Bréking nyúz, október 18. – Tudósítás a másik valóságból

0
711

Csodás férjét megcsaló nő. Kormányszidalmazós, diktatúrázós haknikörút. Bázisdemokrata örökmozgó festékdobáló. Önmagával találkozó főhős.

Soma Mamagésa a Lokálban.

„Az egyik háromnapos táboromban transztáncban voltunk a jelenlévőkkel, majd az egyik nő hirtelen remegni kezdett és sokkos állapotba került. Kis idő múlva ez az asszony elmesélte, hogy 15 évesen a saját anyja és az akkori pasija erőszakolták meg. Az édesanyja azt mondta neki, a férfi mindenre megtanítja, hogy mit kell tudnia egy nőnek az ágyban, de megkérte őt, hogy ezt ne mondja el senkinek. Ezután a férfi a nő saját anyja szeme láttára erőszakolta meg az akkor kiskorú lányt és vette el a szüzességét. Három évig járt hozzá a férfi az anyja jelenlétében „tanítani” őt.

Mint kiderült, azért is jött el a csoportba, mert

rendezett családi élete van, egy csodás férjjel, akit rendszeresen megcsal,

ráadásul a saját lakásukban, és eddig a pontig nem értette, hogy miért teszi ezt. Évtizedeket kellett várnia a felismeréssel, hiszen eddig megpróbálta elnyomni magában az igazságot.”

Az Origo elmeséli Mészáros Márta új filmjének történetét

„Olga, miután beteg anyja lakásában egy idegen fiatal katonát ábrázoló rajzot talál, nekiáll nyomozni és

anyja múltjában nagy titokra talál.

A fordulatokban bővelkedő történet végén pedig önmagával találkozik”

A Magyar Idők Bródy Jánosról

Bródy János folytatja azt a ballib értelmiség körében az elmúlt években már szokásjoggá nemesedett jó hagyományt, hogy ha kijön egy új lemezük, verseskötetük vagy belátható időn belül bekövetkezik a 39. búcsúkoncertjük, illetve, ha új színiakadémiát alapítanak, avagy csak

posztolnak egy okosnak gondolt baromságot a Facebookra,

akkor azonnal elindulnak a Hír TV-be, illetve ATV-be egy jó kis kormányszidalmazós, diktatúrázós haknikörútra…

… miután kijöttek valamelyik sóval behintett ellenzéki hírportál szerkesztőségéből, ahol rettegnek egy betyárosat attól a hatalomtól, mely ellehetetleníti, elnyomja és elhallgattatja őket, és ahol elsírják, mennyire szörnyen szívbe markolóan mély és őszinte fájdalmat éreznek, amikor a Tények híradójára emelik azt az emberi szavakkal leírhatatlanul zseniális szemüket, elslattyognak a TV2 stúdiójába is, mintegy reklámozni az új produktumukat.

Egyedül keménykedő a Magyar Hírlapban

Szóval megy a cicaharc, olyannyira, hogy a bázisdemokrata örökmozgó festékdobáló Gulyás Márton már meg is elégelte a zűrzavart, és saját bulit hirdetett október 23-ra.

Ünnep helyett zavargás, főhajtás helyett megafonba üvöltés, meg nyilván középületek megrohanása.

Mindenesetre a „nagyon civil” színpadon ezúttal nem kap helyet se Gyurcsány, se Juhász Péter, a Közös Ország Mozgalom sem közösködik velük, egyedül keménykedik.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .