Celine Dion lemondja a 2024 áprilisára tervezett koncertjeit

0
3808
ARP

A ritka neurológiai betegségtől szenvedő quebeci sztár már decemberben bejelentette, hogy elhalasztja a 2023 februárja és júliusa között tervezett európai koncerteket.

Celine Dion egészségügyi okokból mintegy negyven, 2024 áprilisáig tervezett európai koncertet mond le – jelentették be turnéjának szervezői május 26-án.

Ritka neurológiai betegségben szenvedő díva „folytatja a kezelést”, de az énekesnő már decemberben bejelentette, hogy lemondja vagy elhalasztja a 2023 februárja és júliusa között tervezett európai koncerteket.

“Nagyon sajnálom, hogy ismét csalódást okoztam. Nagyon keményen dolgozom, hogy visszanyerjem az erőmet, de a túrák megerőltetőek és nehézkesek lehetnek (…). Bár megszakad a szívem, jobb most mindent lemondani, amíg valóban készen nem állok arra, hogy visszatérjek a színpadra” – mondta a sajtóközleményben az 55 éves sztár. Celine Dion hozzáteszi, hogy „méltánytalan lenne [a nézőkkel] szemben , ha ismét elhalasztják a koncerteket” .

Celine Dion utolsó koncertje 2020 márciusában volt Newarkban (USA). A Courage World Tour világkörüli turnéját megszakította a Covid-19 világjárvány. Ez a turné soha nem folytatódhatott, az énekes akkor azt magyarázta, hogy izomgörcsöktől szenved.

Celine Dion merev személy szindrómában (SPR) szenved, egy olyan állapot, amelynek pontos oka nem ismert, de valószínűleg autoimmun eredetű. Ez a szindróma millió emberből körülbelül egyet érint, súlyos fájdalmat és mozgási nehézségeket okoz, meggátolva bizonyos fizikai tevékenységeket.

„A Céline-t kísérő orvosi csapat nyomon követi a betegség és kezelésének alakulását ” – mondták a körülötte lévők. Kevés információ kering a mindennapi életéről és pontos egészségi állapotáról, teret engedve a találgatásoknak.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .