Bréking nyúz, február 10. – Tudósítás a másik valóságból

0
950
Juhász Péter, az Együtt alelnöke és Kunhalmi Ágnes szocialista országgyûlési képviselõ a 21. Budapest Pride fesztivál hivatalos megnyitóján a budapesti New Orleans Clubban 2016. június 24-én. MTI Fotó: Marjai Janos

Ezúttal Juhász Péter került a kormányközeli média célkeresztjébe: a Bors által megírt állítólagos bántalmazási ügye volt az alap, amihez mindenki hozzátette a magáét – a 888 például azt, hogy nekik eszükbe sem jutna lejáratni az Együtt politikusát. A Magyar Idők pedig feltárta, hogy az EU akarja megpuccsolni a választást az Elios-üggyel – ilyen volt a szombat a másik valóságban.

Számos törvénysértést olvasott az Origo Juhász Péter fejére

„Ahogy arról korábban már írtunk, az Együtt elnöke, Juhász Péter, a Bors információi szerint volt élettársát bezárta egy lakásba, benyugtatózta és össze is verte. Ezt tartalmazza az a peranyag, amely a II. és III. Kerületi Bíróság előtt nyugszik a Bors szerint. Juhásznak nem ez az első összeütközése a törvénnyel, hiszen már a 2000-es évek közepén is elítélte egyszer a bíróság – saját maga feljelentése után – otthoni kábítószer-termesztés miatt. … Juhász emellett a 2000-es években megpróbálkozott vállalkozóként is, amelynek az lett a vége, hogy nyolc céget sikerült bedöntenie, amelyek javarészét adótartozás miatt felszámolták, vagy épp fantomizálódtak. Juhász amellett, hogy törvények semmibevételével számos alkalommal lebukott, szereti a bűnözők társaságát is, hiszen azzal is felhívta magára a figyelmet, hogy egy közvetítőn keresztül kapcsolatban állt a gyilkosságra való felbujtás miatt elítélt maffiózóval, Portik Tamással, és számára adott át nyomtatott “sajtóanyagokat”, amelyet maga is elismert. Aktív politikusként csak a jóérzésű embert sértő megmozdulásai voltak: hiszen a nemzeti ünnepeket füttykoncerttel akarta megzavarni, és számos esetben azzal is felhívta magára a figyelmet, hogy a közvéleménytől próbált meg koldulni hasznosnak nem igazán mondható tevékenységéhez, holott luxuskörülmények között él.” (Origo: Kicsoda az asszonyverő Juhász Péter?)

A 888 szerint Juhász még lejáratásra sem érdemes

„Miután bírósági ügy van Juhász Péter ellen, aki a Bors információi szerint verte, bezárta, benyugtatózta a neki nem tetszően viselkedő volt párját, három gyereke anyját, az Együtt politikusa Facebookon osztotta ki az asszonyt. „Annyira már ismersz, nem ülök fel zsarolásnak”- üzent a pártelnök.

A Facebook-posztban sajnáltatja magát a férfi, miszerint a volt párja megpróbálja elidegeníteni a gyerekektől, és a nő ügyvédei is “baráti” tanácsokat osztogatnak neki.

Juhász Péter – aki tagadja a történteket – szerint a most kirobbant botrány mögött politikai lejáratás van. Hiába a bírósági papírok.

Kérdés persze, ki akar lejáratni egy alig mérhető mikropártocskát, amiről csak azért van tudomása az embereknek, mert napról-napra szerepeltetik az ellenzéki médiában.” (888.hu: Juhász nem áll le: gyerekei anyját szidja és fenyegeti a Facebookon)

Migránsközpontot vizionál a Pesti Srácok

„A mátyásföldi kertváros Budapest XVI. kerületében az egyik első helyszíne lehet a Soros-féle szervezetek és politikai képviseletük, azaz az Együtt által elképzelt migránstelepeknek: Vajda Zoltán, a párt elnökségi tagja és helyi képviselőjelöltje már két éve szorgalmazza, hogy az Ikraus egykori gyártelepét a Magyarországra irányított bevándorlók számára kellene megvásárolni. Miután a telep most eladósorba került, megvalósulhat a migrációpártiak nagy terve.” (Pesti Srácok: Az Együtt-alvezér tanácsára migránsközpont létesülhet a mátyásföldi Ikarus-telepen)

Az EU Tiborczon keresztül szállt rá Orbánra a Magyar Idők szerint

„Olyan intenzitású támadássorozat zúdult hazánkra az Európai Unió­ból, hogy szinte lehetetlen elhessegetni azt a feltételezést, miszerint Brüsszel aktív szerepet vállal a kormányellenes erők oldalán a hivatalosan még el sem indult választási kampányban. Azoknak, akik összeesküvés-elméletnek tekintik az efféle meglátásokat, bizonyára eloszlatja a kételyeit, ha felidézzük Gyurcsány Ferenc bánatos kifakadását 2010-ből, a történelmi vereség másnapjáról: „bennünket legyőzhettek Orbánék, de az Európai Uniót úgysem tudják majd legyőzni”.

Ez böszme elkotyogása volt annak, hogy már a választások másnapján elkezdik exportálni a saját belpolitikai problémáikat, a kinti elvtársaiktól várva segítséget elvesztett hatalmuk visszaszerzéséhez. A hazaárulás e speciális formájára ezernyi példát láttunk azóta.

Így már érdekes lehet, mi inspirálta az unió szebb napokat is megélt csalás elleni hivatalát (OLAF) arra, hogy ugyanúgy, mint 2014-ben, a választási kampány kezdetére időzítse újabb, immáron második jelentésének kiadását az Elios-ügyben. Vajon kitől kértek vagy fogadtak el kéretlenül információt, szakvéleményt annak elkészítésekor? A jelentés ugyanis tele van tendenciózus pontatlanságokkal, miközben nagyon fontos körülményeket hallgat el.” (Magyar Idők: Össztűz Brüsszelből)

A Ripost mindig is tudta, kicsoda valójában Juhász

„A  Ripost már 2016 őszén megírta, hogy a politikus felesége, három gyermekének anyja a családi terror elől elmenekült közös otthonukból. Ezt írtuk:

A három gyerekes édesanyának Juhász zavaros életéből, félvilági kapcsolataiból, a család máról-holnapra élő, folytonos anyagi bizonytalansággal járó életéből lett elege. Az asszony elmenekült a három gyerekkel, máshol keresett biztosabb érzelmi és anyagi támaszt magának. Pánikszerűen hátra kívánta hagyni mindazt, amit a férje összességében jelent.

Ma reggel bírósági iratok alapján újabb megdöbbentő részleteket hozott nyilvánosságra a borsonline.hu.” (Ripost: A verés és a terror elől menekült el Juhász Péter felesége a három gyerekkel)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .