Bréking nyúz, 2018. 09. 17 – Tudósítás a másik valóságból

0
1505
Fotó: https://www.facebook.com/1878531865537365/photos/a.1878681555522396.1073741829.1878531865537365/1878677005522851/?type=3&theater

Szegény Kálmán Olga és D. Tóth Kriszta! Kellett nekik egy autóba szállni és beszélgetni! Ha nem tették volna, nem támadta volna őket le az Origo szerzője. Nem járt jobban a Jobbik sem, amelynek szakadó frakciójának egyik fele invitálta egy frakcióbulira a Ripost stábját. Szinte hihetetlen hogy migrációs témában korrekten számol be egy nem éppen a nézeteit domborító felmérés eredményéről a Pesti Srácok. Ilyenre is van példa a kormánypárti médiában, ha nem is túlságosan gyakran.

Origo – Kálmán Olga és D. Tóth Kriszta együtt: amikor az sem igaz, amit kérdeznek

Két médium is egy-egy kiváló írást jelentetett meg ma reggel egy megmosolyogtató, szánalmas, de egyúttal bicskanyitogató beszélgetésről. Nem véletlenül. Az előzmény: a hosszú évek óta semmilyen országos tévének nem kellő, az interneten Coelho stílusában bölcselkedő D. Tóth Kriszta egy autóban kocsikázva trécsel a régi-új Hír TV-ből az első napon kirúgott Kálmán Olgával. És persze együtt gyűlölködnek.

Maga a beszélgetés olyan, hogy voltaképpen érdemes lenne (egyelőre) bizonytalan politikai hovatartozású embereknek vetíteni, mert ha megnéznék, feltehetően azt mondanák:

oda nem akarnak tartozni, ahova ez a két, nyugodtan jellemezhetjük őket így, bukott tévés.

Ritkán látható ilyen kölcsönös hízelgés. D. Tóth azt állítja, hogy Kálmán Olgától tanult kérdezni, Kálmán Olga meg az internet fantasztikus-mesteri használatát akarja ellesni D. Tóth Krisztától. És más hízelgések is csak úgy repkednek, köztük a leghazugabb: Kálmán Olga úgymond kifilézte a vendégeit.

Ripost – Koccintott a Sargentini-jelentésre a Jobbik

Kiadós italozással és rendkívüli frakcióüléssel ünnepelte meg a Jobbik a Sargentini-jelentés elfogadását egy minden földi jóval ellátott wellness-szállodában és a híres Frittmann-pincészetben, Soltvadkerten.

Szó szerint megtapsolták a Magyarországot megszégyeníteni akaró politikai akciót!

– írja  a Ripost, amelynek a stábját a kettészakadt frakció egyik fele meghívta a hétvégi frakció­ülésre. „Szerették volna, ha saját szemünkkel látjuk, hogyan ünnepli meg a Vona Gábor által bábként mozgatott új pártvezetés a hírhedt Sargentini-jelentés megszavazását”.

Pesti Srácok – A németeknek még több migráns kell

A németek többsége továbbra is hajlandó menekültek befogadására és úgy véli, hogy a menekültek gazdaságilag és kulturálisan is kedvező hatással vannak hazájukra, azonban a többség a befogadás korlátozását is fontosnak tartja – mutatta ki egy hétfőn ismertetett felmérés.

Az integrációs és migrációs folyamatok tanulmányozására közhasznú alapítványok által létrehozott független tudományos tanácsadó testület (Sachverständigenrat deutscher Stiftungen für Integration und Migration – SVR) Integrációs barométer 2018 (Integrationsbarometer 2018) című kutatásának fő megállapítása szerint az integrációs – társadalmi beilleszkedési, befogadási – légkör továbbra is stabil Németországban.

A nem migránsok és migránsok együttélésének napi tapasztalatai sokkal jobbak, mint a politikai vitákból kibontakozó kép

Ugyanakkor az utóbbi időben befogadottakkal kapcsolatban a nem migrációs hátterű lakosság 47,8 százaléka egyetért azzal a kijelentéssel, hogy a befogadott menekültek növelik a bűnözést, 52,2 százalék pedig nem ért egyet, míg az EU-s társállamokból érkezett bevándorlók körében 55,3 százalék egyetért, 44,7 százalék nem ért egyet ezzel az állítással.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .