Bocsánat, Magyarország!

1
2189

Megint lecsapott a hülyeség, ezúttal Csongrádon tört ki az őrület. Migránsnak néztek egy nőt, rendőrt hívtak rá. Aztán kiderült, hogy az illető nem is menekült, csupán fodrásznál volt az édesanyjával.

„Szeretném megköszönni annak a csongrádi lakosnak, aki a mai nap folyamán rám és édesanyámra hívta a rendőrséget az utcán sétálva, azt állítva, hogy menekültek vagyunk, csupán azért, mert a fodrásztól kilépve nem szerettem volna elázni, és a fejemre hajtottam a sálamat” – írta Facebook-posztjában egy Barbara nevű hölgy.

Nem kellett volna. Valaki, éber honfitárs, jelentette a rendőrségen. A közegek hamar megérkeztek, autójukkal eltorlaszolták a fejkendős hölgy és édesanyjának menekülési útvonalát, majd intézkedtek.

Miután kiderítették, hogy nem migránsokkal, hanem fodrásznál járt helyi lakosokkal állnak szemben, a két nőt elengedték.

Hogy kértek-e bocsánatot, arról nem jött hír.

Persze, nem is nekik kellene bocsánatot kérniük, hanem azoknak, akik ezt az őrületet rászabadították Magyarországra. És nemcsak Barbarától, hanem minden normális magyartól. Hogy olyan hellyé lettünk, ahol az emberek kivetkőznek emberi méltóságukból, felrúgnak minden emberi normát, tisztességet, barátságot, megértést.

Amúgy meg nem kizárt, hogy az eső a hibás. Száraz, napos időben ugyanis Barbara nem tesz kendőt a fejére, ebben az esetben nem jelentik fel, és nem intézkednek vele szemben a rendőrök.

A történet tanulsága: esős időben ne nézzünk ki úgy, mintha menekültek lennénk. Se Csongrádon, se bárhol máshol Magyarországon.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .