Bréking nyúz, március 4. – Tudósítás a másik valóságból

0
722

Van annak némi diszkrét bája, amikor az Orbán-kormány tagja kifejti, hogy azért van pénz az államkasszában, mert ők nem lopnak. A másik valóságban arról is értesülhetünk, hogy Soros már az olasz választásokat is megpróbálja befolyásolni, a migránsok a német iskolák biztonságát is veszélyeztetik, Juhász Pétert pedig eltiltatnák a közélettől.

 

Origo – Biztonsági őr kell egy berlini iskolában, annyi az erőszakos migránsgyerek

A berlini Spreewald Általános Iskolában egy év alatt több mint 30 erőszakra került sor. A támadások a diákok és a tanárok ellen is irányultak. Az iskolában a gyerekek túlnyomó része bevándorló háttérrel rendelkezik. Mivel a migránsgyerekek olyan erőszakosan viselkedtek, a szülők követelték, hogy legyen rend.

Franciaországban, ahol régebbi probléma az együttélés a bevándorlókkal, a biztonsági őr megszokott látvány sok iskolában. Sőt, iskolarendőrségen gondolkodtak – írja  portál.

888.hu – Soros György a saját emberét ültetné a kormányfői székbe Olaszországban

Soros pénzéből óriási, méregdrága kampányt folytatott Olaszországban Emma Bonino, aki az illegális bevándorlás legnagyobb támogatójának számít az országban. A baloldali lapok az olaszok Európa-párti „lelkiismereteként” cikkeztek a politikusról, akit már a miniszterelnöki székbe is odaképzeltek. Az amerikai milliárdos célja ezúttal sem kevesebb, mint hogy aláássa az országban a jobboldal győzelmét, amely radikális változásokat eszközölne a bevándorláspolitikában. Az olasz kampányba természetesen Soros György révén a nemzetközi sajtó is becsatlakozott.

Egy dezinformációs kampány részeként a sajtóban még az is felvetődött, hogy a bevándorlásellenes Silvio Berlusconi vezette jobbközép tábor Emma Boninot fogja a miniszterelnöki székbe ültetni, ha győznek és szükség lenne a baloldalra is a kormányalakításhoz.

Pesti srácok – Nők követelik az asszonyveréssel vádolt Juhász Péter távozását a közéletből

Juhász Péter, az Együtt elnökének közéletből távozásáért indított online petíciót a Mindennapok Női Szemmel Egyesület. Király Nóra, a fővárosi egyesület alapítója vasárnap Budapesten a közmédiának nyilatkozva elmondta: felháborítónak tartják, hogy Juhász Péter, aki a sajtóhírek szerint bántalmazta volt élettársát, három gyermekének édesanyját, induljon az április 8-i országgyűlési választáson.

Az egyesület felszólítja Juhász Pétert, hogy mondjon le minden tisztségéről és vonuljon vissza a közéletből – jelentette ki, hozzátéve, az ellenzéki politikus viselkedése megengedhetetlen, és méltatlan az Országgyűlés szellemiségéhez. Online petíciót is indítottak.

Magyar Hírlap – Lázár János a korrupcióról

Amelyik városnak, illetve országnak jól megy, van pénze, gazdasági fejlődést produkál, ott valószínűleg jóval kisebb a korrupció, mint ahol nincs pénz nyugdíj- és béremelésre – fejtette ki Lázár János. A Miniszterelnökséget vezető miniszter, a Fidesz hódmezővásárhelyi egyéni képviselőjelöltje a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában hangsúlyozta, 2002 és 2010 között látszott, hogy van korrupció, hiszen üres volt az államkassza, és azért nem volt pénz, mert szétlopták. „Most azért van pénz az államkasszában, mert mi nem lopjuk el. Ez ennyire egyszerű” – fogalmazott, hozzátéve, így jut pénz bér- és nyugdíjemelésre, fejlesztésre.

Lázár János elmondta, a rendszerváltozás óta soha nem volt akkora az állami vagyon, mint most, 2010 óta ugyanis 3-4 ezer milliárd forintnyi állami vagyont vásároltak vissza.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .