120 perc – 2018. január 29. 16:00

0
728

MSZP: A Fidesz fel akarja számolni a jelenlegi önkormányzati rendszert, azért, hogy saját helytartóit ültethesse a települések vezetői székébe.

Az LMP benyújtja az Országgyűlésnek a Független Diákparlament 12 pontját. A FD 12 pontja többek között a kritikus gondolkodásra és felelős állampolgárságra nevelésről, a diákok és pedagógusok terheinek csökkentéséről, diákok tanulásának támogatásáról és a felsőoktatási kapuk megnyitásáról szól.

A bíróságok számára a polgári és közigazgatási, s a büntetőeljárási kódex alkalmazása az idén a fő feladat.

Vizsgálat indul annak kiderítésére Bulgáriában, hogy a luxusautók és fényűző ingatlanok tulajdonosai milyen pénzből vásárolták ezeket a vagyontárgyakat – jelentette be a szófiai ügyészség hétfőn.

A Manchester United nem fogja akadályozni Zlatan Ibrahimovicot, amennyiben a svéd labdarúgó távozni akar a klubtól. José Mourinho vezetőedző nyilatkozott erről.

Balassa László szabadfoglalkozású fotóriporter Csend című felvétele. A kilencgyermekes kárpátaljai család legidősebb gyermekét és két kistestvérét ábrázoló kép első díjat nyert társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia kategóriában a 36. Magyar Sajtófotó Pályázaton.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .