Bréking nyúz, május 31. – Tudósítás a másik valóságból

0
1031
Meg tudtak egyezni a pártok. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Ma is a migránsok gaztettei, Soros Magyarország ellenes nemzetközi összeesküvése, az ellenzék megroggyant állapota és persze az uralja az alternatív sajtót, hogy a Jobbik cserbenhagyta a választóit.

Origo – Leszúrt egy rendőrkutyát egy szíriai migráns Hollandiában

Lelőttek egy szíriai férfit Hollandiában, aki Allahu akbart kiáltott, és leszúrt egy rendőrkutyát – írja a Fox News-ra hivatkozva az Origo. A hollandiai Schiedamben egy 26 éves  férfi egy épület erkélyéről kiabált, s mivel rájuk támadt, ezért a rendőrség lelőtte őt, de előtte még leszúrt egy rendőrkutyát, amely később elpusztult. A polgármester csak annyit árult el a támadóról, hogy a szíriai férfi 2017 óta az apjával élt a lakásban. Szerinte több segélyszervezet is ismerte.

Pesti Srácok –  Pintér Attila: Komcsi típusú leszámolás folyik a Jobbikban

Nem szabad tovább hátrálnia Dúró Dórának! Ne adja vissza a mandátumát, hanem a kizárása ellen szavazó öt frakciótaggal együtt folytassa tovább a nemzeti radikális politizálást az Országgyűlésben a Jobbiktól függetlenül – nyilatkozta a PestiSrácok.hu-nak Pintér Attila, a Jobbik egykori józsefvárosi önkormányzati képviselője. Szerinte a komcsi pártokéra emlékeztető leszámolás folyik a Jobbikban.

Ugyancsak elképesztőnek tartja, hogy Dúró mandátumát a Szent Koronára tett esküre hivatkozva követelik vissza,

holott a Szent Korona méltóságát nem lehet egy szintre helyezni az elnökség önkényes, mindenféle jogalapot és tisztességet nélkülöző döntésével.

Eközben a Jobbik beszállt a balliberális pártok demokráciaféltő kórusába, pedig látható, hogy éppen ők azok, akik nem tűrik az övékétől eltérő véleményeket a párton belül, és egyből leszámolnak a Jobbik eredeti eszmeiségéhez ragaszkodókkal – mutatott rá a volt jobbikos politikus.

Magyar Idők – Nem heverte ki a vereséget, totálisan szétesik az ellenzék

Máig nem sikerül kihevernie az ellenzéknek az április 8-i óriási pofont, sőt a vesztes pártok lassan atomjaikra hullanak. Emlékezetes, hogy az urnazárás pillanatában még a NER bukását ünnepelték, aztán jött a hideg zuhany, a totális összeomlás – írja a lap, emlékeztetve arra, hogy  első nekibuzdulásukban többek választási csalást kiáltottak, utóbb azonban kiderült, hogy vitatott döntésével a fideszesnek kikiáltott Nemzeti Választási Bizottság és a Kúria nem az ellenzéket, hanem éppen a kormánypártokat rövidítette meg egy mandátummal.Ezek után a magyar vidéket vették célba: egymást követték a közmunkával megvett vagy megzsarolt, primitív, csak a „királyi tévéből” és a „kormányszócső” megyei lapokból tájékozódó szavazókat kárhoztató Face­book-posztok, cikkek és kommentárok. Az ellenzék poszttraumás stressz­szindrómájának az egymásra mutogatás lett a következő tünete. Végül a választás óta még népszerűtlenebbé vált pártok önmaguk ellen fordultak: soraikban árulókat, „Fidesz-kémeket” keresnek, és megkezdődött az MSZP, a Jobbik és az LMP szétesése.

A választási vereség – eddig – egyedül a Demokratikus Koalíciót nem rázta meg.

MTI – Hollik: a Soros-hálózat összehangolt támadást indított a bevándorlás-ellenes Magyarország ellen

Az elmúlt napokban a teljes Soros-hálózat összehangolt támadást indított a bevándorlás-ellenes Magyarország ellen, Soros emberei és szervezetei óramű pontossággal egymás után teszik a Magyarországot támadó nyilatkozatokat – mondta Hollik István, a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője.

Soros György célja változatlan, ő és a teljes Soros-hálózat azon dolgozik, hogy migránsokkal árassza el Európát. Orbán Viktor és kormánya pedig azon dolgozik, hogy ettől megvédje az országot.

Ezért támadta az elmúlt napokban a Stop Soros törvényt a helsinki bizottság, az Amnesty International, a TASZ, a Human Rights Watch, az Eötvös Károly Intézet. Ezért támadta Magyarországot a tegnapi EP-vitában is többek között Guy Verhofstadt, az EP liberális frakciójának vezetője és Jean-Claude Juncker. Hozzájuk csatlakozott Josef Weidenholzer, a szociáldemokrata EP-frakció elnöke, sőt maga Soros György is – közölte.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .