3 érv a vidéki rendezvényhelyszín mellett

0
721
FH

Céges rendezvényről van szó, amit a csapat nem szívesen tartana meg egy nagy belvárosban? Akkor remek lehetőséget kínálnak a vidéki helyszínek, amikből hazánkban is bőven akad választái lehetőség. Magát az eseményt rábízhatjuk rendezvényszervező cégre, de természetesen házon belül is megoldható egy-egy ilyen program lebonyolítása. Akárhogyan is döntünk, az első feladat mindig a megfelelő és kellemes helyszín megtalálása. Lássuk tehát, hogy milyen érvek szólnak a vidéki lehetőség mellett!

A megfelelő rendezvényhelyszín kiválasztása

Manapság kardinális kérdés, hogy az adott eseményt hol tartjuk meg. Legyen szó akár születésnapról, akár esküvőről, esetleg egy konferenciáról egyaránt, fontos, hogy a választott épület mindenki számára kellemes legyen. Sokaknak elege van már a nagyvárosi tömött irodákból és termekből, éppen ezért alakítottak át megannyi vidéki szálláshelyet Budapest és környékén. A Sziráki kastély egy tökéletes vidéki konferencia helyszín, ha nyugalomra és csendre vágyik a csapat. Lássuk az érveket!

1. Érv: Elvonulás lehetősége

Akadnak olyan események, ahol szükség lehet az intim környezetre ahhoz, hogy a fontos döntéseket meghozzuk. Sokszor itt köttetnek meg a legjobb üzletek és születnek meg a legjobb megállapodások is. A vendégek a program ideje alatt nyugodtan magukénak érezhetik a területet, hiszen kizárólagosságot élveznek.

2.  Érv: Csendes és nyugodt környezet

Kinek ne esne jól néha kiszakadni a mindennapi nyüzsgésből és a nagyváros helyett egy kisebb vidéki területre utazni? Ha rendezvényről van szó, akkor pedig rendkívül fontos a csend és a nyugalom, hiszen egy csapatépítő tréning, egy szakmai esemény, de még egy konferencia sem vezényelhető le egy forgalmas városrészen. Érdemes tehát a résztvevőket elvinni egy komfortosabb és szebb környezetbe, ahol a gondolatok is könnyebben felszabadulhatnak, sokkal több ötlet lát napvilágot. Az emberek így egy kicsit kikerülhetnek a nyomás alól és élvezhetik a természet közelségét, ami a kutatások szerint is jó hatással van a szervezetre és a gondolkodásra.

3.  Érv: Szabadidős programlehetőségek

Amennyiben egy többnapos eseményről van szó, biztosan mindenki szívesen kikapcsolódna. Erre remek lehetőséget nyújtanak a vidéki konferencia helyszínek, hiszen ezek általában az erdő közelében találhatóak. Nyugodtan lehet tenni egy kisebb sétát, megcsodálni a környező településeket, felfedezni a közeli látnivalókat. Kirándulni mindig jó, hát még egy szakmai konferencia közben, aminél fontos, hogy néha egy kicsit kikapcsoljuk az agyunkat.

Összegezve

Vidéki konferencia helyszínben gondolkodsz? Akkor bízunk benne, hogy ezek az érvek meggyőztek, hogy végül egy ilyen helyet válassz a következő nagy eseményre. Hiszen amellett, hogy itt könnyen el lehet vonulni, nagy a csend és a nyugalom, ráadásul még szabadidős programlehetőség is várják az ide érkező vendégeket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .