Kezdőlap Címkék Fodrász

Címke: fodrász

Bocsánat, Magyarország!

Megint lecsapott a hülyeség, ezúttal Csongrádon tört ki az őrület. Migránsnak néztek egy nőt, rendőrt hívtak rá. Aztán kiderült, hogy az illető nem is menekült, csupán fodrásznál volt az édesanyjával.

„Szeretném megköszönni annak a csongrádi lakosnak, aki a mai nap folyamán rám és édesanyámra hívta a rendőrséget az utcán sétálva, azt állítva, hogy menekültek vagyunk, csupán azért, mert a fodrásztól kilépve nem szerettem volna elázni, és a fejemre hajtottam a sálamat” – írta Facebook-posztjában egy Barbara nevű hölgy.

Nem kellett volna. Valaki, éber honfitárs, jelentette a rendőrségen. A közegek hamar megérkeztek, autójukkal eltorlaszolták a fejkendős hölgy és édesanyjának menekülési útvonalát, majd intézkedtek.

Miután kiderítették, hogy nem migránsokkal, hanem fodrásznál járt helyi lakosokkal állnak szemben, a két nőt elengedték.

Hogy kértek-e bocsánatot, arról nem jött hír.

Persze, nem is nekik kellene bocsánatot kérniük, hanem azoknak, akik ezt az őrületet rászabadították Magyarországra. És nemcsak Barbarától, hanem minden normális magyartól. Hogy olyan hellyé lettünk, ahol az emberek kivetkőznek emberi méltóságukból, felrúgnak minden emberi normát, tisztességet, barátságot, megértést.

Amúgy meg nem kizárt, hogy az eső a hibás. Száraz, napos időben ugyanis Barbara nem tesz kendőt a fejére, ebben az esetben nem jelentik fel, és nem intézkednek vele szemben a rendőrök.

A történet tanulsága: esős időben ne nézzünk ki úgy, mintha menekültek lennénk. Se Csongrádon, se bárhol máshol Magyarországon.

FRISS HÍREK

A Független Hírügynökség kiadásai meghaladják bevételeinket.
A pártoktól független újságírás egyre nehezebb helyzetben van Magyarországon.

A hagyományos finanszírozás modelleket nem csak a politika lehetetleníti el, de a társadalmi kihívások is.

A fuhu.hu fennmaradásához, hosszútávú működéséhez, szerkesztőségünk rászorul támogatásotokra.
Segítségetekkel lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon végezhessük tovább.

Ide kattintva megtalálod bankszámlaszámunkat!

NÉPSZERŰ HÍREK