Bréking nyúz, február 17. – Tudósítás a másik valóságból

0
864

Az ellenzéki sajtó szerint a fideszesek a kisgyerekek vérét isszák, az Origónak viszont azt sikerült kiderítenie, mitől vált „agresszív nőverővé” Juhász Péter. A DK-s Niedermüller Péter – mint azt a kormánypárti sajtó ma szenzációként tálalja – „tartozásokat hátrahagyva menekült Berlinből”. S a végére maradt a legmegnyugtatóbb: a kormány megvéd minket, magyarokat az ENSZ-től.  

 

Pesti Srácok: Az ellenzéki sajtó alapján már kisgyerekek vérét is isszák a fideszesek

“Az ellenzéki sajtó nyolc éve úgy működik, hogy a kormánytagokat, fideszeseket uszító jelleggel támadja, a baloldali, ellenzéki politikusokat pedig mentegeti, megmagyarázhatatlanul védi még a kínos ügyekben is” – jelentette ki a PestiSrácok Polbeat című műsorában Lánczi Tamás, a Figyelő főszerkesztője, a Századvég vezető elemzője, a Politikai Elemzések Központjának igazgatója. Lánczi Tamás szerint Juhász Péter nagyon durva dulakodásos ügye is a baloldali sajtót leplezte le, felháborító, amit a haladó, progresszív médiumok művelnek.

Kunfalvi Nóra, a Figyelő újságírója, Stefka István és Szarvas Szilveszter kérdésére nyomatékosította, nőként őt mélységesen felháborítja a Juhász-ügy és ha csak egy szelete is igaz a vádnak, akkor Juhász Péternek nincs helye a magyar közéletben. “Senkinek nincs helye, aki ilyet tesz” – tette hozzá Kunfalvi, akinek a nevét nem találjuk a lap internetes változatának az impresszumában, s ha nem tévedünk, ő a TV2 Tények című műsorának elhíresült lejárató jellegű riportjait készítő volt munkatársa.

A Polbeatben arról is szó volt, hogy van-e az ellenzék kezében atombomba a Fideszre és mi lesz április 8-a után.

Lánczi Tamás leszögezte, az ellenzéki sajtó nyolc éve uszító jelleggel támadja a kormánytagokat, fideszeseket, akiknek nem hogy kastélyuk van, de kisgyerekek vérét isszák…

A teljes műsor itt nézhető meg.

888:  Tartozásokat hátra hagyva menekült el Berlinből a DK politikusa

Jelentős tartozásokat hagyott maga mögött Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció politikusa, amikor egyik pillanatról a másikra lelépett a berlini Humboldt Egyetemről. Az ügy miatt a berlini Humboldt Egyetem egy meglehetősen felháborodott hangvételű levelet küldött szét a világ számos tudományos intézetének, amelyben Niedermüller Péter érthetetlen viselkedésére hívta fel a társszervezetek figyelmét – írja az Origo )s a kormánypárti sajtó jelentős része).

A levelet Wolfgang Kaschuba professzor, az Európai Néprajzi Intézet vezetője, valamint Rolf Lindner professzor írta. Ezen a helyen dolgozott – közel tíz éven át – Niedermüller Péter is, majd 2004 decemberében csak úgy egyik napról a másikra eltűnt.

Állítólag tehát Niedermüller Péter jelentős adósságokat hátrahagyva, bejelentés nélkül távozott Berlinből. Mindezt pedig azzal próbálta elsimítani, hogy az egyetem felé olyan információkat juttatott el, amelyek szerint ő súlyos beteg”.

Origo:  Kiderült, miért ilyen agresszív a nőverő Juhász Péter

A „Juhászfigyelő” nevű Facebook-oldalra feltöltött videó sok mindent megmagyaráz a közvélemény számára – legalábbis az Origo szerint. Ebből megérthetjük, hogy minek köszönhető, hogy Juhász Péter az Együtt elnöke láthatóan frusztrált, erőszakos, agresszív (és persze egész életében sikertelen) ember, aki, mint utóbb kiderült, a saját feleségét is megverte, bezárta és pokollá tette a közös életüket.

A videó felidéz számos olyan nyilatkozatot, amelyen Juhász beismeri, hogy több esetben fogyasztott különféle kábítószereket, különösen marihuánát.

A felvételen látható Csernus Imre, pszichiáter is, aki beszámol arról, hogy a sokéves füvezés teljesen torzítja, kifordítja a személyiséget. Vagyis nyilvánvalóan Juhász is a drog miatt vált ennyire agresszívvá: eldrogozta az agyát.

hirado.hu: A Fidesz harcolni fog az ENSZ migrációs csomagja ellen

A Fidesz úgy látja, hogy az ENSZ migrációs csomagjából visszaköszönnek a „Soros tervből” már jól ismert javaslatok – közölte Hidvéghi Balázs. A Fidesz szóvivője elmondta: azt üzenik az ENSZ-nek, hogy a magyar emberek nem kérnek a terroristákból, a migrációt szervező civilekből és elutasítják az ENSZ migrációs csomagját. A Fidesz pedig a magyar emberek mellett áll – tette hozzá.

A migrációs csomagból Soros György gondolkodásmódja tükröződik: miszerint a migráció jó dolog, minden országnak vállalnia kell egy betelepítési programot és ennek szervezésébe be kell vonni civil szervezeteket – sorolta.

Pont ez az „őrült gondolkodásmód” vezetett oda, hogy az elmúlt években több ezer potenciális terrorista jött Európába, ami veszélyezteti az európai emberek biztonságát – hangsúlyozta Higvéghi Balázs.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .