Bréking nyúz, 2018. november 8. – Tudósítás a másik valóságból

0
781
CEU, média
CEU média

Lebuktatta a CEU-t a Magyar Idők. A  liberális média számára az a fontos az amerikai választáson, hogy hány nő, leszbikus, mohamedán, szuahéli, zsiffin, piréz stb. kapott most képviselői helyet. Mint ahogy korábban ünnepelték az Egyesült Államok első néger elnökét, aki persze szar elnök volt.  Közben az is kiderült, hogy az isiászos Jean-Claude Juncker megint hangulatban volt.

A Soros-egyetemnek nincs megfelelő külföldi képzése

Nem indított egyetemi képzést a Soros-egyetem, a CEU az amerikai Bard College-dzsal közösen – írja a Magyar Idők egy birtokába került hangfelvételre hivatkozva. Mindössze jelentéktelennek mondható együttműködés van a két intézmény között, amely abban merül ki, hogy a Bard alapképzésben részt vevő diákjai néhány hónapra eljöhetnek Európába a Soros-egyetemre, az Erasmus-ösztöndíj programban követett gyakorlathoz hasonlóan. (Magyar Idők: Az amerikaiak buktatták le a CEU-t – hanganyaggal)

Csúcsra járatja az identitáspolitikai elmebajt a liberális média

A demokraták ugyan megszerezték a többséget a képviselőházban, ám a nagy áttörés nem sikerült. A szenátusban pedig a republikánusok hódítottak el helyeket a demokratáktól. Ám a lényeg nem is ez, hanem az, ahogyan a liberális média beszámol az eredményekről. Számukra az a fontos, hogy hány nő, leszbikus, mohamedán, szuahéli, zsiffin, piréz stb. kapott most képviselői helyet.

Ugyanezt sikerült eljátszani Barack Obama megválasztása után is. A lényeg az volt, hogy Obama volt az Egyesült Államok első néger elnöke, és ennek önmagában is örülni kell, függetlenül attól, hogy a legszarabb elnök volt Jimmy Carter óta. Az a lényeg, hogy néger. Most az a lényeg, hogy ki leszbikus, nem bináris, szomáliai. (888: Meleg, indián, muszlim, nő, szomáliai, palesztin, leszbikus: csúcsra járatja az identitáspolitikai elmebajt a liberális média)

Juncker Helsinkiben is “hangulatban volt”

Az isiászos Jean-Claude Juncker megint hangulatban volt az Európai Néppárt éppen az utódjelöltjéről döntő helsinki kongresszusán, amikor a VIP-társalgóban a tőle megszokott ruganyos léptekkel (nikotinéhségét csillapítandó) nekiindult megkeresni a kijáratot. A PestiSrácok.hu videójának tanúsága szerint végül Orbán Viktor segítségével sikerült kinyitnia az ajtót…

Már megérkezésekor is nagyon vigyáztak testőrei a furcsán viselkedő Junckerre. Az isiászos, politikusokat végigpofozó, kokizó, papírkötegekkel legyintgető Jean-Claude Juncker testőrei kínosan ügyeltek arra, hogy megóvják szeretett elnöküket az újságírói kérdésektől. (PestiSrácok.hu: Juncker Helsinkiben is “hangulatban volt” – Orbán segített az ajtónyitásban)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .