Bréking nyúz, 2018. november 7. – Tudósítás a másik valóságból

0
1806
Demeter Márta

A 888 feltételezi, hogy Demeter Márta valamilyen megbízást teljesít, hiszen az apja jobbikos. Az amerikai időközi választás jobboldali sikert hozott Amerikában: megbukott Soros kísérlete. A Fidesz Helsinkiben is győzött. 

Demeter Mártának már az apja is gyanús

Az álhírgyártó Demeter Márta családi és politikai kapcsolatrendszeréről szóló legfrissebb hírek alaposan átírhatják az ellenzéki pártok működésére vonatkozó eddigi elképzeléseinket. A teljes ismeretlenségből érkező MSZP-s, aztán független, aztán LMP-s parlamenti képviselő édesapja már 2011 óta a Jobbikban politizál.

…talán nem túlzás Demeter Mártával összefüggésben azt feltételezni, hogy a fiatal politikusnő talán nem is a saját maga kedvéért politizál, hanem sokkal inkább valamilyen megbízást teljesít. (888: Demeter Márta a magyar politika nagyon sötét lova)

Soros György jelöltjei több helyen csúfosan leszerepeltek

Bár Soros György és szövetségesei mindent elkövettek, hogy súlyos vereséget mérjenek az elnökre, az amerikai választók jelentős része, úgy tűnik, nem kért a tőzsdespekuláns jelöltjeiből.

A hivatalban lévő elnök pártja legutóbb 2002-ben szerepelt ilyen jól a félidős voksoláson. A mostani eredmények alapján Trumpnak minden esélye megvan arra, hogy 2020-ban újrázzon. Az elnök mostani sikerében nagy szerepet játszott bevándorlásellenes álláspontja. (Origo: Jobboldali siker Amerikában: megbukott Soros kísérlete)

Szó sem lehet liberális demokráciáról

Minden liberális és ellenzéki törölje le az arcáról a krokodilkönnyeket, hiába kajánkodtak és álmodoztak, a Fidesz javaslatára Helsinkiben kikerült az Európai Néppárt határozati javaslatából a liberális demokrácia kifejezés, ehelyett a kereszténydemokrácia értékeit vési kőbe a dokumentum – nyilatkozta a PestiSrácok.hu-nak Helsinkiben Deutsch Tamás, az Európai Parlament fideszes képviselője. A politikus fontosnak nevezte, hogy a jelentés elmozdult a kereszténydemokrácia értékei felé, az Európai Néppárton belül ezt egy kereszténydemokrata fordulatnak nevezte. “Teljes lelki nyugalommal támogatjuk a határozati javaslatot” – egyértelműsítette Deutsch Tamás.

Weber kereszténydemokrata politikus, míg ellenlábasa, a finn Alexander Stubb szélsőliberális. Nem is kérdés, hogy Webert támogatjuk – mondta Deutsch Tamás. (PestiSrácok.hu: A Fidesz javaslatára kikerült a néppárti határozatból a liberális demokrácia kifejezés)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .