Bréking nyúz, december 5. – Tudósítás a másik valóságból

0
474

Űrbázishoz hasonlít az Echo TV stúdiója, Soros-katonák és Soros-fiókák az Európai Parlamentben, szélsőjobbos összeesküvés-elméletek a Híradóban és pökhendi liberálbolsevikek keltenek gyűlöletet – megnéztük, mit írnak a kormánysajtó alternatív valóságában.

A Ripost szerint az Echo TV olyan, mint egy űrbázis

„Akár egy sci-fi fil­met is le le­hetne for­gatni az ECHO TV új stú­di­ó­já­ban. A kor­szerű dísz­let, a ren­ge­teg LED-csík, a 40 négy­zet­mé­ter­nyi LED-fal, to­vábbá a hír­adós pult együtt olyan, mintha egy űr­bá­zist költöz­tet­tek volna be Ma­gyar­or­szág leg­na­gyobb hír­stú­di­ó­jába.

Hétfő reggel 7 óra előtt 1 perccel új időszámítás kezdődött az ECHO TV történetében. A televízió megújult székházzal, új műsorokkal, friss műsorszerkezettel, új arculattal és profi technikai háttérrel szolgálja ezentúl a nézőit. (…)

Hétfőtől az új műsorok markánsabb hangvétellel igyekeznek kiszolgálni a konzervatív értékrendű nézőket. Ezek a Keménymag, a Terc, a Heti terror, a Tegnapi történelem, a Plusz mínusz, a Bayer show, az Echo Magyarország, a Jobboldali Budapest és a Tudakozó.”

Az Origo szerint, ha valakit meghallgat az Európai Parlament, az „Soros-katona”

„Alakul a csütörtöki LIBE meghallgatás, Sorost lassan már többen képviselik majd az EP bizottsága előtt, mint Magyarországot. Merthogy a LIBE-bizottság több Soros-embert hívott oda. A Helsinki Bizottság mellett a bevándorláspárti spekuláns egy másik katonája is meghívót kapott. (…)

A Helsinki nem egymagában árválkodik majd a Soros-fiókák padján, ott lesz ugyanis Polyák Gábor, a Mérték médiaelemző műhely vezetője is. Polyák érdekes karrieren van túl, és még mennyi minden áll előtte!”

A Híradó egy szélsőjobboldali összeesküvéselmélet-portált használ forrásként

„Nem mernek belépni a svéd tűzoltók rendőri védelem nélkül a no-go zónákba, amelyek létét számos európai parlamenti képviselő tagadja. A tűzoltók mindenesetre nem tagadják ezt, sőt be is vallják, hogy szándékosan késnek addig, amíg meg nem érkezik a rendőri védelem. (…)

Uppsala egyik külterületén is rendkívül pokoli állapotok lettek úrrá: a tűzoltók sem mernek behajtani Gottsundába, ha valami kigyullad, mert a migránsok nagy valószínűséggel rájuk támadnak – írja a Breitbart.”

A Magyar Hírlap publicistája a gyűlöletkeltésről

„Ki sérteget és próbál megalázni a magyar nemzet önállóságához, hagyományaihoz, értékeihez ragaszkodó embereket?

Nem mások, mint az egykori, önmagukat is – pártként legalábbis – elpusztító öreg szabaddemokraták és a tőlük eltanult gondolkodásmóddal pipiskedő, pökhendi viselkedést gyakorló fiatal utódaik. Ez a magát egyébként minden korban szellemi élcsapatnak kikiáltó liberálbolsevik alakulat nem okoz meglepetést. Úgy oktatja a mindenkori többséget, úgy próbálja rákényszeríteni beteges világképét a józan többségre, hogy ha bármiféle ellenállást tapasztal, gyilkos gyűlölettel válaszol. Csak azt, csak úgy, csak olyan formában és kizárólagosan akként kell gondolni, ahogy ők megmondják. Azért, mert az a haladó, a korszerű és helyes. Miért? Mert ők azt mondják.

Így harap időről időre a saját farkába ez a derék liberál-anarcho-bolsevik kígyó, amelyik nálunk szerencsére inkább vízisikló, nem pedig anakonda.

Amúgy meg minden ép gondolkodású magyar gyerek tudja, hogy szeretni sokkal nehezebb, mint gyűlölni.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .