A többség nem fog mulatni

0
901

A magyarok nem egy mulatós nép – gondolhatnánk a szilveszteri terveket felmérő kutatás eredményeit látva. A magyarok 58 százaléka ugyanis otthon fogja tölteni a szilvesztert.

Meglepő, de a szilveszter is elsősorban egy családi ünnep: a felnőtt magyarok 44 százaléka házastársa, párja társaságában várja az új évet, 30 százalék gyermekeivel és 8 százalék unokájával tölti az év utolsó napját.

A Kutatópont Kft. decemberi 1000 fős hazai felnőtt lakosságra reprezentatív telefonos felméréséből az is kiderül, hogy a felnőttek közel ötöde (18 százalék) baráti társaság körében fog átlépni a 2018-as esztendőbe, ők jellemzően inkább a 18-29 évesek, akiknek 27 százaléka házibulis évzáró-évköszöntőt tervez.

Bár sokan nem tudják még, hogy mennyit terveznek költeni, illetve 20 százaléka a magyaroknak nem tervez extra kiadásokat szilveszter kapcsán, azok, akik terveznek költeni átlagosan 18 ezer forintot szánnak a szilveszteri mulatságra.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .