Az elmúlt 120 perc hírei – 12:00

0
860

Egy helyet rontott a magyar válogatott
Magyarország egy helyet rontva az 54. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján. Az élcsoportban nem történt változás, továbbra is Németország, Brazília, Portugália a sorrend. (MTI)

Szülői engedély kell a diáktüntetéshez
Az oktatási jogok biztosa szerint a péntekre meghirdetett diákmegmozdulás résztvevői csak úgy maradhatnak jogszerűen távol a tanításról, ha ehhez a szülők hozzájárulnak, ennek híján az igazolatlan mulasztásnak következményei lesznek. (Hír TV)

Drón segítségével mentették meg a fürdőzőket
A Brisbane-től délre lévő, szörfösök körében népszerű Lennox Head strandon vízi mentők éppen drónos gyakorlatra készültek, amikor észrevették, hogy két férfi egy nagy hullám tetején bajba került. A vízi mentők elindították feléjük a drónt, ami összehajtott mentőcsónakot dobott a vízbe. A két férfi meg tudott benne kapaszkodni és a partra úszott. (Reuters)

Mészáros Lőrinc a fideszesek szerint is Orbán strómanja
A Fidesz szavazói között is többségben vannak azok, akik szerint Orbán Viktor strómanja Mészáros Lőrinc – derült ki a Mediánnak a HVG-ben közölt közvéleménykutatásából. A megkérdezettek közel kétharmada válaszolta azt, hogy a kormányra „nagyon nagy” vagy „nagymértékben” jellemzőek a pénzügyi visszaélések. (Klubrádió).

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .