A 49 éves sztárénekes koronavírus fertőzéstől halt meg

0
1192
Facebook

Bruce Williamson, a Temptations soul énekkar szólistája Las Vegasban egy kórházban fejezte be az életét. A Covid-19 vírus végzett vele éppúgy mint 190 ezer amerikai polgártársával.

A korona vírus járvány áldozatai kezdetben az idősebb generációhoz tartoztak, de az elmúlt hetekben sokan a fiatalabbak közül is meghaltak. A nyitás óta a fertőzöttek átlag életkora egyre csökken.

Szimbolikus soul együttes

A Temptations együttes 60 éve létezik: az egyházi énekből kiinduló soul zene legendájává vált. Bruce Williamson 2006 és 2015 között volt énekes szólistája a soul együttesnek.

“Mindig az volt az álmom, hogy bekerüljek a Temptations-be. Ennek ellenére nem akartam senkit sem utánozni. Saját magam akartam lenni!” – nyilatkozta pályafutásáról az énekes. Bruce Williamson két híres lemezt készített az együttessel: Back to Front és a Still Here. A Temptations hatvan év alatt három Grammy díjat nyert, és 1989-ben beiktatták a Rock and Roll hírességek csarnokába.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .