Bréking nyúz, január 18. – Tudósítás a másik valóságból

0
594

Gulyás Márton volt a csütörtök sztárja a kormánymédiában, de a péntekre szervezett diáktüntetés, és persze a gátlástalan/szánalmas ellenzék, valamint a migránsok is napirendre kerültek. 

Origo: Agresszió és Soros-pénzek: így lázít Gulyás Márton

„Ismét egy kirívóan agresszív támadással hívta fel magára a figyelmet a Soros György által támogatott Gulyás Márton azzal, hogy rátámadt az Állami Számvevőszék épületére, és nagyon komoly károkat okozott a műemlékben. A rendkívül tehetségtelen és anarchista provokátor nem megy a szomszédba akkor, ha feszültséget és agressziót kell kelteni. … Most bemutatjuk, ki is ez a zsebprovokátor.

Gulyás egyik legvisszataszítóbb akciója 2013-ban volt, amikor Markó Iván Az ember tragédiája című táncszínházi adaptációjának bemutatóján bekiabálásokkal zavarta meg a tapsot a Pesti Magyar Színházban. … Gulyás akciója azért is volt szánalmas és nevetséges, mert egy sikertelen művész, egy művészeti felsőoktatási intézményből kibukott fiatalember próbált szemtelenkedni a huszadik század egyik legnagyobb balettművészével, egyáltalán, az egyik legnagyobb magyar művésszel. …

És ne felejtsük el Gulyás Márton azon botrányát sem, amikor legalább húsz társával be akart törni az Origo szerkesztőségébe. Az Origo biztonsági őre kidobta, erre közel egy órán át bolyongani kezdtek az irodaházban, mászkáltak a lépcsőházban, és propagandaplakátokkal összerondították az épületet.

Ennyi tehát, ami telik Gulyás Mártontól és társaitól.”

888.hu: 1300 migráns és a kvóták, avagy így hazudik az ellenzék

„Már-már elképesztő az a gátlástalan hazudozás, amibe az ellenzék az állítólagosan “titokban befogadott” 1300 migráns ügyében belelovalta magát.

Egyetlen kapaszkodójuk, hogy a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal oldalán is szabadon megtekinthető számadatok megegyeznek azzal, melyet Brüsszel egy állandó kvótarendszer keretében első ízben Magyarországra kényszerítene. A kvótarendszer azonban a nemzeti szuverenitás kérdéséről szól, hiszen a magyar emberek feje felett, a magyar hatóságokat megkerülve szabná meg, hogy Magyarországnak kit kell befogadnia.

Egy jogi ügyet tehát összemosnak egy politikai üggyel a haszonszerzés céljából.”

Magyar Idők: Nekik semmi sem drága

„Frontális támadásba lendültek a Soros által fizetett szervezetek aktivistái a magyar jogállamiság ellen, miután a milliárdos tőzsdespekuláns a The Financial Times hasábjain egyértelművé tette: bármit megtesz azért, hogy a nyílt társadalom megvalósuljon.

De mindezt kiskorúak mögé bújva tenni, azt gondolom, mégiscsak gyomorforgató. Ezt teszik ugyanis azok, akik diákokat csábítanak a Parlament elé, formálisan az oktatási reform, valójában a kormány ellen tüntetni. Semmivel sem elfogadhatóbb ez a módszer annál, mint amikor a migránsok a határon a gyerekeiket maguk előtt tartva próbáltak betörni az országba.

El a kezet a gyerekeinkről! Egyáltalán, hogyan képzeli bárki is azt, hogy általános iskolásokat és kamaszokat tüntetni hív? …

Ezen még akkor is megdöbbenünk, ha tudjuk, látjuk, hogy a kampányban az ellenzék számára semmi sem drága, mert az életben maradásuk a tét.”

Ripost: Most jelentették: Több embert is túszul ejtettek a migránsok

„Egy azerbajdzsáni migránsházaspárt akartak kitoloncolni az éjszaka folyamán a német hatóságok, amikor nem várt fordulatot vett az ügy. Lövések, túszdráma és sok-sok vér…

A bevándorlási hivatal munkatársa, egy orvos, egy felügyelőtiszt és két rendőr csengetett az éjszaka folyamán egy borgholzhauseni lakás ajtaján. … Eleinte senki nem sejtette, hogy a rutineljárásnak számító intézkedés hamarosan véres fordulatot vesz.”

Pesti Srácok: Ellenzéki elemzők az Echo TV-ben: “Szél Bernadett és Karácsony Gergely is lehet miniszterelnök”

“Az ellenzéknek lövése sincs arról, mi lenne másnap, ha ne adj’ Isten április 8-án megnyeri a választásokat – osztotta meg véleményét az Echo TV Angard című vitaműsorában Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője. Gajdics álláspontját a műsorban azzal egészítette ki G. Fodor Gábor, a 888.hu főszerkesztője, hogy “ha lenne másnap, akkor kizárt, hogy az ellenzék akár egy napig is egyet tudjon érteni és közösen kormányozni”. Tóth Csaba, a Republikon Intézet stratégiai igazgatója ugyanakkor azzal lepte meg vitapartnereit, hogy szerinte az LMP-s Szél Bernadettből, vagy a párbeszédes Karácsony Gergelyből is még lehet egyszer miniszterelnök, ők a politikai pályán lesznek majd egy jó darabig.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .