Bréking nyúz, december 14. – Tudósítás a másik valóságból

0
906

Végre teljesítményalapon nyerő Fidesz, brüsszeli kvótaőrület, álkiskorú migránsok és individualista szeszély a mai brékingben.

Origo: Több ezer nő szerelmes Havas Henrikbe Havas Henrik szerint

„A Megyeihír nevű internetes újságnak adott úgymond exkluzív interjút a lebukott szexuális zaklató, Havas Henrik. Az interjú olyan, mint egy paródia. Csak azért kell komolyan venni, mert maga az ügy természetesen súlyos. A balliberális világ sztárja, aki egyúttal a Jobbik propagandistája, négy nőt zaklatott. Volt, akit fenyegetett, volt, akit fogdosott, volt, akit trágárságaival zaklatott, volt, akit csak azért nem erőszakolt meg, mert Havas olyan részeg volt. …

A beszélgetésben visszatérő elem, hogy ismeretlen emberek mennyire mellette állnak. … Ha mindez igaz is lenne (nyilván nem az), akkor is, mit bizonyítana? Persze, hogy semmit.”

888.hu: Az amerikai sajtó is felfigyelt a nemzeti konzultáció sikerére

„A sokak által „szélsőjobboldalinak” bélyegzett, ám az amerikai közéletre tagadhatatlan hatást gyakorló Breitbart News portált is elérte a nemzeti konzultáció sikerének visszhangja. Mint ahogy arról a hírportál beszámol, több mint 2,1 millió ember  küldte vissza postán a Soros-tervről szóló nemzeti konzultációt, amely egyértelmű jelzés arra, hogy a magyar emberek nem kérnek a brüsszeli kvótaőrületből.

A portál Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkárt is idézte: „Az eddigi eredmények alapján az összes kitöltő nemet mondott arra, hogy milliónyi migránst osszanak szét Európában Soros terve alapján, mint ahogy arra is, hogy Magyarország lebontsa kerítését a déli határon.”

Ripost: Pánik a német városokban: túl sok a kiskorú migráns bűnöző

„A német városok szövetségének elnöke azt nyilatkozta egy német lapnak, hogy komoly gond több nagyvárosban is a kíséret nélkül érkezett kiskorú migránsok helyzete. Sokan közülük ugyanis hamar bűnelkövetők lesznek, a bűnismétlés veszélye pedig szinte minden esetben fennáll. …

A hatóságok másik nagy problémája, hogy sok esetben a migráns nem is annyi idős, mint amennyinek vallja magát. Sokan azért mondják kiskorúnak magukat, hogy kedvezőbb elbírásban részesüljenek.”

Lázár János a PS-nek: Igazi meglepetés, hogy jövőre teljesítményalapon is nyerhetünk

„Portálunk nekiszegezte a kérdést Lázárnak, így az év végéhez közeledve a lázadás évének tartja-e 2017-et. Emlékezetes, Orbán Viktor az év elején úgy jellemezte 2017-et, hogy az a lázadás éve lesz. Lázár János kérdésünkre úgy válaszolt, nem összegezte még az évet, amely ugyanakkor kemény volt. A tárcavezető arra a kérdésünkre sem tudott válaszolni, hogy Lázár szerint mi volt az év sikere, az év bukása és az év botránya. “Nem tudok erre válaszolni, de egy biztos, nehéz évet zárunk. Sok munkát végeztünk, a kormányzati teljesítményre büszkék lehetünk, így a jövő évi választásokon teljesítményalapon is tudunk nyerni. Talán ez az igazi meglepetés” – vélekedett Lázár János.”

Magyar Idők: Politikailag korrekt illemhelyek

„Az amerikaiak ugyanis az emberi testtel és annak működésével más viszonyban vannak, mint az európaiak: mi diszkrétebbek vagyunk, ők exhibicionisták. A New York-i egyetemeken – hol máshol? – a férfi- és női jelek helyett érthetetlen hieroglifákkal szembesülünk, amely LMBTQ-igényeket elégít ki. Jaj, a be nem avatott európai vendégtanárnak, különösen, ha a prosztata kínozza. Diákjai meg oda mennek, ahová individualista szeszélyük hajtja. De most már jöhetnek Karlsruhébe repülőgéppel a harmadik részlegbe! …

S mivel egy bolond amerikai száz európait csinál, ideje minden európai kormánynak tekintélyes összegeket elkülöníteni a harmadik nem illemhelyeinek a kialakítására, és szivárványszínű hieroglifát gyártani. …

Régebben hősöket ünnepeltünk, ma mindenki az áldozat szerepében tetszeleg. Mert ez ma az új módi. Aztán előbb-utóbb megnézhetik magukat a haladárok, amikor tényleg áldozattá válnak. Amikor a másság, a kisebbség lesz a többség.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .