4 fura, mégis csodaszép asztali lámpa

0
3082
vintage

Mindig is lesz a környezetünkben, az életünkben olyan ember, rokon, barát, aki szereti a bohókás, vicces tárgyakat, dolgokat, élethelyzeteket. Szerencsére, a lámpagyártók is gondoltak ezekre az emberekre, hiszen számtalan olyan asztali lámpa található ma már a piacon.

A lámpa, amely feldobja a komor irodai hangulatot, de ha otthon sem szeretik ezek az emberek a klasszikus, vagy a modern stílust, akkor ilyen bohókás lakberendezési tárgyakat, kiegészítőket is beszerezhetnek. A romantikusok sem fognak csalódni, ha elolvassák a cikket, amely kedvet adhat a romantikusabb kiegészítők, lámpák vásárlásához.

Futurisztikus, repülő lámpa

Az ufó hangulat dominál – merthogy ezt az égi repülő tárgyat idézi – ennél a lámpánál, és nagyon jól néz ki. A lámpa, nem csak a vicces hangulatú embernek nyerheti el a tetszését, hanem, akár még egy irodában is jól mutat, a vonalvezetése, az ezüstös színe és nem utolsósorban a Bluetooth megoldása miatt. A beépített hangszóró mellett, jellemzője még az egyedi lebegő hatás, illetve lehetőség van még a vezeték nélküli töltésére, és a lámpa, bármilyen Bluetooth eszközhöz csatlakoztatható.

Lufi lámpa horror kedvelőknek

Nekem az Az című filmet juttatja eszembe ez a lámpa, ettől független, érdekes látványt nyújt, és még egy gyerekszobának is üde színfoltja lehet. A lámpa, USB kábellel működik, a kapcsoló pedig a lufi végén található, amely meglehetősen praktikus megoldás. Amikor felkapcsoljuk a lámpát, a lufi úgy világít, mintha izzana. Aki fél a bohócoktól, vagy nem rajong Amerika egyik legnépszerűbb írójának, Stephen Kingnek a művéért, jól teszi, ha nem ilyen lámpát vásárol magának, hiszen vannak ennél sokkal szolidabb darabok, sok asztali lámpa sorakozik ma már az üzletekben, amelyek közül, kedvünkre válogathatunk.

Hold lámpa gyönyörű kivitelben

Vannak emberek, akikre hatással van a Hold, pontosabban a telihold. Telihold idején ezek az emberek kicsit nyűgösebbek, frusztráltabbak, és még ők maguk sem tudják, hogy mitől morcosabbak a kelleténél. Abban biztosak lehetünk, hogy a Holdat idéző lámpa nem fog ilyen negatív hatást senkiből sem kiváltani. A Hold lámpa beépített LED vezérlőmodult tartalmaz, és érintésérzékeny kapcsolóval rendelkezik. 3D-s nyomtatási technikával készült és a gyártása során a NASA műholdas képeit használták fel. A Hold lámpát az esti sötétségben felkapcsolva, valóban olyan érzésünk támadhat, mintha valóban az igazi Hold lenne a szobánkban.

Mágikus LED asztali lámpa

Ezt a lámpát a kisgyerekes családok szokták nagyon kedvelni. Legfőképpen azok a gyerekek rajonganak ezért a lámpáért, akik félnek a sötétben. A lámpa, egy lámpatestből és 3 darab, fluoreszkáló gömbből áll, amelyeket le is lehet venni a lámpatestről. A foszforeszkáló, LED-es gömbök nem csak csodálatos fényt biztosítnak, de mivel puhák, így a gyermek, este a kezébe is foghatja azokat. A gömbök puhaságától és fényétől hamar megnyugszik és álomba is szenderül. De akár még a fürdőszobába is magával viheti a gyermek, amikor éjjel a mosdóba kell mennie.

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .