újonnan induló cégeknek adnak támogatásokat. Az életminőség fejlesztése is hangsúlyos szerepet kap az Új Magyar Falu Programban. Egy olyan új szolgáltatási keretet kell találni, amely biztosítani tudja az európai színvonalú életet a falvakban – közölte Ficsor Ádám.

A kormányfő állattartó telepeket is meglátogatott vidéki útján.

A kormány azt szeretné elérni, hogy a gazdák rendelkezésére álljon az állattartáshoz szükséges földterület.

Az FVM szakállamtitkára szerint az árviszonyok jelenleg nem teszik lehetővé a nyereséges gazdálkodást, ezért uniós támogatásokkal segítik a gazdákat. Eddig 250 milliárd forintnyi támogatási igény érkezett be az állattartóktól. Ez 500 milliárd forint értékű beruházást jelent. A beérkezett pályázatokról a következő hetekben döntenek – tette hozzá.

Ficsor Ádám elmondta: a vízgazdálkodás fejlesztését is célul tűzték ki, hogy 50 százalékkal növeljék az öntözött területek arányát. Itt egy külön programot indítanak, amellyel 40-50 ezer hektáron valósulna meg az öntözés.

Veled ne történjen meg – közös program a nők védelmében

0

A Lendülettel Magyarországért és a Magyar Liberális Párt közös programot indít a nők elleni erőszak ellen. A „Veled ne történjen meg!” program célja a nők elleni erőszak megelőzése, felismerése és jelzése, a nők és a családon belüli erőszak elleni küzdelem hatékonyságának növelése.

A Lévai Katalin  és Bősz Anett  nevével fémjelzett szervezetek anonim segélyvonalat és külön honlapot hoznak létre annak érdekében, hogy az áldozatok történeteit minél többen megismerhessék.

A program védelmet és támogatást nyújt azoknak, akik névvel vállalják történetüket a nyilvánosság előtt. De lehetőséget kínál arra is, ha valaki név nélkül szeretné elmesélni a vele történteket.

A program részeként lelki segélyszolgálatot indítanak és kampányt kezdenek annak érdekében is, hogy minél több nő sportoktatás keretében tanulhassa megvédeni önmagát az erőszakkal szemben.

Nemcsak az áldozatoknak terveznek segíteni a megelőzésben és az elszenvedett traumák feldolgozásában. A „Veled ne történjen meg!” a hazai gyakorlatban eddig ismeretlen, új módszert is bevezet. Kapcsolatba lépnek az elkövetőkkel is, hogy ráébresszék őket tettük következményeire, és segítsenek nekik leküzdeni agresszív késztetéseiket.

A nemzetközileg ismert és eredményes Fehér Szalag mozgalomhoz hasonlóan működnek majd, mert a nők elleni erőszak az egész társadalom ügye, nem pusztán a nőké. Ezt a súlyos társadalmi problémát nőknek és férfiaknak együtt kell megoldaniuk. Bíznak abban, hogy ehhez a kezdeményezéshez és a program részletes kidolgozásához más pártok, és a témában érintett civil szervezetek is csatlakoznak.

DK: Az egyház ne avatkozzon bele a lombikprogramba!

Semjén Zsolt azt mondta a HírTV-nek, hogy várja Veres András katolikus püspök javaslatait a lombikprogramról. Ráczné Földi Judit, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja közleményben kommentálta a bejelentést.

Veres volt az a főpap, aki szerint mindenki bűnös, aki részt vesz a lombikprogramban. A pápát „demens vénembernek” tartó álkeresztény kormány tehát nem csak állami iskolák átengedésével, hanem államra való befolyással is meghálálja a szószékeken zajló Fidesz-kampányt.

A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy az egyház ne avatkozzon bele a lombikprogramba! A DK szerint, ahogy az államnak nem lehet beleszólása a hitéletbe, úgy az egyháznak sem lehet beleszólása az állami feladatokba. Ha Veres András püspök beleszólást akar a lombikprogramba, akkor kérjen felhatalmazást a választáson politikusként, vagy váljon a téma hiteles és tudományosan felkészült szakértőjévé.

Utóbbi persze nehezen elképzelhető, hiszen ha az egyház irányította volna a világot az elmúlt évszázadokban is, akkor nem csak lombikprogram, hanem autó, repülőgép és mobiltelefon sem lenne.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK