Trump lemondását követelő üzenetet tweetelt a Pentagon

0
918
Fotó: MTI/EPA/Shawn Thew

Saját oldalára is kitette, majd gyorsan eltávolította tweetjei közül a Pentagon azt a bejegyzést, amelyben egy aktivista lemondásra szólította fel az amerikai elnököt.

A @proudresister nevű Twitter-felhasználó az újabban napvilágra került, amerikai politikusokkal kapcsolatos szexuális zaklatási botrányok kapcsán írta azt, hogy Donald Trumpnak is le kéne mondania.

A Pentagon saját Twitter-oldalán újraposztolta a tweetet, majd gyorsan törölték – írja a Politico. A védelmi minisztérium szóvivője azzal magyarázta az esetet, hogy az egyik, az oldal szerkesztésére egyébként jogosult munkatársuk elrontott valamit, majd gyorsan kijavította a hibáját. Hozzátették, hogy a tweet tartalmától természetesen elhatárolódnak.

Az ügy azért kínos, mert ugyan sok Twitter-profilnál olvasható olyan megjegyzés, hogy az újratweetelés nem jelent egyetértést a poszt tartalmával, de a Pentagon @DeptofDefense nevű fiókjánál viszont nincs ilyen.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .