Bréking nyúz, 2018. 09. 19. – Tudósítás a másik valóságból

0
876

Judith Sargentini kihúzta a gyufát az alternatív valóság hadrendbe állított talpasainál. A mindig cizellált, finoman fogalmazó Bayer Zsolt például Csúri kolléga remeke címmel tett közzé egy írást, amelyben arról vizionál, hogy Judith Sargentinit eritreaiakkal kellene megerőszakoltatni. Csúri kolléga (bárki is legyen) viszont remekelt, a csenyétei ember pedig válaszolt.

 

Az ismeretlenség homályából kiugró rész

„Mesterházy Attila, ex-MSZP-elnök, és Bajnai Gordon, korábbi magyar kormányfő nevével is lehet találkozni a névsorban. Összesen 502 szereplő tett „hűségesküt” az amerikai milliárdos szervezetének, az Amnesty Internationalnek a 2014-es európai parlamenti választás előtt. Feltűnő, hogy sok román és litván politikus látta el kézjegyével a bevándorláspárti spekuláns szervezetének szándéknyilatkozatát.

Judith Sargentini, a Magyarország lejáratását célzó jelentést előkészítő, holland zöldpárti politikus nem szerepel ezen a listán (pártja viszont igen), ugyanakkor egy korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, hogy ő sem maradt ki a jóból. Ugyanis Sargentini 2014-ben, a szintén erősen Soros-kötődésű, holland Transparency Internationallal (TI) kötött együttműködési megállapodást. Ezt nehéz másként értelmezni, minthogy az európai parlamenti képviselő az amerikai üzletember érdekeit képviseli az európai törvényhozásban. A  Soros-hálózat egy újabb része ugrott ki ezzel az ismeretlenség homályából.… (Origo: Nyilvánosságra került egy újabb lista Soros György embereiről)

Csúri kolléga remeke

„Nem kellene összeszedni egy-két vállalkozó kedvű fiatal eritreai férfit, hogy tegyenek Sargentini asszony kedvére a hűs amszterdami éjszakában? Vagy ez megoldható lehet Schengenen belül is? Sargentini kulturális önfeladása miatt nem kell szálloda és escort-szolgálat, belefér (ha Judith asszony befér…) egy kapualj is.” (Bádog – Bayer Zsolt blogja: Csúri kolléga remeke)

Válasz Csenyétéről

„Valami újszerűségre, trendiségre, de minimum szexiségre számítottunk, amikor elolvastuk a 888 cikkének a címét: A csenyétei ember válasza Seres Lászlónak, a HVG publicistájának. Ez volt a cím és kerestük a cikket. Hogy mit válaszol a csenyétei ember, úgyis, mint a 888 olvasója Seres Lászlónak, aki a HVG publicistája.

Hát, nem sokat. A csenyétei ember szűkszavú, másképp fogalmazva: lényegre törő. Úgyhogy, kapaszkodjanak meg, mert teljes terjedelmében idézzük a csenyétei ember válaszát, amely így szól: A k888rva any888dat.(888: A csenyétei ember válasza Seres Lászlónak, a HVG publicistájának)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .