Lemondott Szél Bernadett

0
215

Az értesülést először a Borsod24 közölte. Ők a holnap megjelenő Magyar Hangnak adott interjú szövegére hivatkoztak, amelyben az LMP társelnöke bejelenti lemondását.

A politikus a párt etikai bizottságának döntései miatt távozik, mert mint mondta, nem akar olyan „rendszerben dolgozni, ahol a felelősségvállalást büntetik, a felelősséghárítást jutalmazzák.”

„Egy politikai közösség nem bánhat így a sajátjaival és végképp nem méltó ez a viselkedés a zöldekhez”, tette hozzá mindehhez a holnap megjelenő interjúban Szél Bernadett.

A párt társelnökének lemondása a levegőben lógott,

Szél ugyanis már néhány héttel korábban mondta, hogy visszavonul gondolkodni. Volt miről, szerinte ugyanis az etikai bizottság néhány sorozatosan olyan határozatokat hozott, amelyekkel nem értett egyet.

Az egyik határozatban őt is eltiltották három évre az LMP-ben betöltött pozícióktól, amiért a kampányban a választókerületi visszalépésekről tárgyalt más pártokkal.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..