Bréking nyúz, január 26. – Tudósítás a másik valóságból

0
517

888: Soros György zavargásokat akar kirobbantani a román szenátusi elnök szerint

A román parlament felsőházának liberális elnöke, Calin Popescu Tariceanu az Antena 3 hírtelevíziónak azt nyilatkozta, hogy Soros György a kiépített civil szervezeti hálózatain keresztül az állami intézmények meggyengítésére tör. A telefonon megszólaló Tariceanu úgy vélekedett, hogy Soros György a civil szervezetek általa kiépített óriási hálózatán keresztül az államok alapintézményeit kezdi ki. Azt állította, hogy az utcai tüntetések során egy hangos kisebbség próbálja ráerőltetni az álláspontját a többségre.

Ez Soros perverz igyekezete mindenütt a világon

– fogalmazott Calin Popescu Tariceanu, aki egyben a kormánykoalíció kisebbik pártjának, a Liberálisok és Demokraták Szövetségének (ALDE) az elnöki tisztségét is betölti. Úgy vélte, nagymértékben teljesült is Soros György akarata.

Origo: Így méltatta fénysugárként az iszlámot Vona Gábor

„Vona a Mandiner birtokába jutott és az Origo által kivesézett  videófelvételen beszél arról, hogy mi magyarok „egy turáni nép vagyunk, és a testvéreink a turáni nemzetek. Azt is mondta, hogy neki „minden török a testvére”, s hogy ideje példát venni a türk népekről, és az iszlám emberekről.

A portál szerint a Jobbik elnöke megerősítette a tegnap közölt videón látottakat, amelyen Vona „Allah” mellett tesz hitet, mégpedig azzal, hogy többször is kifejti az iszlám iránti rajongását. A videofelvételen látható és hallható Vona Gábor elhíresült kijelentése is:

a globalizmus sötétségében ma számomra az iszlám az utolsó fénysugár.

A Mandiner megjegyzi, hogy bár a felvételen nehezen kivehető, de Vona utóbb hozzáteszi, hogy mindezt „keresztény emberként mondja”, azonban a mondatot már nem fejezi be, mivel a közönség tapsolni kezd. Az Origo minderről beszámolva még hozzábiggyeszti, hogy Vona Facebook-oldalán lassan már több török barátja van, mint magyar.

Pesti Srácok: Orbán igazi hazafi, aki erőt sugároz

Geert Wilders, holland euroszkeptikus politikus, a Szabadságpártnak vezetőjének péntek délutáni budapesti könyvbemutatójának a beharangozójában a Pesti Srácok fontosnak mondja az eseményt, amit azzal indokol, hogy Wilders a magyar kormány migrációs politikájának az egyik legnagyobb támogatója. A holland politikus évek óta a legszigorúbb menedékházakban él feleségével, mert az ellenségei (akik akadnak bőven) attól sem riadnának vissza, hogy meggyilkolják. Wilders legújabb „Halállistán” című könyvében úgy jellemzi az iszlámot, mint egy politikai ideológiát, amely nem az átlag, „moderált” muszlim emberről szól, hanem valami olyasmiről, mint a kommunizmus, vagy a fasizmus, annak ellenére, hogy vallásnak hirdeti magát

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .