Bréking nyúz, 2018. 07. 29 –Tudósítás a másik valóságból

0
3184
Fotó: Vajna Tímea, Instagram.

Vége Tusványos varázsának, mára ismét előkerültek a mindig jól bevált migránsok. Ellentételezésül Vajna Tímeából is megmutatjuk, amit ő mutatott nekünk – ott legalább minden szép és minden jó, sehol egy migráns, amerre a szem ellát, csak combok és dombok.

Ne menjen senki Amszterdamba, főleg sötétedés után, de jobb, ha semmikor, mert az Origo szerint a rendőrség nem ura a helyzetnek. A Ripost címében a kellett szót egy t-vel írják, már majdnem kijavítottuk, de aztán eszünkbe jutott, hogy szeptembertől minden más lesz, hátha ez is megváltozik, hagytuk az egy t-t, kétharmaduk van, biztos nekik van igazuk.

A 888 úgy tudja, hogy a német strandok bajban vannak, a migránsok miatt nem mennek az emberek. (Mondjuk csak azért, hogy migránst lássunk, mi sem mennénk oda.) Vajna Tímeával kellene a német strandok forgalmát feldobni, mint ahogy ezt a cikkünket mi is a filmügyi kormánybiztos feleségének formás fenekéről készült fotójával illusztráljuk.

Bűnös éjek

„Amint Amszterdam belvárosában leszáll az éj, gyakorlatilag a bűnözés veszi át az uralmat. Folyamatos a kábítószer-kereskedelem, a rablások száma a többszörösére nő – mondta Arre Zuurmond amszterdami ombudsman a Trouw című holland lapnak. A szakember szerint a rendőrség nem ura a helyzetnek, gyakorlatilag „egy súlyos testi sértést szenved el a város ezen része”.

A holland média szerint az egyik legfőbb probléma, hogy 160 ezer olyan jogerősen elítélt bűnöző van, aki éppen nincs börtönben, és nagy részük Amszterdamban.” (Origo: Döbbenetes bűnözési hullám Amszterdamban, a migránsok központjában)

Orbán medvével randizott a rengetegben

A Lokál szerint Orbán Viktor medvével találkozott Erdélyben, de azért ne tessék nagyon megijdeni, a sajtós bácsik kicsit túltolták a biciklit, a medve jól van, nem esett baja.

„A miniszterelnök Facebook-oldalára feltett videóból kiderült, medvébe botlott Orbán Viktor Tusnádfürdőre tartva. A videón Orbán Viktor beszédének fontos részletei is hallhatók, ezt illusztrálta a miniszterelnök stábja a tusványosi látogatás képeivel. Például olyan képekkel is, hogy hogyan próbált a medve bekapcsolódni a nagypolitikába.” (Lokál: Medvével találkozott Orbán Viktor Erdélyíben).

A kiskorú migránsokat a szüleiknek kellett megfékezni

„Legutóbb a chemnitzi strandon egy 12 és egy 14 éves fiatalt vettek őrizetbe, akik két 12 éves lányt kezdtek el a medencében fogdosni. A fiatal lányok azonnal az úszómesterhez futottak segítségért, aki riasztotta a rendőröket. Az egyenruhások nem tudtak mást tenni, mint átadták a kiskorú migránsokat a szüleiknek.

Né­met­or­szág­ban már napok óta ko­moly for­ró­ság­ról szá­mol­nak be a me­te­o­ro­ló­gu­sok. A nagy­vá­ro­sok strand­jain vi­szont gon­do­kat okoz a mig­rán­sok vi­sel­ke­dése. Sok­szor ugyanis nem csak fi­gye­lik a lá­nyo­kat, hanem fog­dos­sák vagy zak­lat­ják is őket. (Ripost: Két 12 éves lányt fog­dos­tak a me­den­cé­ben, rend­őrt kel­let (sic!) hívni).”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .