Bréking nyúz, október 28. – Tudósítás a másik valóságból

0
1088

Pici, löttyedt hímtag. Konzumidióták. Szexi, lyukacsos ruha.

A Magyar Hírlap a Marton-ügyről

„Pici löttyedt hímtag”. Ez az a kifejezés, amely mindannyiunk agyába beleégett az elmúlt napokban, éppen azért, mert férfiak és nők vagyunk, és pontosan ismerjük ennek a jelentőségét. Mint ahogyan Sárosdi Lilla is nagyon jól tudta, hogy nem azzal fogja megsemmisíteni a „nagyrendezőt”, hogy egyszerűen zaklatással vádolja. Nem. Az igazán pusztító csapást ezzel a három szóval mérte rá, s hiába bocsánatkérés és feloldozás, katarzis és tűzijáték, ez a három szó örökre megbélyegezte.

Minden férfi és minden nő tisztában van ezzel. Mert a civilizációs máz alatt ösztönlények vagyunk, ősi, belénk kódolt érzésekkel. Férfi és női érzésekkel.

A „pici löttyedt hímtag” pedig a férfi legerősebb félelmének szimbóluma,

olyasmi, amivel porig lehet alázni. Azt jelenti, nem férfi. Nem „igazi” férfi.

Bővebben itt.

A Magyar idők a szemétemberek szemétlétéről.

A magyar embernek akkor is megvan a magához való esze, ha tanulatlan. Szerencsére a miénknél szerényebb tudású nyelvek is tanítanák beszélőiket, például a konzumidióta szó világosan megmagyarázza (!) a konzumidiótának, hogy ő már nem homo sapiens, hanem consum idiota: fogyasztói hülye.

Elherdálta lelkét, eszét, s csak azért él, hogy vásároljon,

s ha meló után elül a moziban, a tévé előtt vagy akárhol, nem a felhősárkányokat vagy a jó nőket/fickókat bámulja, hanem telefonja kijelzőjén a semmit, mert azt imádja. Élete sutty! A szemétbe. A szemétember szemétélete, a szeméttársadalomban odavaló, nem?

Ha ennyi nem volt elég, akkor itt még van.

Az Origo nyomon követi Szabó Zsófi terhességét

Szabó Zsófi hamarosan anya lesz, már csak néhány hét, és megszületik első gyermeke. A műsorvezető szinte végig dokumentálta terhességét közösségi oldalain,

többször láthatták a követők, hogy mekkora a hasa,

és arról is beszámolt, hogy érzi magát. Most egy szokatlanul merész képpel rukkolt elő, egy kampányfotózás kedvéért szexi, lyukacsos ruhába bújt.

Ha a fotót is megnézné, akkor itt megteneti.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .