Kezdőlap Címkék Bangóné Borbély Ildikó

Címke: Bangóné Borbély Ildikó

Foszlányaim – Ócsó diplomának híg a leve

A Mandiner lőtt, talált, Bangóné süllyedt. Így csinálják a profik.

Látod Miniszterelnök-jelölt úr, nem a levegőbe kell szúrkálni, mert azzal csak magad lövöd lábon, hanem éleslőszert tenni a tárba és egyetlen jól célzott lövéssel leteríteni a vadat. Ezt még tanulni kellene, de nincsen rá idő, és neked (én vagyok az öregebb) csak patronod van csupán, nem éleslőszered.

Ne aggódj, mivel a választást veled kell végig csinálni, szavazatomat megkapjátok. Nem Te, hanem az ellenzék.

Sorsdöntő nap?

A tegnap és ma Budapesten lezajlott események ismertetése előtt hangsúlyoznunk kell: a legfontosabb az, bárki bármit is mondjon később, hogy nem lehet tehát valamiféle ellenzéki 2006-nak beállítani a tiltakozó demonstrációkat: a tüntetők részéről minimális erőszak volt tapasztalható, a rendőrség is takarékoskodott a könnygázzal.

Erőszak azonban mégis volt: az MTVA biztonsági szolgálata alkalmazta, fegyvertelen és békésen viselkedő országgyűlési képviselők ellen. De lássuk sorjában, mi történt.

Csábító volna percről percre beszámolni a történtekről, de terjedelmi okok miatt egyszerűen lehetetlen, próbáljuk inkább kivonatolni az eseményeket. Minden úgy kezdődött, hogy tegnap délután háromkor a Hősök terén elindult a „Boldog karácsonyt, miniszterelnök úr” elnevezésű tiltakozás. Ezt leginkább az elismert ellenzéki pártok hirdették meg, tehát az MSZP, a DK, az LMP, valamiért a Jobbik is közéjük számítja magát… de részt vettek rajta Parlamenten kívüli erők is. A Hősök teréről különösebb rendbontás nélkül vonult a sok ezres – a Reuters tízezer résztvevőről számol be – tömeg az Alkotmány utcába, ahol is a felszólalók szép és igen okos beszédekben fejtették ki ellenvéleményüket a kormány által hozott két új, vérlázító törvény kapcsán, sürgették a közös fellépést ellenük, elmondták: mindenkinek elege van. Ezekről a beszédekről illenék tudósítani, de az utánuk következő tettek sokkal többet mondtak minden szónoki teljesítménynél. Mikor a rendezvény hivatalosan is véget ért, a szervezők felszólították a tömeget, menjenek békével haza, ők el is indultak, csak épp nem haza, hanem az MTVA Kunigunda utcai székházához.

Éspedig azzal a céllal, hogy részint tiltakozzanak az állandó, agymosó kormánypropaganda ellen, szót emeljenek a sajtószabadság érdekében és végül, de nagyon nem utolsósorban, hogy beolvastassák öt pontból álló petíciójukat. Lássuk ezt az öt pontot!

Követelik:

 • a rabszolgatörvény azonnali visszavonását,
 • kevesebb rendőri túlórát,
 • a fideszes (közigazgatási) bíróságok megszüntetését,
 • a csatlakozást az Európai Ügyészséghez,
 • és a független közmédiát.

Rövid, pontos összegzése az aktuális problémáinknak: és nagyon sokat jelent, hogy nem feledkeztek meg benne a közigazgatási bíróságok ügyéről sem.

Nos: ezt a petíciót, ezt a pár sort nem lehetett beolvasni a köztelevízióban mostanáig sem. Nem és nem.

De vegyük csak sorjában az eseményeket. A vonuló tömeg út közben megrongált, vagyis letépett több nemzeti konzultációs plakátot, a rendőrség kameráinak kereszttüzében, és mire a Kunigunda utcába ért – legalább nyolc kilométeres séta! – hatalmas rendőri jelenlét várta őket. Ez arra mutat, hogy a rendvédelmi szerveket nem érhette nagy meglepetésként az odavonulásuk, bár arra is utalhat, hogy a motorizált rendőri egységek sokkal gyorsabban haladnak, mint egy gyalogos tömeg.

Mindenképpen, mikor mindenki odaért, Fekete-Győr András felült egy tüntetőtársa nyakába, és beszédet mondott:

„Itt vagyunk a Kunigunda úton, ahova 2006 után a köztévét és a közrádiót rakták, hogy ne lehessen megközelíteni. Mi most itt vagyunk. Ezekben a pillanatokban Orbán Viktor tévéje hazudik. Azt mondják rólunk, csőcselék vagyunk. Azt mondják rólunk antikeresztények vagyunk, hogy nem dolgozunk…” – majd ismertette az öt pontot.

Ezek után jelentette be Hadházy Ákos képviselő, hogy az atrocitások elkerülése érdekében a tömegben jelen lévő országgyűlési képviselők fogják bevinni a petíciót az épületbe, őket ugyanis be kell engedni: hiszen az MTVA székháza középület, a törvény biztosítja a bejutásukat.

Bejutni sikerült is nekik, és azonnal találkoztak az este és éjszaka másik főszereplőjével, aki Darth Vadert alakította ez alkalommal: az MTVA biztonsági főnökével. Rögtön az első kérése az volt, hogy kapcsolják ki a telefonjaik kameráját, bizonyos „belső szabályzat értelmében”. Ennek a kérésnek nem tettek eleget, így a nagyközönség majdnem folyamatosan láthatta és hallhatta az eseményeket, főként Szél Bernadett közvetítésében.

Kint közben volt némi nyomakodás, a rendőrség egy esetben könnygázt is alkalmazott, de ennél több összeütközés nem történt, már itt is megbicsaklana bármilyen 2006-os párhuzam. Itt senki nem ostromolt semmit, ellenben az épületbe bejutott képviselőcsoport megtapasztalhatta, mit érezhetett Alice Csodaországban.

Elsősorban hírszerkesztőt kerestek, azonban az említett biztonsági vezető közölte velük: „Nem áll módomban segíteni, hogy egy szerkesztővel egyeztessenek, és ezt a petíciót beolvassák.” Nos, ha nem áll módjában segíteni, megkeresik segítség nélkül, mondták a honanyák és honatyák, aztán elindultak a túlzás nélkül óriási székházban. Szerkesztőre nem bukkantak – annak ellenére, hogy az adás közben folyamatosan zajlott, de nem történt említés benne az ablakuk előtt zajló tüntetésről, ellenben a sporthíreket és az időjárásjelentést sosem tapasztalt részletességgel ismertették, nem is szólva teljesen indifferens politikai beszélgetésekről – egy stábot viszont találtak, akiknek a kamerája előtt Hadházy felolvasta az öt pontot, ám ez a felvétel nem került adásba.

Közben eleinte még ki-kimentek a tömeghez beszámolni arról, hol tartanak, ez később abbamaradt – túl nehéz lett volna visszajutniuk a székházba. Ekkor írta ki Hadházy Ákos Facebook-falára:

„Nem hagyott más lehetőséget az MTVA: mi maradunk, holnapra pedig újabb tüntetést szervezünk.”

Maradtak, ám az események újabb fordulatot vettek: megint előkerült a biztonsági főnök, aki az MTVA rendeltetésszerű működésének megzavarásával vádolta őket. Holott csak illetékest kerestek, akivel tárgyalhatnának, egészen reggelig. Ekkor jutott el Hadházy Ákos Pap Dániel vezérigazgató ajtajához, megpróbált bejutni és ekkor verték meg majd dobták ki a székházból.

Munkáját végző országgyűlési képviselőt vertek tehát a biztonságiak ma reggel. És Hadházy csak az első volt!

A még bent maradt képviselők ugyanis rábukkantak egy állítólag működő stúdióra, ami előtt azonban fegyveres őrök álltak. Itt ordibálás és káosz tört ki, majd az MSZP képviselőjét, Bangóné Borbély Ildikót öt biztonsági támadta meg és vitte a földre. Közben annyira megnehezedett a bejutás az épületbe – hiszen a biztonságiak minden kaput lezártak a főbejárat kivételével – hogy maguk az alkalmazottak sem képesek mindannyian és zökkenőmentesen bejutni, a mai adás érdekesen fog kinézni. Lehet, hogy el is marad, mert a dolgozókat csoportosan hazaengedik.

Az épületben leállították a felvonókat is, hogy senki se juthasson el a híradós szintig.

Kunhalmi Ágnes egy dulakodás során térdre esett, most bekötött lábbal nyilatkozik, Oláh Lajos a rendőrséget riadóztatta telefonon, miután Varju Lászlót leteperték a folyosón a biztonsági őrök. A rendőrség azonban nem jut be az épületbe, ugyanis őket sem engedik be a biztonságiak. Mintegy 30-40 fegyveres és körülbelül 20 fegyvertelen biztonsági őrről van szó, ennyien lehetnek az épületben.

A rendőrség erősítést kért, ugyanis az őrség egyértelműen bűncselekményeket követ el, méghozzá sorozatosan.

Az MTVA az Országos Sajtószolgálaton keresztül a következőket tette közzé:

„Országgyűlési képviselői jogaikra hivatkozva léptek be az MTVA épületébe vasárnap este ellenzéki politikusok, élükön Hadházy Ákossal. A volt LMP-s, most független képviselő először azt mondta információt akarnak kérni, majd azt hangoztatta, hogy be kell őket engedni a szerkesztőségbe, mert élőben akarják elmondani nyilatkozatukat. Az MTVA biztonságért felelős vezetője felhívta az ellenzéki politikusok figyelmét arra, hogy az a joguk, hogy beléphetnek az intézménybe nem egyenlő azzal, hogy zavarhatják az ott folyó munkát. A biztonsági vezető többször is figyelmeztette a politikusokat arra, hogy az MTVA közérdekű üzem, így nem léphetnek be sem a stúdióba sem a szerkesztőségekbe.

Az ellenzéki politikusok azzal próbálták megzsarolni az MTVA – t, hogy amennyiben nem teljesül a kívánságuk, akkor majd „bejön” az utcáról több ezer dühös ember. Mindeközben az utcán kövekkel, üvegekkel dobálták a rendőröket, egyiküket csaknem felgyújtották.

A politikusok az egész éjszakát az MTVA gyártóbázisán töltötték, hamis tűzriadót csináltak, ajtókat nyitogattak igyekeztek bejutni az elzárt területre. Végül a műsorelőkészítés egyik helyiségében éjszakáztak, mindezt közvetítették a közösségi médiában. Több alkalommal kilátásba helyezték, hogy a tiltás ellenére is be kívánnak menni a stúdiókba.

Az országgyűlési képviselők mandátumából eredő jogon való túlterjeszkedés miatt az MTVA feljelentést is tett a rendőrségen. Reggel aztán a képviselők ismét megpróbáltak bemenni a munkaterületekre. Rendszeresen zaklatták az MTVA munkatársait, a folyosókon kergették a dolgozni érkezőket. Hadházy Ákos megpróbált egy lépcső korlátján átmászva üzemi területre behatolni. A biztonságiak figyelmeztették, felszólították, de nem állt el szándékától, végül a belekapaszkodó Szél Bernadettel együtt eltávolították az épületből.

A képviselők viselkedése, fenyegető magatartása félelmet keltett a közmédia munkavállalóiban. Folyamatos igaztalan vádaskodásaikkal, csúsztatásaikkal megpróbálták lejáratni az intézményt.”

És még mindig nem szakadt rá a födém az MTVA vezetőségére, talán a bent lévő, tiltakozó képviselőkre való tekintettel.

Idáig tart az események krónikája pillanatnyilag, próbáljuk meg összegezni, mit tudunk.

 1. A kormánymédia elutasította egy petíció felolvasását, melynek pusztán annyi lett volna a célja, hogy ismertesse a kormánykritikus erők véleményét és követeléseit.
 2. Nem, azaz nem zajlott ostrom, ellenben volt brutális erőszak épületen belül, méghozzá országgyűlési képviselők ellen, akik kötelességüket tették.
 3. Az események ilyetén alakulása mindenképpen a lehető legsúlyosabb kárt okozza a kormánynak, mely vitára képtelennek mutatkozott és megsértette a magyar törvényeket is a fegyveres biztonsági őrök bevetésével. A Ligetben történt atrocitásokkal ellentétben a biztonságiak most nem számíthatnak a rendőrség segítségére vagy félrenézésére: most a rendvédelmi szervekkel is szembekerültek.
 4. A történteknek csakis olyan mértékű bizalomvesztés lehet a politikai hozadéka, amely a kormány bukásával jár előbb vagy inkább utóbb: a választók nem fognak olyanokra szavazni, akiket senki más véleménye nem érdekel, így az övék sem.
 5. Előreláthatóan sosem látott mértékű rágalomhadjárat indul majd a kormánysajtóban minden és mindenki ellen, aki ellenzéki, vagy azzal gyanúsítható. A helyzet tovább romlik, nem tudni, meddig még.
 6. Sok múlik a rendőri és igazságügyi szervek hozzáállásán a közeljövőben: a helyzetet az ő fellépésük döntheti el, hiszen legrosszabb esetben sor kerülhet tömeges letartóztatások elrendelésére is.
 7. Nem túl valószínű azonban Orbán Viktor részéről az erdogani recept alkalmazása, tehát az, hogy puccskísérletnek nevezze az eseményeket és vaskézzel letörjön minden mozgolódást, ugyanis ahhoz erős hadseregre és karhatalomra van szükség, mellyel nem bír.
 8. A kormány most kéne visszavonja a két törvényt, akár a téli ünnepek békéjére való tekintettel, és így megúszhatnák az azonnali krízist – a bizalomvesztés azonban már elkerülhetetlen.

Nem tudjuk megállapítani, pontosan mire számíthatunk, de az bizonyos, hogy a mostani eseményeknek nagyon komoly hatása lesz a közelebbi és távolabbi jövőnkre egyaránt, így bölcs lenne, ha mindenki komolyan, felelősen, ép esze és lelkiismerete szerint cselekedne ezekben az időkben.

Kérem, itt tartunk. Folyamatosan követjük az eseményeket és minden fejleményről beszámolunk.

Az MSZP-s jelölt visszalépett Németh Szilárd körzetében

„Minden alkutól függetlenül, egyoldalúan visszalépek a választáson való indulástól” – jelentette be Facebook-oldalán az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó. Az LMP-s Hadházy Ákos pedig azt közölte, hogy péntekig kivár Szekszárddal kapcsolatban. 

Bangóné Németh Szilárd körzetében, Csepelen és Soroksáron indult el, és ezért már a kezdetektől sokat támadták az MSZP-t, illetve őt is. A képviselő ugyanis nem helyi, ellentétben az Együtt színeiben elinduló Szabó Szabolccsal, aki az Összefogás jelöltjeként 2014-ben egyszer már megverte a fideszes Németh Szilárdot.

Az MSZP-s Bangóné visszalépésével

jelenleg a jobbikos Bereczki Miklós és az LMP-s Tenk András maradt állva Csepelen ellenzékiként,

a momentumos Dukán András ugyanis már korábban visszalépett Szabó javára.

Bangóné Borbély Ildikó a Facebook-posztjában leírta, hogy néhány kollégáját Csepelen és Soroksáron nem a helyi szavazók érdeke és a Fidesz legyőzése, hanem „kizárólag a következő parlamenti ciklusra szóló mandátum elnyerése, és a maximális kampánytámogatás lehívása érdekli.” Szerinte Tenk András és Bereczki Miklós kivételével a

jelölttársainak is fontosabb volt az MSZP, illetve az ő személye és a családja pocskondiázása, mint a Fidesz leváltása.

„Több támadást kaptam magukat baloldalinak valló pártaktivistáktól, és magukat ellenzékinek valló sajtótermékektől, mint a Fidesztől. Négy nappal a választás előtt ez már nem csupán a szocialista párthoz, az általam vallott értékrendhez, de a legfőképpen a választókhoz méltatlan. Ezért bejelentem, hogy minden alkutól függetlenül, egyoldalúan visszalépek a választáson való indulástól” – zárta le a posztot.

Délelőtt az LMP társelnöke, Hadházy Ákos is bejelentette, hogy hajlandó egyoldalúan visszalépni Szekszárdon a jelöltségtől, ha péntekig nem sikerül országosan megállapodniuk az ellenzéki pártoknak. Ennek háttere az, hogy kedden még úgy tűnt, létrejöhet a megállapodás az LMP és az MSZP között. Ebben a Karácsony Gergely által felvázolt javaslatban még az szerepelt, hogy Budapest 17. választókerületében, azaz

Csepelen és Soroksáron Bangóné Borbély Ildikó javára lépjen vissza az LMP-s Tenk András. 

Ungár Péter, az LMP elnökségi tagja azonban már kedden késő este az írta a Facebookon, hogy az ajánlat elfogadhatatlan számukra. Hadházy most úgy fogalmazott, hogy az MSZP „bizarr, irreális, inkorrekt és érthetetlen” ajánlatot adott, ami szerinte inkább csak kommunikációs trükk.

Gyakorlatilag felrúgták az asztalt

– írta. Visszautasítja, hogy az LMP lenne az, aki nem törekszik megegyezésre az ellenzéki pártokkal, és továbbra is reméli, hogy lesznek ilyenek. „És bár tartok attól, hogy az Mszp ezzel egyszerűen visszaél, az Lmp elkötelezettségének bizonyítékául megismétlem: amennyiben péntek délutánig nem lesz értelmezhető országos megegyezés legalább valamelyik ellenzéki oldallal, én Szekszárdon kész vagyok egyoldalúan visszalépni” – fogalmazott Hadházy.

Indul Bangóné, de még nem biztos – a februári kongresszus dönt

Elhúzódó válság is lehet abból a konfliktusból, amely a szocialisták és az Együtt politikusai között alakult ki.

Bangóné Borbély Ildikó
MTI Fotó: Soós Lajos

Mint arról hírportálunk is beszámolt, a Demokratikus Koalíció és az MSZP közötti hosszan tartó tárgyalások eredményeként a két párt megegyezett a koordinált indulásban, egészen pontosan abban, hogy a 106-os listán ki hány helyet kap. Ezek alapján alakult ki az 58-46-2-es számkulcs, amely szerint delegálhatnak a szocialisták, illetve a DK-sok egy-egy jelöltet, aki majd felveszi a versenyt a Fidesz nomináltjával. A harmadik szám, az a bizonyos kettes, ami körül most a viharok vannak.

A megállapodás alapján, amelynek írásos változatát nem láttuk, így aztán csak szóbeli közlés alapján beszélhetünk róla,

az egyik körzet Szabó Szabolcsé, a másik Kész Zoltáné lenne,

az előbbi négy éve Csepelen nyert, teljes ellenzéki támogatással, de az Együtt színeiben, az utóbbi pedig időközi választáson, ugyancsak a komplett ellenzék felsorakozása mellett, de függetlenként.

E két hely egyébként, ha jók az információink, az MSZP felségterületeként lett megjelölve, ezért is kérte a szocialista párt Szabó Szabolcsot, hogy névleg MSZP-sként vállalja el a körzetet. A Független Hírügynökséget úgy tájékoztatták, hogy

nem kérték, hogy lépjen be a pártba, sőt azt sem, hogy ne legyen a későbbiekben az Együtt politikusa,

de a koordinációban fogadja el az MSZP támogatását/jelöltségét. Szabó ezt visszautasította, ezért lépett be a ringbe Bangóné Borbély Ildikó, mint szocialista jelölt.

A konfliktus, sokak szerint, oda vezet, hogy a csepeli képviselő hely át fog csúszni a Fidesz, konkrétan Németh Szilárd kezébe, mivel a két politikus versenye hátrányt jelentene az ellenzék számára.

Hétfőn ülésezett az MSZP elnöksége; sokan azt várták, hogy a grémium a tárgyalások újrakezdéséről, vagy felvételéről fog dönteni.  Nem így történt, legalább is a Független Hírügynökség információi szerint.

Úgy tudjuk, hogy a grémium most elfogadta Bangóné jelöltségét, azzal persze, hogy a végső döntést a nevekről a február 9-én, vagy 10-én tartandó kongresszus mondja majd ki.

Vagyis az a tény, hogy most a vezetés látszólag lezárta a megegyezés felé vezető utat, nem jelenti azt, hogy ne lehetne februárig a problémára megoldást találni.

Az ATV Nap híre című műsora szavazást rendezett, hogy vajon a nézők kinek adnak nagyobb esélyt, vagy kinek szurkolnak inkább a két jelölt közül. Az adásba 3300 szavazat érkezett és ezek megoszlása alapján Szabó Szabolcsot 52 százalék, Bangónét 48 százalék látta esélyesnek, vagyis szignifikáns különbség nem alakult ki kettőjük között.

A pillanatnyi helyzet tehát mindenképpen döntetlennek látszik. Az MSZP úgy ítéli meg, hogy Bangónénak igenis komoly esélye van Szabóval szemben, az Együtt viszont ebben az áldatlan helyzetben azt helyezte kilátásba, hogy mindenütt elindít egy jelöltet az MSZP-s kandidánssal szemben. Nos,

ez lesz az a helyzet, amelyben garantálható a Fidesz kétharmada,

és amely lényegében feleslegessé is teszi a DK-MSZP paktumot. Ráadásul a jelenlegi helyzetben a DK, igaz külső megfigyelőként, az Együtt mellett tette le a voksát.

Ez a mostani válság azt is előrevetíti egyben, hogy hasonló konfliktus Kész Zoltán esetében is kialakulhat. Aki azt gondolná, hogy olcsó cicaharc folyik, azt igyekszünk tájékoztatni arról, hogy komoly pénzek forognak kockán: amennyiben bármelyik párt az előírt létszám alatt indít képviselőjelöltet, jelentős költségvetési támogatástól esik el. A maximumot nyolcvan feletti számú jelöltnél lehet megkapni, ezt, a megállapodás miatt mindkét párt elbukta, a mostani vita tehát arról is szól, ne kelljen újabb 150 millióról lemondani.

Merre? Tovább! – Akik nem szeretik a töltött káposztát

44 ezer forint – ennyi jött össze egy tegnapi – ilyentájt, Karácsony előtt nem ritka – adománygyűjtésből. Ez lehetne sok, lehetne normális összeg és lehetne kevés is. Mindenki maga döntse el, minek tartja. Annyit azért elárulok, hogy kik voltak ennyire nagylelkűek:  a magyar parlamenti képviselők. Sok? Kevés? Kérdés. Kérdés?

A képviselők mentségére szóljon: nem közvetlenül a potenciális választóiknak nyújthatták ezúttal át a nagylelkű adományukat, mint tette ezt a napokban a nagyreményű Rétvári Bence (ld. még krumpliosztás Vácott), hanem egy becsületdobozkában gyűlt (volna) a remélt sok-sok bankó. S nem is a köz pénzét kellett volna nagylelkűen szétosztaniuk a rászoruló zemberek között (ld. még pl. Bajkai István fideszes alpolgármester képével ellátott ingyen tojások), hanem a saját maguk által szorgos és kemény munkával megkeresett forintjaikból lehetett volna néhányat a felállított becsületkasszába dobniuk.

Nem tették… élükön az ország első emberével, Orbán Viktorral, akinél bizonyára nem volt éppen pénz, s emiatt nem is nyúlt a zsebébe (igaz, máskor sem adakozás, hanem inkább csak zsebrevágás céljából teszi), de legalább Semjén padtársával együtt derűs mosollyal nyugtázta az akciót, s azt a műanyag dobozocska karácsonyi töltött káposztát, amelyet még kapott is a remélt adománya cserébe. Hiába no, előre nem érdemes neki(k) semmit adni!

A befolyt összeg alapján, hiába mondta Orbán, hogy adakozik- ez nem jött össze! 44 ezer forint gyűlt össze! Köszönöm a…

Közzétette: Bangóné Borbély Ildikó – 2017. december 12.

Az akció kiötlője és végrehajtója, a szocialista Bangóné Borbély Ildikó persze be akarta őket húzni a csőbe: nem ingyen adta volna a káposztát, melyet otthon szépen lefőzött, kiporciózott, műanyag dobozkákba tett, majd beszállított az Országgyűlés idei utolsó ülésnapján, s takaros magyaroschra hajazó ruhában-köténykében minden képviselő elé letett belőle egy adagot. Nem várt cserébe sokat, emberi reakciót és gesztus, s némi kis pénzt, hogy azt később egy debreceni jótékonysági célra fordítsa.

Pénzt kevesektől kapott, ami persze érthető is, hiszen az egyik, neki az akció kapcsán szívből jövően és őszintén kiszóló-beszóló Balog miniszter úr tudja – s ezt nagylelkűen meg is osztotta a népével –, hogy Magyarországon megszűnt a szegénység, ergo, biztosan valami aljas szándék lehet a gyűjtés mögött. Ki is mondta rögvest: „hogy sértjük a ház méltóságát!”.

Kiosztottuk a képviselőknek az ajándékunkat! Természetesen, azonnal kivitették a teremből! Néhány beszólás: Balog…

Közzétette: Bangóné Borbély Ildikó – 2017. december 12.

Kapott a szocialista politikus további, sok-sok mélyről jövő emberi reakciót és a gesztust. (Igaz, nem feltétlenül olyat, mint amilyenre az ember így Karácsonyra, a szeretet, a megbocsátás és a bensőségesség ünnepére ráhangolódva gondolná). Ld. Facebook-poszt fent.

S még a káposztát sem ették meg! Kivitették a teremből. Hiába no, rend és fegyelem van az Országgyűlésben.

Miként lesz az országban is 2018 áprilisa után. Nem kérdés!

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK