Bréking nyúz, április 13. – Tudósítás a másik valóságból

0
671

Sorosnak is van saját Soros-listája, Zuckerberg elismerte, hogy beavatkozott a magyar kampányba, szombaton pedig Soros-rohamosztagosok fogják lángba borítani Budapestet – alternatív lapszemle péntek 13-án.

 Rogán Antalt megszorongatták az Origón

„Nyolc évvel ezelőtt aratott története során először kétharmados győzelmet a Fidesz-KDNP. Mennyiben lesz más a most következő négy év kormányzása, mint a korábbi két ciklusé?

Történelmi eredmény háromszor egymás után kétharmaddal megnyerni egy országgyűlési választást. A mostani választás egy nagyon erős felhatalmazást ad a kormánynak. Nagy választási küzdelmen vagyunk túl. Az emberek alaposan megismerhették az összes induló párt álláspontját az ország legfontosabb kérdéseiről. Kijelölték a számukra fontos kérdéseket: a migráció megállítását és a nemzeti szuverenitás megvédését. …

Maga Mark Zuckerberg is elismerte, hogy beavatkozott a magyar kampányba, lép-e ez ügyben a kabinet?

Mindez téma volt az EU-s kormányfők legutóbbi tanácskozásán. Az európai kormányfők egységesen ítéltek el minden beavatkozási kísérletet. Ezt mi is elfogadtuk, ez Magyarországra nézve is egy érvényes állásfoglalás. Át kell nézni, mit lehet tenni ezen a területen, de ez nehéz munka. Az internet most is tele volt hirdetésekkel, nyíltan zajlott egy szavazási buzdítás a magas részvétel érdekében, de ez egy jó dolog. Helyes, ha minél többen vesznek részt egy parlamenti választáson, az ország ügyeinek eldöntésében. Akkor azonban, ha adatokkal élnek vissza, vagy külföldi pénzből manipulálnak, akkor lépni kell.” (Origo: Rogán Antal: Nem folytatásra, új kormányzásra készülünk)

Kiszámolták: Nagy-Britanniában négyötöde lenne a Fidesznek

„Nincs olyan ország, amely választási rendszerével nem a Fidesz kormányozna. …

Nem nehéz belátni, hogy az arányos választási rendszer egyetlen „előnye”, hogy valóban minden egyes irányvonal akkora arányban képviselhetné magát, amekkorában szavaznak rá. Ez azonban rendre nagy mértékű instabilitást és politikai káoszt eredményez, nem véletlen, hogy a legtöbb országban a többségi modell felé mozdulnak el.

A többségi modell iskolapéldája Nagy-Britannia, ahol a Fidesznek 85,85 százalékos mandátumaránya lenne a vasárnapi választás után. …

Európa összes országában egyedül tudna kormányozni a Fidesz, van ahol négyötödnél is nagyobb arányban. A magas részvétel pedig tovább növeli egy kormány legitimitását, ezt vasárnap estig mindenki így látta, azóta a haladók kevésbé beszélnek erről, sokkal inkább a választási rendszert kritizálják. Mint láthatjuk, feleslegesen.” (888: Nagy-Britanniában négyötöde lenne a Fidesznek)

A Figyelő szerint Sorosnak is van Soros-listája

„Nem csitulnak a szerkesztőségünket érő támadások azután, hogy lapunk összeállítást közölt azon személyek egy részéről, akik Soros Györgyhöz köthető szervezeteknél dolgoznak. Megfélemlítésről beszélnek a lista kapcsán, pedig a tőzsdespekuláns is rendelkezik listával, például azokról az európai parlamenti képviselőkről, akikben megbízhat. Érdekes módon, Soros György listája nem jelent problémát. …

Soros Györgynek tehát listája van, nem is egy. Azok szerepelnek rajta, akik politikai tevékenységet végeznek a tőzsdespekuláns érdekében. Olyan személyekről, akik engednek Soros befolyásának, nem kímélik magukat, hogy meghallgatások szervezésével, hetes cikkely megindításával támadják alaptalanul az Orbán-kormányt, mert az következetesen kiáll a magyar emberek érdekeiért, nem hunyászkodik meg a hazai és külföldi támadásoktól, és elutasítja a bevándorlást.

Soros György tehát listázhat. Nem jelenik meg a sorosista 444-en tucatnyi cikk, hogy a spekuláns átlépett egy határt. Nem támadja a balliberális sajtó kórusban, hogy eddig, és ne tovább, mert ez elfogadhatatlan. Mert Soros listája számukra kedves.” (figyelo.hu: Soros Györgynek is van listája)

Gulyás Márton lángba borítja Budapestet a Soros-rohamosztaggal 

„Nem nyughat a néhány napja az ellenzék új vezérének kikiáltott Sorosaktivista, Gulyás Márton. Az erőszakos akcióiról elhíresült többszörös garázda felvette a kapcsolatot a Hamburgot nemrégiben lángba borító Soros-rohamosztagosokkal. Szombaton reggel érkeznek Budapestre.

Törni-zúzni akarnak a szombati demonstráción, kihasználva a csalódott ellenzékiek elkeseredettségét. Gulyás Márton felvette a kapcsolatot régi politikai szövetségeseivel, a tüntetéseket tudatosan és profin erőszakba fordító Soros-féle rohamosztaggal, az ANTIFA-val. …

Gulyás Márton egy, a következményektől megrettent aktivistája a – nak elmondta, a legfontosabb cél a rendőrök provokálása lesz. Az akciókat filmre veszik, s ha sikerülne egy rendőrt kihozni a sodrából, a felvételt nyomban közzéteszik a világhálón, rendőri erőszak, zsarnokság, terror Magyarországon címmel.”(Ripost: Gulyás Márton behívta a Soros-rohamosztagot: Törni-zúzni akarnak Pesten! Ők gyújtották fel Hamburgot)

A polkorrekt és önsorsrontó EU képtelen leszállni hazánkról 

“Amikor Guy Verhofstadt a bilire vágott frizurájával és a fésületlen fogsorával megtámogatta a Momentum tömegrendezvényét a Csöröge presszó kistermében – hátul, a mosdó mellett –, már látszott, hogy ennek a fele sem tréfa. Előszele volt ez annak, hogy eszmetársai, a letűnőben lévő, polkorrekt és önsorsrontó Európa siratóasszonyai nem fognak leszállni Magyarországról.

Ütik a vasat, amíg meleg, elvégre Verhofstadt sem csak a 2,8 százalékos, olimpiaellenes gigapártért ruccant át ide a keleti végekre. És lám, a forró fémdarab tegnap rá is került az üllőre, amikor bemutatták az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságának – rövidítése, csúnya freudi elszólással: LIBE – Magyarországról szóló jelentését.” (Magyar Idők: Siratóasszonyok)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .