Bréking nyúz, március 6. – Tudósítás a másik valóságból

0
838

A kormány ellen kampányoló Facebook, a kerítést egymással karöltve lebontó ellenzék, a nótázó Orbán Viktor, a brüsszeli komcsik, illetve a tökéletes Oscar-film receptje a keddi brékingben.

Az Origo szerint a Facebook is beszállt a kampányba

„Nem engedte a Facebook, hogy az Origo meghirdesse az egyik cikkét a közösségi oldalon, ami arról szólt, hogy egy afgán migráns egy terhes nőt a saját ágyában erőszakolt meg Nagy-Britanniában. A közösségi portál mondvacsinált okokra hivatkozva nem közölte a hirdetést, a valódi ok az lehet, hogy a Facebook nem szeretné, ha az illegális bevándorlókról negatív hírek jelennének meg. Információink szerint a Facebook aktívan be kíván szállni a hazai választási kampányba a bevándorláspárti ellenzéket támogatva.” (Origo: Durván cenzúrázta a Facebook az erőszakoló migránsról szóló cikkünket)

Orbán Viktor józsefvárosi kalandjairól írt a Ripost

„Kocsis Máté józsefvárosi kampányába is bekapcsolódott hétfőn Orbán Viktor. A miniszterelnököt meglepetéssel várták a főváros 8. kerületében. … A felvételen az is megtekinthető, amint a miniszterelnöknek egy különleges iskola növendékei átszellemülten éppen a Kossuth-nótát húzzák, ő pedig együtt énekel a prímásokkal.” (Ripost: Így énekli Orbán a Kossuth-nótát)

A Pesti Srácok megtalálta a tökéletes Oscar-film receptjét

„Először is a filmhez megfelelő szereplők kellenek. Nem kell olyan marhaságokkal foglalkozni, mint a színészi képesség, kreativitás, ilyesmi – természetesen mély tisztelettel a kivételnek. Kell egy színes bőrű szereplő, aki lehetőség szerint gender aktivitású. Kell egy indiai vagy kínai színész is, mert ott lehet igazán jól eladni a filmeket.

Aztán az sem baj, ha van egy – félve írom le – zsidó művész. Ő lehet mókás szereplő, vagy holokauszt áldozat is, de legalább az említése szükséges – ez pusztán rendezői kérdés. Szükség van egy meghurcolt, apjával válságba keveredett, identitását kereső meleg nőre is. Ő a film végére vagy főszereplő, vagy mártír lesz – a #metoo kampány ilyesmiben már nem válogatós.

Kell ezen kívül egy bánatos képű elhagyott latin-amerikai gyerek, valamint egy kisebb háziállat. A nagyobb nem jó, mert az részben nem költséghatékony, részben ijedtséget kelthet.

Utóbbi szerepre – úgyis, mint riogatás – az oroszok vannak már egy ideje kiszemelve.” (Pesti Srácok: Hogyan nyerj Oscart?)

Nőnapi előzetes a Lokáltól

„Facebookon jelentkezett be élőben, véres fejjel és kézzel a Németországban élő szír migráns, miután meggyilkolta feleségét. A kegyetlen bevándorló videójában fenyegette meg az összes nőt, csakúgy mint az Iszlám Állam nevű terrorista szervezet.

A napokban Münlackerben meggyilkolt nő bűne csupán az volt, hogy felidegesíthette férjét. Erre kizárólag a 41 éves Abu Marwan élővideós bejelentkezése enged következtetni, amiben úgy fogalmazott: Így jár minden nő, aki irritálja a férjét – mondta fenyegetőzően a szír gyilkos. …

Kiderült, a család menekültként érkezett Európába.” (Lokál: Ezt üzente minden nőnek véres fejjel a feleségét meggyilkoló migráns)

Soros György = Brüsszel = kommunizmus a Magyar Idők szerint

„Kísértet járja be Európát, a kommunizmus kísértete – írta egykoron Karl Marx, a mai baloldal ismét egyre nyíltabban vállalt példaképe. Ma ugyanez a szöveg kis igazítással újólag igazzá vált: kísérlet járja be Európát, sőt az egész világot. A kommunizmus újraélesztésének kísérlete. …

A Marx és Engels 1848-as hírhedtté vált Kommunista kiáltványában megénekelt betegesen emberellenes ideológia újra itt dörömböl a határainkon. Az Európai Unió, az ENSZ korrumpált hivatalnokai, többnyire senki által meg nem választott, kontraszelektált, tehetségtelen, fenyegetőző bürokrata vezetői, a Soros György-féle NGO-k, követelőző szélsőbaloldali aktivisták seregének támogatásával azt az egyszer már látszólag legyőzött világot akarják visszahozni, amiről azt hittük, örökre a történelem dögkútjába sikerült hajítani.” (Magyar Idők: Marx már Brüsszelben van)

Az Origo szerint tényleg, de tényleg lebontanák

„Kibújt a szög a zsákból és kiderült,Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje az ellenzékkel karöltve bontaná le a határainkat védő kerítést. Nemcsak a Juhász Péter vezette párt bontana kerítést, hanem a szocialisták is, mivel Bangóné Borbély Ildikó, a párt csepeli jelöltje arra a kérdésre, hogy befogadnának-e migránsokat, azt mondta, hogy április 9-én megmondják, tehát nem cáfolta a tömeges betelepítésről szóló híreket. Korábban Karácsony Gergely, Gyurcsány Ferenc és Szél Bernadett is arról beszélt, hogy szükségtelen a kerítés, míg Botka László egyenesen lebontotta volna azt. Az ellenzék tehát folyamatosan hazudik, és ha hatalomra kerülnének, akkor migránsok ezreit engednék Magyarországra, és lebontanák az országot védő kerítést.” (Origo: Hazudik az ellenzék: tényleg lebontanák a kerítést)

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .