Bréking nyúz, november 11. – Tudósítás a másik valóságból

0
575

Kihallgathatja a rendőrség Gyurcsány Ferenc feleségét; Soros György Magyarország zaklatója; aki meleg, az pedofil; Medveczky Ilona szenved – a kormánypárti sajtó alternatív valóságából szemléztünk.

Az Origo a Czeglédy Csaba elleni nyomozásról

„Két hét múlva kihallgatja az ügyészség Dobrev Klárát a Czeglédy-Csurcsány-botrány (az elütés az eredeti szövegből való) ügyében – tudta meg az Origo. Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök felesége az után került képbe, hogy kiderült, az Altus Zrt. több kölcsönt is adott az előzetesben ülő baloldali politikus cégének. Mint arról portálunk is beszámolt, Gyurcsány feleségének a cége nem baráti kölcsönt adott az előzetesben ülő Czeglédy Csabának, így az üzletszerű tiltott pénzintézeti tevékenység gyanúja is felmerülhet az Altus Zrt.-vel szemben.”

A Magyar Idők publicistájának a zaklatási ügyekről is Soros György jut az eszébe

„Magyarországnak is van egy zaklatója: Soros György. Elsőre joviális, ősz öregúrnak látszik, ám a jámbor külső mögött spekuláló, ravasz kandúr lapul. Kapunyitásra vár. Arra, hogy kitárulkozzunk, és „szobára” jöhessenek az ő komálósai, mert állítólag úgy, együtt az igazi… Csakhogy mi, zaklatottak se most jöttünk a hat húszassal!

Minket nem vesz le a gazdag bélyeggyűjteményével… Lesz viszont sok millió tanúnk, gyűjtjük az aláírásokat. Tartok tőle, a végén Soros lesz zaklatott.”

A Pesti Srácok bloggere a Kerényi-botrányról

„A zaklatásos performansz legújabb – hazai – eleme, hogy egy bizonyos Kerényi Gáborról is kiderült, hogy fiatal fiúkat zaklatott pályája során, mi több, az is, hogy ez rendszeres dolog volt nála. Kerényi az Operett Színház igazgatója, főrendezője, atyaistene volt sokáig. Most azután jól kirúgták, illetve „nyugdíjba vonult”. Teljesen magától – nyilván. Ez az ember – libsi vélekedés szerint – halmozottan hátrányos helyzetű és elnyomott. Egyrészt zsidó az istenadta, másrészt pedig buzi. Szakszóval pederaszta. (Ha biciklizik akkor velocipederasza. Bocs.)”

A Ripost egy betegségről

„Nem kímélte a betegség Medveczky Ilonát sem! A 76 éves díva hetek óta szenved a kínzó tünetektől. És úgy tűnik, még nincs vége megpróbáltatásainak!

“Két héttel ezelőtt csúnyán megfáztam. Be is lázasodtam, alig volt hangom, fájt mindenem. De a munka nem állhat meg a betegség ellenére sem egy ekkora házban. Nem tétlenkedtem, folytattam a napi teendőimet, ami nyilván nem tett jót az amúgy is legyengült szervezetemnek” – kezdte a Ripostnak a táncművésznő, akinek azóta súlyosbodtak tünetei.”

Kapcsolódó cikkek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..