120 perc – 2018. január 18. 10:00

0
427

Megy a pénz a Jobbikhoz

Átlépte a 90 milliós és a 6000 fős határt a Jobbik adománygyűjtése Szerda estig összesen 92 177 938 forint érkezett a Jobbik központi bankszámlájára, amelyet 6051-en adományoztak az ellenzéki pártnak. (Jobbik)

Tehetős fideszesek gyerekeinek szervez nyári tábort Kerény Imre

A miniszterelnök megbízott által szervezett tábor részvételi díja fejenként 250 ezer forint. Az üdültetéssel kapcsolatos levelet tavasszal küldik ki a polgármestereknek, minisztereknek és államtitkároknak. (FüHü)

A Nemzetbiztonsági bizottság ellenzéki képviselői választ várnak az 1300 menekült „titkos” befogadásáról, akik ellen óriásplakátokon és soha nem látott gyűlöletpropagandával kampányol a Fidesz-kormány immár harmadik éve. (MSZP)

Tervezett hiánycél: Bornai Tibor új albuma

Tervezett hiánycél címmel jelentette meg új albumát Bornai Tibor.    A Tervezett hiánycél elektronikus alapú, sokszínű, életigenlő, dinamikus anyag, a megszólalás eltér attól az akusztikus, csendes megközelítéstől, ami a zenészt az elmúlt csaknem tíz évben jellemezte. (MTI)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .