Abnormalitás

0
124
Bosch

Mint azt Kövér úrtól nemrég megtudhattuk, a napjainkban már-már emberfeletti erővel támadó abnormalitást, gonoszságot, rombolást és hamisságot nagyon is evilági emberek evilági érdekei táplálják.

Ugyan, hol vannak már a simán emberi erővel támadók, például az első világháború agresszora, a Monarchia, vagy a második világháború kirobbantója, Németország, na meg a különleges hadműveletek nagymestere, azaz Oroszország, amely ugyan szintén semmit sem sajnálva támad, viszont nem emberfeletti. Ezek szerint tehát normális. Egy ésszerűen gondolkodó ember kapásból azt mondta volna, ha a veszteség csak az eddigieknek századrésze lenne, az sem éri meg, de Putyint nem olyan fából faragták ám! Az igazi férfi halált megvető bátorsággal, a fotelben lazán hátradőlve veti bele magát a küzdelembe, és palotája tengerre néző szobájából kaviár eszegetés valamint pezsgő kortyolgatás közben higgadt és határozott hangon adja ki utasításait a további ölésre és rombolásra, azaz hogy mindent és mindenkit áldozzanak föl, ha kell. Inkluzíve saját honfitársakat. És tankot gyártsanak, ne mosógépet. Bizony így van az, ha az ember nárcisztikus pszichopataként egy hatalmas ország ura. Ebben én csak egyet nem értek: a kereszténység tényleg már-már emberfeletti küzdelme minden egyes életért, mely mind az abortusz, mind az eutanázia témájában kérlelhetetlen álláspontot képvisel, hogy fér össze ezzel a szándékos tömeggyilkossággal? Még szerencse, hogy ott van Kirill, aki álmából fölkeltve is képes tolmácsolni az isteni megbocsátást a cárnak.

A lényegtelen dolgoktól fő témánkhoz visszatérve mondhatjuk, hogy Kövér úr sötét víziója szerint maga az emberfeletti

Sátán vezeti hadait ellenünk, mégpedig evilági emberek érdekeinek megfelelően, valamint parancsára.

A támadás eszközeinek és céljainak elnök úr általi meghatározása:

„Járványok, háborúk, vérszomjas nemzetközi spekulánsok és uzsorások, országukat és nemzetüket eláruló európai politikusok és értelmiségiek; Európa tudatos gazdasági tönkretétele, pénzügyi eladósítása és társadalmi destabilizálása, egy kontinentális lakosságcserét előkészítő, szervezett illegális migráció, az európai embereket célzó, különféle eszközökkel zajló mentális agresszió, a fiataljaink nemi önazonosságát megcélzó életveszélyes lélektani és biológiai manipulációk”

Részleteiben vizsgálva a dolgot a következők mondhatók:

  • Járványok

Hát ez kellemetlen, ugyanis mintha Kövér szerint ezek is emberi tevékenység, sőt tudatos emberi tevékenység hatására szabadultak volna el. Nagy kérdés, hogy mit szól ehhez Hszi-csin-ping, és ha begorombul, mi lesz a kínai hitelből építendő vasúttal meg az akkugyárakkal?

  • Háborúk

Ez tényleg mind emberi termék. Minőségileg olyanok is. A kár borzalmas, az „eredmény” elképesztően mínuszos, mégpedig mindkét fél számára az. Érdekes módon egyik háborút sem az EU vagy Soros robbantotta ki, de még csak nem is az Egyesült Államok, maximum segítenek a megtámadottnak. Nem akarják, hogy az agresszor győzzön, mert akkor ő is meg a többi agresszor is könnyen vérszemet kap. A vérszem effektusról az úgynevezett békepártiaknak sajnos fogalmuk sincs, ezért akarják mindenáron, hogy az agresszor győzzön. Az általuk javasolt béke ugyanis azt jelenti.

  • Vérszomjas nemzetközi spekuláns

A vérszomjat inkább hagyjuk. A nemzetközi jelző a pénznemek átválthatósága miatt ma már érdektelen. A „spekuláns” rossz csengését a szocializmusból örököltük, Soros általánosan filantróp tevékenységének szörnyűségeit meg itthon többször verték már bele a nép fejébe. Fideszék szerint ugyanis az igazi filantróp, azaz ők maguk, rendkívül kényes ízlésű, mondhatni válogatós, Soros meg nem az. Ő minden rossz sorsú embert támogat, nem szűkíti lépésről-lépésre a támogatandók körét addig, amíg a körben már csak ő maga meg a családja marad. Esetleg még a barátai és üzletfelei.

  • Uzsorás

Nem tudni, hogy került ide. Talán az a magyarázat, hogy a hitelezőink ma már csak magas kamatfelárért adnak dicső miniszterelnökünk vezette országunknak kölcsönt, mert fedezni akarják a kockázatot. Ennek a tipikus uzsorakamathoz, azaz más szorult helyzetének kihasználásához nincs köze.

  • Országukat és nemzetüket eláruló európai politikusok és értelmiségiek

Na, itt jövök én a képbe, ugyanis, ha az EU kérne valamit, simán tárgyalnék vele, amíg kompromisszumos megoldásra nem jutunk. Ezzel elárulnám nemzetemet, mert a nemzeti érdek egyértelműen az, hogy bármifajta kompromisszum nélkül minden előnyt és pénzt mi kapjunk az utolsó fillérig, még az Ukrajnának szánt 50 milliárd eurót is. Ebből én simán engednék, ahogy az árulók szokták, akik nem a magyar érdeket hanem a szövetség működését tekintik elsődlegesnek, így aztán nem is lenne pedagógus béremelés Magyarországon, mert a Mészároséknak automatikusan juttatandó méltányos összeg kifizetése után nem maradna rá pénz (ahogy most sem marad). Miattam. Persze, ha az is rajtam múlna, a pedagógusok előbb kapnák a fizetésemelést, mint Mészáros, és utóbbi csak akkor, ha az EU megküldi a támogatást – bár lehet, hogy akkor sem. Ez alól egy kivétel lenne: ha tiszta versenyben megnyeri a tendert, és hibátlanul teljesít. Pótmunka nélkül, ahogy kell neki.

  • Európa tudatos gazdasági tönkretétele, pénzügyi eladósítása és társadalmi destabilizálása

Itt megakadtam egy kicsit. Mire gondolhat az elnök úr? Ukrán gabona, amely tönkreteszi az EU gabonatermelőit? De hát annak a jelentősége az EU gazdasági teljesítményéhez képest nulla, és ha Ukrajna is tag lesz, messze nem fog tudni olyan olcsón termelni, mint most. Orosz gáz helyett drága amerikai LNG? Ezt az EU simán meg tudja fizetni, és a piac majd helyreteszi az árakat, ahogy az már ma is látható. Javasolnám, hogy felejtsük el, ahogy a „társadalmi destabilizálást” szintén mind az ezer darab traktorral, amennyi Brüsszelben felvonult.

  • Egy kontinentális lakosságcserét előkészítő, szervezett illegális migráció

Aha. Szóval mi megyünk Afrikába meg a Közel-Keletre, az ott lakók meg jönnek ide. Érdekes gondolat, bár úgy vélem, a kivitelezésnél lehetnek nehézségek, főleg ha az itteniek nem akarnának odamenni. Különösen a „szervezett illegális” jelző tetszett, hát még ha megtudhattuk volna, hogy ki a szervező.

  • Az európai embereket célzó, különféle eszközökkel zajló mentális agresszió

Itt megint el kellett gondolkodnom, vajon mik azok a különféle eszközök? Azt, hogy Magyarországon mentális agresszió zajlik, magam is észrevettem, a hatalom itteni eszközei a betanított szajkók és a cselédmédia (MTVA inkluzíve), a módszer meg az agymosás, de hogy Kövér úr tudomása szerint Európában is célzottan ez megy, teljesen új nekem. Na, nem baj, majd utána nézek.

  • A fiataljaink nemi önazonosságát megcélzó életveszélyes lélektani és biológiai manipulációk

Erről már elég sokat írtam. Részletesen itt találhatók: ,  ,

Ha valaki végigtekint a fenti fenyegetéseken, hamar rájön, mindegyik komolytalan. Hagymázos víziók helyzetértékelés helyett, nem figyelmeztetés, hanem újabb átverés. Csak arra jó, hogy az ellenség, azaz a Nyugat végtelen gonoszságát és a miniszterelnök úr hősies küzdelmét a saját… illetve magyar érdekekért még jobban kihangsúlyozzák. A ránk leselkedő tenger veszély közepette az ember nem is veszi észre, hogy közülük az egyik kimaradt. Pont az, amelyiknek tényleg nagy kockázata van – de ezen nem csodálkozom.

Sokáig szükségünk lesz még az orosz gázra.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .