120 perc – 2018. január 24. 12:00

0
532

A főpolgármester a kormánnyal tárgyalhat a Bálna eladásáról

A városvezetés javaslatára a Fővárosi Közgyűlés szerdán felhatalmazta erre Tarlós István főpolgármestert.

A Bálna értékesítésére kiírt nyílt pályázat eredménytelenül zárult.

Fidesz: A párt semmilyen migránspárti jelentést nem szavazott meg

A Fidesz közleménye szerint a párt európai parlamenti delegációja a nők elleni erőszakot elítélő és a női esélyegyenlőséget támogató parlamenti jelentést szavazta meg. A Fidesz ugyanis következetesen elítéli a nők elleni erőszakot és támogatja a nők esélyegyenlőségét. Ahogyan következetesen elutasítjuk például a kötelező betelepítési kvótát és támogatjuk azt, hogy Magyarország megmaradhasson magyar országnak. Szemben a magyar ellenzéki képviselőkkel, akik a Soros-terv végrehajtóiként Brüsszelben is mindent megtesznek és mindent megszavaznak annak érdekében, hogy hazánk bevándorló országgá váljon.

MSZP: 1300 menekült, 60 milliárd forint

Puskás Imre a Fidesz szóvivője szerint a titokban befogadott 1300 menekült ügye nem olyan horderejű, hogy arról be kellett volna számolniuk a nyilvánosságnak. Egyszerű hivatali ügyintézésnek tekinti.

Ennek tudatában kérdezzük, hogy akkor az alábbiakra mi szükség volt?

  1. május: a bevándorlásról és a terrorizmusról szóló nemzeti konzultáció
  2. október: kvótaellenes népszavazás
  3. április: Állítsuk meg Brüsszelt! címmel újabb nemzeti konzultáció
  4. október: nemzeti konzultáció a nem létező Soros-tervről

1294 menekült befogadása ellen szervezett nemzeti konzultációk, gyűlöletkampányok és a népszavazás mintegy 60 milliárd forintba kerültek az adófizetőknek.

Krónikus orvoshiány a kijevi kórházakban

Azon már senki nem lepődik meg, hogy a határ menti megyékből elvándorolnak az egészségügyi dolgozók. Ki Magyarországon, ki Szlovákiában, Csehországban, Lengyelországban kamatoztatja tudását jóval magasabb anyagi elismerésért.

Nem véletlenül történt meg a minap az a nagy port kavart eset, amikor a Kijev megyei Bojárkán egy 72 éves ittas orvos tudott csak ellátni egy lázas kisgyereket, akinek szülei kihívták a rendőrséget az illuminált doktorra. Ekkor derült ki, hogy már két napja teljesített szolgálatot, mert nem volt, aki leváltsa. (KárpátHír)

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .