Bréking nyúz, április 24. – Tudósítás a másik valóságból

0
471

Gárdamellényes és rózsaszín tollboás tüntetők, a NER-nek behódolt Gyuri bácsi-féle szervezetek, és az újra elemében lévő Gulyás Márton a keddi alternatív lapszemlében.

Így képzeli el az ellenzéki tüntetőt a Magyar Idők

„Megint megmutattuk, hogy mi vagyunk a többség. Igaz, nem voltunk annyian, mint amikor nagyon sokan voltunk, de azért most sem lennék a békemenetes nyuggerek helyében. Ezúttal is nagyon odatettük magunkat. Üvöltöttük a Wellhello-t, hiába tiltotta be az Orbán a Fluor Tomit! És nagyon jól néztünk ki.

Én például a Che Guevara-polómra vettem egy gárdamellényt, a nyakamban pedig egy rózsaszín tollboa volt. …

Külföldön tökre megbecsülik a művelődésszervezőket, a kulturális antropológusoknak meg egyenesen aranyéletük van.

Ha nem lesz újraszámolás, akkor úgy kivándorlok, mint egy hidegburkoló Osztrákba. Muszáj megmutatni, hogy nem hagyjuk magunkat, mert a Face-en írták, hogy el volt csalva a szavazás, ami tök durva, mert mi hat órát álltunk a Danival a Bocskaiban, hogy leszavazzunk a Kétfarkúra.” (Magyar Idők: Che Guevara gárdamellényben, Ellenzéki napló 1.)

Behódoltak a civilek a NER-nek a Pesti Srácok szerint

„Nem várt fordulatot vett a civil törvény elleni álcivil bolhacirkusz. A hónapok óta tartó Don Quijote-i küzdelem után olyan Soros-féle és nem Soros-féle álcivil szerveződések is regisztrálták magukat külföldről finanszírozottként, amelyek korábban kézzel-lábbal tiltakoztak a „gyalázatos”, „diktatórikus” és „megbélyegző” jogszabály ellen, tüntettek, petíciókat írtak, Alkotmánybírósághoz rohangáltak, miegyéb. A „behódolt” (értsd: a hatályos magyar jogszabályokat végül mégiscsak betartó) szervezetek között több ismerősre bukkantunk…

Ott van mindjárt a Gyuri bácsi-féle Budapesti Nyílt Társadalom Intézet Alapítvány és a Transparency International Magyarország Alapítvány – pedig mindkettő aláírt egy tiltakozó petíciót a civil regisztrációs törvény ellen. Vagy egy másik Soros-nyúlvány is szerepel a külföldről finanszírozottak listáján, a Budapesti Közép-európai Egyetem Alapítvány, amely a jövő nyílt társadalom-ügynökeit képzi.” (Pesti Srácok: Gulyás Mártonék behódoltak a NER-nek: regisztrálták magukat külföldi zsoldosként)

Gulyás Mártont és a tüntetések szervezőit vette elő az Origo

„Gulyás Márton a vesztes választások után ismét elemében van, hiszen konkrét médiahaknit ejtett meg azért, hogy kifejtse politikai gondolatait.

Gyakorlatilag kiosztotta a komplett ellenzéket a senki által soha meg nem választott Soros-aktivista, szerinte az ellenzéki képviselőknek le kellene mondaniuk a parlamenti mandátumaikról.

Sajtóértesülések szerint az ellenzéki tüntetések szellemi hátterét ő biztosítja, amelyeknek a színvonala ennek megfelelően alakult a nőstény macskája nevében beszélő Hommonay Gergellyel, és a szocialista felmenőkkel bíró, független Gulyás Balázzsal. Utóbbi olyan remek beszédet tartott a megmozdulásokon, hogy a tüntetők jelentős része máris azt követeli, hogy inkább otthonról kövesse az eseményeket.” (Origo: Gulyás Márton megint lebukott: hangoskodott, aztán meghátrált)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .