Bréking nyúz, június 16. – Tudósítás a másik valóságból

0
1072

A migránsokkal barátkozó Theresa May, az MSZP vasárnapi kongresszusa és a veszélyeztetett férfi faj is téma volt a kormánypárti sajtóban.

Behódolt az iszlámnak Theresa May az Origo szerint

„Theresa May brit kormányfő bizonyára tudja, hogy az arab eredetű „iszlám” szó jelentése behódolás, alávetés. Ő most pontosan ezt gyakorolja.

Néhány napja ért véget a ramadán, a hagyományos muszlim böjt hónapja. Nagy-Britannia miniszterelnöke valamiért úgy érezte, hogy emiatt el kell mennie egy londoni mecsetbe.

Az eseményről videofelvétel is készült, aminek az alapján May szemmel láthatóan jól érezte magát a muszlim migránsok körében.” (Origo: A brit miniszterelnök fejkendőben látogatott meg egy mecsetet – videó)

A 888 az MSZP haláltusájának tartja a vasárnapi kongresszust

„A legfrissebb hírek szerint a vasárnap tisztújító kongresszust tartó szocialista párt megújul, de mégsem, négy elnök aspiránsról szavaz, illetve valójában csak kettőről, és eladja a Villányi úti konferenciaközpontot, amit talán mégsem ad el.” (888: A maradék vagyona maradékát is kiárusítja a haláltusáját vívó MSZP)

A Magyar Idők szerint is már csak a felszámolás vár a pártra

„Vasárnap elnököt választ az MSZP. Ám hogy ki lesz a szocialista párt vezetője, majdnem mindegy. A baloldali párt tagsága mindössze arról dönt, hogy a már egyszer megbukott Mesterházy Attila újra leborotválja-e d’artagnanos szakállát, vagy a Tóth Bertalant távirányító Puch László elkezdheti-e csődgondnoki munkásságát.” (Magyar Idők: Csődgondnokok)

A Pest Srácok blogja sajnálja a szegény, szegény MSZP-t

„Nem akarom ezt érezni, de szegény, szegény MSZP. Vagy a Mesterházy vagy a Tóth. Gondolom Retkes Attila nem vállalta.

Tudjátok az a Mesterházy, aki 2010-ben bevállalta a miniszterelnök-jelöltséget abban a boldog tudatban, hogy a biztos kudarcot csak nem varrják a nyakába. Cserébe országos ismertséget kapott és négy évet arra, hogy valamit kezdjen az MSZP-vel. Ezt az időt olyan hatékonyan használta ki, hogy alig bírta kilőni a Bajnait a miniszterelnök-jelöltségből és összefogott azzal a Gyurcsánnyal, aki három évvel előtte kettészakította az MSZP-ét és nem mellesleg háborús méretű károkat okozott az országnak, amikor hatalmon volt.

Tóbiás József jött utána, aztán meg Molnár Gyula (remélem jól emlékszem, az arcok nem ugranak be), és most Tóth Bertalannal kell megküzdenie a poziért.

Mert a Kunhalmit, aki tehetségesebb náluk, férfisoviniszta módon kiracizták.

Tóth Bertalannal emberek! …

Azt hiszem a „káderhiány” fogalmát bízvást illusztrálhatjuk ezzel a párossal az idők végezetéig.” (Pesti Srácok: Az MSZP új elnöke)

A férfiak elnyomása zavarja a 888-at

„Úgy tűnik, vesztésre állnak a ballibek által évtizedek óta folytatott nemek közötti genderharcban a férfiak a nőkkel, a feminácikkal, a transzneműekkel és mindenki mással szemben is. Veszélyeztetett faj a férfi. Van apák napja, de minek is?

A gender alapú identitásokat nemzetközi ünnepnapokkal is megerősítő globális baloldal a nőnap, az anyák napja és a meleg büszkeség, azaz a pride-napok és -hónap mellett mellett dobott egy kicsit lerágott csirkecsontot a férfiaknak is:

Ez az Amerikában kitalált apák napja.

A minden év harmadik júniusi vasárnapján megszervezett apák napja jól mutatja, hogy a balliberálisok genderikonográfiájában hol is van a férfiak helye. Nagyjából sehol. Nincs olyan felhajtás az apák napja körül, mint ami a többi genderalapú „ünnepnapot” övezi.” (888: Feminácik figyelem! Holnap apák napja!)

Újabb exkluzív infókat osztott meg az Origo az EU menekültpolitikájáról

„Információink szerint az Európai Bizottság egy migrációt támogató uniós költségvetési javaslatot tett le az asztalra, amely a jelenlegi (2014-2020) 13 milliárd euró helyett immár 35 milliárd eurót biztosítana a következő hétéves ciklusban (2021-2027) a migráció kezelésére és az úgynevezett „határvédelemre”. A javaslat megvizsgálása után azonban egyértelműen kiderül, hogy a megnövelt források nem a migránsok beáramlásának a megszüntetését céloznák meg, hanem a migrációt ösztönöznék.” (Origo: Háromszor annyit költene Brüsszel a migráció ösztönzésére, mint eddig)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .