Bréking nyúz, 2018. 06. 05. – Tudósítás a másik valóságból

0
769

Az Origo ezúttal az olasz kormányt támadó Soros ármánykodásairól rántotta le a leplet, de nincs nagy baj, az új olasz belügyminiszter ugyanis példaképként tekint Orbánra. Novák Előd elmondta a Lokálnak, hogy Simicska miatt tették ki a Jobbikból, de lehet, hogy a lap lemaradt egy brosúrával, mert Orbán egykori jó barátja már egy kicsit megint barátja Orbánnak. Pedagógusnap után két nappal a Ripost kiderítette, hogy a tanárok is hálapénzért dolgoznak.

Origo: Soros már az olaszok ellen is mesterkedik

„Alig alakult meg a Guiseppe Conte vezette új olasz kormány, Soros György máris megtámadta azt a bevándorlásellenessége miatt. Matteo Salvini belügyminiszter azonban keményen visszavágott, és Magyarországban lát új szövetségest.

Soros mondanivalóját egy viszonylag jól bevált hazugsággal kezdte: Matteo Salvinit Vlagyimir Putyin orosz elnök bábjának nevezte, és minden bizonyíték hiányában arra utalt, hogy Moszkva pénzeli a pártját, a Ligát.

Amikor tehát a migránspárti milliárdosnak nem tetszik a szabad és demokratikus választások kimenetele, és ennek eredményeképpen olyan kormány alakulása, ami nem az ő érdekeit szolgálja, akkor rögtön egy összeesküvés-elméletet kreálva, Putyint „sejti” a háttérben. (Origo: Soros György megtámadta a bevándorlásellenes olasz kormányt)

888: Az új belügyminiszter felnéz Orbánra

„Az új olasz belügyminiszter megdicsérte példaképét, Orbán Viktort. A jobboldali Liga vezetője, Matteo Salvini korábban egy interjúban már kifejtette, hogy ő példaképként tekint Orbán Viktorra.

Az olasz választási kampányban kurrens téma volt a migránsok kitoloncolása, a Liga nevű jobboldali párt 500 000 bevándorló visszaküldésével kampányolt.” (888: Az új olasz belügyminiszter megdicsérte példaképét, Orbán Viktort)

Ripost: Szájfeltöltést kért a tanárnő a szülőktől

„Az évzáró közeledtével örökös vita a szülők között, hogy mennyi pénzt illik vagy kell költeni a gyermekek tanárára. Mire a szülő kifizette a nyári táborokat, megvette az évzáróra az ünneplőt és felruházta a gyereket a nyárra – hiszen a tavalyit rég kinőtte –, akkor még mélyen a zsebébe kell nyúlni azért is, hogy a tanárok megfelelő ajándékot kapjanak. Aki vonakodik, azt a többiek kinézik maguk közül.

A tanárok pedig – észlelve az ajándékozó kedvet – egyre drágább ajándékokat kérnek, és néhol már az évzáróról szóló tájékoztatóba is beleírják az igényeiket! A Ripost beszélt olyan anyukával, ahol a tanár százezer forintos wellnesshétvégét, másutt 90 ezer forintos sportbiciklit kért, egy másik szülő pedig elmondta, hogy a tanárnő szájfeltöltést szeretett volna kapni. Nyilvánosan kevesen vállalják a véleményüket, hiszen félnek attól, hogy a gyereküket éri miatta retorzió. A két gyermeket nevelő Kerényi Orsolya azonban úgy véli, beszélni kell erről a jelenségről, különben egyre inkább elharapózik.” (Ripost: Hálapénz az iskolában? Wellnesst, biciklit kérnek a tanárok)

Lokál: Simicska miatt kellett Novák Elődnek mennie a Jobbikból

„Egészen indulatos bejegyzést tett közzé a Jobbikból kizárt Novák Előd. A politikus azt állítja, a pártból többen is azzal keresték meg, hogy milliárdos vállalkozó nyomására kellett távoznia a Jobbikból.

„Simicska Lajos nyomására záratott ki engem Vona Gábor a Jobbik-frakcióból két éve, miután az oligarcha korrupciós ügyei miatt tiltakoztam és feljelentést tettem – erről tájékoztatott az utóbbi időszakban a párt több prominense, akik eddig Vona bizalmi körébe tartoztak, de már látják, hogy hiba volt követni őt” – áll a bejegyzésben. (Lokál: Novák Előd: Simicska nyomására záratott ki Vona a Jobbikból)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .